ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ;

Επί σειρά δεκαετίων οι συμπολίτες μας βλέπουν, μαθαίνουν, γνωρίζουν, τη σχέση διαπλοκής ανάμεσα σε πολιτευόμενους όλων των κομμάτων και παρατάξεων, καθώς και σε τοπικούς φορείς και διαπλεκόμενους επιχειρηματίες - εφοπλιστές.

Αυτό που έχουν πετύχει μια σειρά διαπλεκόμενων επιχειρηματιών - εφοπλιστών, φορείς, και πολιτευόμενοι, είναι ο εκμαυλισμός μιας τοπικής κοινωνίας, καθώς και η σιωπηλή αποδοχή υποκρινόμενων.

Πως και ποιοι να πιστέψουν σε εσάς που κατακρεουργείτε αρχικά την ισχύ των αυτονόητων, και στη συνέχεια τους θεσμούς και την κοινωνική συνοχή;

Όσοι και όσες απεδέχθησαν τα κακώς κείμενα, μακροπρόθεσμα έχουν υποστεί τις συνέπειες στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Το αυταπόδεικτο πάνω από ένα εκατομμύριο πολίτες από τα έξι που κλήθηκαν να καταβάλουν ΕΝΦΙΑ, να μην πληρώνει, καταμαρτυρά του λόγου το αληθές.

Οι επιλογές των πολιτών να συμπράττουν υπέρ κάποιων κομμάτων ανηθικότητας, που ισοπέδωσαν το Σύνταγμα και τους θεσμούς, σε όλες των περιπτώσεων υποκρύπτει σκοπιμότητες,  και σαφώς δεν υφίσταται ο παράγοντας πιστεύω.

Πιστεύεις, πάντα, σε αυτό που δεν θα σε προδώσει, και εδώ έχουμε να κάνουμε με καραμπινάτες περιπτώσεις προδοσίας, όπου κάποιοι πολιτευόμενοι πλην της ευεργεσίας που τους έχει παρασχεθεί, και της λαϊκής εντολής, με ανάρμοστες πρακτικές  αντί να εκπροσωπήσουν τους πολίτες - δημότες δημιουργούν απίστευτες καταστάσεις αποκλειστικά για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, κλέβοντας στη κυριολεξία τους πολίτες - δημότες - που τους παρείχαν την λαϊκή εντολή - ψήφο - για συγκεκριμένους λόγους.

Όσοι επί χρόνια αξίωσαν ψήφους, και θεσμικό ρόλο, και δεν τοποθετήθηκαν σε σειρά ζητημάτων των πολιτών - δημοτών - είναι συναυτουργοί της διαπλοκής και των διαπλεκόμενων επιχειρηματιών - εφοπλιστών, άρα προδότες του πολίτη - δημότη.

Έχετε να πείτε κάτι επ' αυτού η να 'σεντράρω' και τις λεπτομέρειες της προδοσίας; Ο Αλέξης Τσίπρας πρόσφατα δήλωσε ότι ο κόσμος - πολίτες - δεν μασάνε κουτόχορτο, ενώ κάποιοι - ες από τους υπολοίπους θεωρείτε το κοινωνικό σύνολο αδαείς. Ουσιαστικά οι αδαείς, αγνώμονες, αχάριστοι, και κλέφτες των αξιών είσαστε εσείς, που δημιουργώντας μια παρέα - κλίκα - ομάδα, ληστεύεται από το κοινωνικό σύνολο την συνοχή και την εκπροσώπηση που οφείλετε και υποχρεούστε, η οποία με εσάς δεν υφίσταται.

Απρόσωπα κόμματα, γενικές και αόριστες τοποθετήσεις, εμπαιγμός, κυβερνητική εξαπάτηση, τοπικός μεσαίωνας διαμορφωμένος από μέλη Τ.Ο που συνεργάζονται με επιχειρηματίες - εφοπλιστές, ληστεία από κομματικούς παράγοντες ακόμη και των μελών των δικών τους κομμάτων, συνταγματική ανεπάρκεια, χρονοβόρα δικαιοσύνη που τσακίζει το δίκαιο και δεν το υπηρετεί, και θα μπορούσα να συνεχίζω μέχρι το άπειρο...

Η χώρα και ο τόπος - και οι τοπικές κοινωνίες - χρειάζονται ανθρώπους με ευθύτητα και συνέπεια στο θεσμικό ρόλο που αξίωσαν, μια κυβέρνηση από όσους βίωσαν και γνωρίζουν τα κακώς κείμενα - ώστε να μην αναπαραχθούν - γιατί το μοναδικό αυταπόδεικτο του παρόντος - σε πολλές περιπτώσεις - είναι μια καπηλεία από ορισμένους που έχουν συστήσει μια φιλική παρέα και εκτός των υπολοίπων εμπαίζουν και την δική τους νοημοσύνη.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">