ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Υπερωριακή απασχόληση του μονίμου προσωπικού του δήμου Γλυφάδας με την ονομασία «Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση» (Κ.Α.Π.ΠΑ) αποφάσισε ο Δήμος Γλυφάδας.

Με την αιτιολόγηση λόγω  αναγκών που έχουν προκύψει σε συνδυασμό με την έλλειψη προσωπικού, την ανάγκη παρουσίας των υπαλλήλων σε απογευματινές εκδηλώσεις αθλητικού, μουσικούπολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα δίνονται και υπερωρίες στους υπαλλήλους του δήμου.

Το ερώτημα που τίθεται είναι σαφές: Tο καθεστώς υπερωριών θα συνεχίζεται επ'αόριστον ώστε οι μόνιμοι του δήμου να απολαμβάνουν εξτρά εισόδημα συμμετέχοντας σε μουσικές και κοινωνικές εκδηλώσεις; 

Σε μια περίοδο αυξημένης ανεργίας κάποιοι φροντίζουν αντί νέων θέσεων εργασίας να παρέχουν περισσότερα στους προνομιούχους.

Όσο για τον πολιτιστικό τομέα στη Γλυφάδα, προσωπικά δεν χρειάζεται να κάνω κανένα σχόλιο δεδομένων χιλιάδων συμπολιτών μας που γνωρίΖΟΥΝ.
Σαφώς εξηγείται η στάση των συμπολιτών μας που εργάζονται στο δήμο Γλυφάδας να κινούνται σε πλαίσια σύμπραξης με τους εκάστοτε εκλεγμένους.
Τονίζω ότι ουδέποτε επικοινώνησαν η ενημέρωσαν για οποιοδήποτε τοπικού χαρακτήρα ζήτημα αφορά το κλάδο τους.




ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Σαφώς σε μια πόλη με ελλειμματική ενημέρωση το μέτρο που αφορούσε 29 μόνιμους υπαλλήλους διευρύνεται και σε άλλους 23 και ελλείψει ενημέρωσης θα καταλήξει σε πολλούς περισσότερους.

Προεγκρίνεται η υπερωριακή εργασία για (29) μόνιμους υπαλλήλους και για (23)  Ι.Δ.Α.Χ. υπάλληλους  μέχρι 20 ώρες ανά υπάλληλο για τους οποίους κρίνεται απαραίτητο να εργαστούν πέραν του κανονικού ωραρίου κατά και το μήνα Νοεμβρίο 2014 λόγω των αναγκών που έχουν προκύψει λόγω της συνένωσης των Ν.Π.Δ.Δ. σε συνδυασμό με την έλλειψη προσωπικού, την ανάγκη παρουσίας των υπαλλήλων σε απογευματινές εκδηλώσεις (αθλητικού, μουσικού, πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα).



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">