ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΙΕΘΕΣΕ 120.000 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΩΝ ΚΑΠΗ

Την Τρίτη στις 8:30 μ.μ. θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας, και ένα από τα θέματα είναι έγκριση του προυπολογισμού του ΚΑΠΠΑ, οικονομικού έτους 2014 επί δημαρχίας Κ.Κόκκορη.

Όπως θα δείτε σε έγγραφο που παρουσιάζουμε ο κ.Κόκκορης ελάμβανε αποφάσεις δαπάνης 120.000 χιλ. ευρώ για διανυκτέρευση των ΚΑΠΗ.

Ο τέως δήμαρχος, και η διοίκηση του, που επανειλημμένα παρανομούσαν σε σύννομα πρωτοκολλημένα αιτήματα στο δήμο Γλυφάδας, έβγαζε βόλτα αναψυχής τα ΚΑΠΗ με τα χρήματα των δημοτών που υποφέρουν, για λόγους ψηφοθηρίας.

Η σημερινή διοίκηση και αντιπολιτευόμενοι συναινούν στις αποφάσεις του τέως δημάρχου Κώστα Κόκκορη;
Οργανώνεις βόλτες όταν έχεις λύσει το σύνολο των ζητημάτων ενός τόπου, και των δημοτών.





Επιπροσθέτως των 120.000 χιλ. που είδατε, η τέως διοίκηση διέθεσε  262.000 χιλ. ευρώ για είδη παντοπωλείου και προμήθεια τροφίμων, και πραγματικά κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει που χρησιμοποιήθηκαν αυτές οι ποσότητες τροφίμων.





Όσων αφορά τους σπουδαστές των ΤΕΙ, τι ακριβώς έκαναν στο ΚΑΠΠΑ και έλαβαν τις 10.000 χιλ. ευρώ;

Πράγματι το ΚΑΠΠΑ μοιράζει απλόχερα τα χρήματα των δημοτών για βόλτες, εκδρομές, περιπάτους, τρόφιμα, αποζημίωση σπουδαστών κ.α. ενώ μπορώ να πιστοποιήσω ότι δεν υφίσταται πολιτισμός στη Γλυφάδα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

  1. Με τον νόμο 4071/12 και τον 4170/13 απαλλαχτηκαν των ευθυνών τους οι διοικήσεις των δημοτικών επιχειρήσεων για τα οικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: ΔΙΕΘΕΣΕ 120.000 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΩΝ ΚΑΠΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">