ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Απάντηση στις δηλώσεις Σαμαρά περί απουσίας ελάχιστης συναίνεσης. 

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να ζητά τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχιση του εγκλήματος, επειδή η ίδια δεν θέλει και δεν μπορεί να διαπραγματευτεί την κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απαντώντας στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι η Σύνοδος Κορυφής ήταν άλλη μια ευκαιρία για τον Αντ.Σαμαρά ώστε να εγγυηθεί ότι η χώρα θα μείνει δεσμευμένη στους δανειστές.
Κατηγορεί επίσης τον πρωθυπουργό ότι «προσπαθεί να διανθίσει τη νέα μνημονιακή εποχή με αοριστολογίες που παραπέμπουν σε ένα νέο μνημόνιο με άλλο όνομα, αλλά τις ίδιες καταστροφικές δεσμεύσεις».

Την Παρασκευή, μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής και σε ερώτηση για το τι περιμένει από το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα αλλά και για το κατά πόσο θα έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να δεσμευθεί σε αυτό το νέο πλαίσιο, ο κ. Σαμαράς είπε:

«Όσο πιο ενωμένοι είμαστε για να βγούμε από το τούνελ, τώρα που οι αριθμοί έχουν επαληθεύσει τις προβλέψεις μας, τόσο καλύτερα. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό και θα ήταν πιο ασφαλές για την Ελλάδα αν υπήρχε μια συναίνεση, έστω και ελάχιστη».

Γιάννης Κουρδομένος: Πραγματικά προσωπικά μένω άναυδος γνωρίζοντας ότι ο στόχος είναι διαχρονικά η πόλωση.

Μια πόλωση που συσπειρώνει το κόσμο σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και στο ΣΥΡΙΖΑ, μακριά από ρεαλιστικές θέσεις και υλοποιήσιμες πολιτικές, χωρίς εκπροσώπηση των πολιτών και λύση στα υφιστάμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ οι κύριοι και κυρίες της πολιτικής διαβιούν εις βάρος μας.

Αν λάβουμε σοβαρά υπ'όψιν ότι ένα μοντέλο μικρογραφίας των πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ, εν μέρει υφίσταται σε τοπικό επίπεδο από την αντιπολίτευση στη Γλυφάδα, το μοναδικό αυταπόδεικτο που έχουμε είναι παντελής έλλειψη εκπροσώπησης, ενώ υφίσταται η άρρηκτη συνεργασία τους με τους διοικούντες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Δεδομένου ότι  δεν υπήρξε καμιά τοποθέτηση από τη πλευρά όσων αξίωσαν τη συμμετοχή τους στα κοινά, καμία πρόταση, καμία ενέργεια διευθέτησης, παρά μόνον κάποιες πρακτικές που συνάδουν με ΔΙΑΠΛΟΚΗ, το έγκλημα διαπράττεται από κοινού. 

Οι ''συμπολίτες'' μας που αξίωσαν τη συμμετοχή τους με τα κοινά, πλην ενός εκμαυλισμού, τόσο της τοπικής πολιτικής πραγματικότητας, όσο και του ριζοσπαστισμού που πρέπει να διέπει την αριστερά, και της ελευθεροτυπίας που αποδεδειγμένα γνωρίζω ότι δεν επιθυμούν ( κεφάλαιο κομματικής διαπλοκής παραγόντων) δεν παρέχουν τίποτα άλλο.

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στη Γλυφάδα τυγχάνουν της απολύτου συναινέσεως του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, όσων αφορά το διαπραττόμενο έγκλημα εις βάρος των κατοίκων, και επιπροσθέτως παράλληλα δημιουργούν και διαπλοκή αποπροσανατολισμού των δημοτών.

Το έγκλημα διαπράττεται από κοινού κ.Τσίπρα, διότι δεν υφίστανται οι κατάλληλες ενέργειες - πολιτικές - από τη πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ στη Γλυφάδα, ενώ γνωρίζουμε την άρρηκτη συνεργασία μεταξύ διοικούντων και αντιπολίτευσης αποκλειστικά για τις δικές τους σκοπιμότητες και συμφέροντα, σαφώς απόλυτα εις βάρος των δημοτών που καλούνται να εκπροσωπήσουν.

Δεν εκπροσωπείς δια της σιωπής, ούτε με αποσιώπηση σε ζητήματα που άπτονται όσων αξίωσαν την εκλογή τους, σαφώς η αποσιώπηση δηλώνει ευθέως συνεργασία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με ένα περίεργο - μοναδικό - τρόπο. 

Δείτε παράλληλα: ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">