ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Χ.ΚΑΠΑΤΑΗ ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο ξεπούλημα του Ελληνικού πραγματοποιήθηκε το πρωϊ  έξω από τα γραφεία του Ελεγκτικού Συνεδρίου στους Αμπελοκήπους, όπου συζητείται η αίτηση του ΤΑΙΠΕΔ για άρση της προστασίας του δημόσιου ακινήτου στην περιοχή. Για πρώτη φορά στο πλευρό της Επιτροπής Αγώνα βρίσκεται η Περιφέρεια Αττικής.

Το ΤΑΙΠΕΔ έχει ζητήσει να αναιρεθεί η απόφαση του Ζ' κλιμακίου, με την οποία προστατεύεται το δημόσιο ακίνητο στο Ελληνικό.

Στο Ελεγκτικό Συνέδριο αναμένεται να παρέμβει και η κατασκευαστική εταιρία Hellenic Development Beteiligungs, με έδρα τη Γερμανία, η οποία έχει καταγγείλει τον σκανδαλώδη διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ.

Πρόκειται για σκανδαλώδη συμφωνία, που παραβιάζει την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, τις βασικές αρχές διαφάνειας, ίσης μεταχείρισης και υγιούς ανταγωνισμού, αλλά ακόμη περισσότερο βλάπτει το δημόσιο συμφέρον".

Με το κίνημα υπεράσπισης του Ελληνικού συντάχθηκε η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και θα παρίσταται πλέον ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα του Δημοσίου.


Βρεθήκαμε σήμερα το πρωϊ στο ελεγκτικό συνέδριο, όπου παρίστατο ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νότιου τομέα Χρήστος Καπάταης, περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρώην δήμαρχος Ελληνικού Χρήστος Κορτζίδης, ο κ.Πάνος Τότσικας, αντιπροσωπεία δημοτικών παρατάξεων, κομμάτων, της επιτροπής αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό, σαφώς αντιτιθέμενοι στα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ και της κυβέρνησης να εκχωρήσει το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού στον όμιλο Λάτση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Χ.ΚΑΠΑΤΑΗ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Χ.ΚΑΠΑΤΑΗ ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">