ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ ''ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ'' ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Το πάρτι διασπάθισης συνεχίζεται στη Γλυφάδα έχοντας συνένοχους πολλούς από τους εκλεγμένους, χωρίς να αλλάζει κάτι ουσιαστικά σε τοπικό επίπεδο, και χωρίς να υφίσταται εκπροσώπηση.

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν...και αυτή είναι η βασική ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν διαπιστώνουμε αλλαγή πλεύσης για τη τοπική κοινωνία. 

Τι σημαίνει σήμερα ηθικό και δίκαιο στη Γλυφάδα;
Βάζοντας κάτω τα δεδομένα μιας πενταετίας, με απόλυτη σαφήνεια μπορώ να δηλώσω ότι γίνεται ένα καθημερινό πάρτι διασπάθισης στο οποίο εμπλέκονται όλες οι τοπικές παρατάξεις - εκλεγμένοι. 

Αρχής γενομένης από την τέως διοίκηση Κ.Κόκκορη που φρόντιζε στους διαγωνισμούς του δήμου να συμμετέχουν συγγενείς του και να τους δίνει προμήθειες διαγωνισμών, με τη σύμπραξη των αντιπολιτευόμενων, οι οποίοι δεν είχαν κανένα ενδοιασμό στο να υπογράφουν ως μέλη της οικονομικής επιτροπής, την ίδια στιγμή που για το θεαθήναι ασκούσαν ''κριτική'' για άσχετα ζητήματα.
Τα ίδια πρόσωπα έχουν επανεκλεγεί και θα αποφασίζουν και για τα επόμενα χρόνια. 

Το αδιάψευστο γεγονός, που σημειωτέων γνωρίζουν πολλοί εμπλεκόμενοι συμπολίτες μας, επί πολλά χρόνια να μην παρέχετε καμία πληροφορία από τον όγκο εγγράφων που λαμβάνουν οι παρατάξεις - αιρετοί όσων αφορά τους προϋπολογισμούς του δήμου Γλυφάδας, κατά μαρτυρά του λόγου το αληθές.

Ακόμα και τη προεκλογική περίοδο υπήρχε συμφωνία ''κουκουλώματος'' από το σύνολο εκλεγμένων, ώστε να υπάρξει μια ήπια προεκλογική περίοδος, με το σύνολο ευνοημένων - συνεργατών αιρετών.

Το πάρτι συνεχίζεται - έχουμε τον όγκο δεδομένων - και αναμένουμε να διαπιστώσουμε κατά πόσον οι κύριοι και κυρίες αιρετοί, πλην των δικών τους σκοπιμοτήτων, και ωφέλειας, θα εκπροσωπήσουν τους δημότες ως οφείλουν. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι αυτό διακήρυσσαν καθημερινά από το ένα άκρο της πόλης μέχρι το άλλο.

Η τακτική ειρωνείας, αντί εκπροσώπησης και όσων όφειλαν και οφείλουν, θα γίνει το εφαλτήριο - μπούμερανγκ το οποίο επιστρέφοντας θα αποβεί διπλά εις βάρος τους.

Ενδεικτικά, ως κερασάκι, σας θυμίζω τις 25.000 χιλ. ευρώ, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, που ο κ.Κόκκορης έδωσε στον θείο του που διατηρεί κρεοπωλείο στη Γλυφάδα, με υπογραφές πολλών παραταξιακών στην οικονομική επιτροπή, και το αποσιώπησαν συνολικά όλες οι τοπικές παρατάξεις.

Οι αντιλήψεις ήταν και είναι ο δήμος τσιφλίκι των εκλεγμένων ώστε να εκπροσωπούνται οι δικές τους επιθυμίες - σκοπιμότητες - συμφέροντα, κατά της δημόσιας ωφέλειας και του συνόλου των δημοτών. 

Θυμάστε συνολικά ότι ο Κ.Κόκκορης παρανομούσε συστηματικά σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις και το σύνολο παρατάξεων του έκανε πλάτες.

Κάποιοι - κάποιες εκ των συμπολιτών μας θεωρούν ότι άλλαξε η διοίκηση του δήμου και θα αλλάξουν και τα κακώς κείμενα, αυτό όμως δεν καθίσταται δυνατόν, διότι όσοι αποφάσιζαν τα προηγούμενα χρόνια η Γλυφάδα να βρίσκεται ουραγός, κάνοντας το δήμο προσωπικό τους τσιφλίκι, εμμένουν στις πρακτικές τους ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, και ελλείμματος άμεσης - μαζικής ενημέρωσης που είναι το θεμέλιο της υγιούς δημοκρατίας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*Έχω μαζέψει δεδομένα μιας 15 ετιας, κατά την οποία δεν υφίσταται εκπροσώπηση, και σήμερα υπάρχουν δεκάδες έως χιλιάδες μάρτυρες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ ''ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ'' ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">