ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Του Γιάννη Κουρδομένου

Οι δημότες δεν εκπροσωπούνται στη Γλυφάδα, και αυτό γίνετε σκόπιμα από όσους αξίωσαν την εκλογή τους.


Οι συμπολίτες μας καθημερινά στις συζητήσεις που κάνουν αναφέρουν ότι δεν πάει άλλο με αυτούς που τους ρουφάνε το αίμα. Δεν υπάρχει πλέον η εκπροσώπηση των πολιτών - δημοτών - και την ευθύνη την φέρουν οι πολιτευόμενοι, που αντί να εκπροσωπούν φροντίζουν αποκλειστικά τις δικές τους υποθέσεις και συμφέροντα.

Τα κομματικά επιτελεία (Τ.Ο) για άλλη μια φορά εδραίωσαν τη διαπλοκή τους, ο κάθε εκλεγμένος ξέχασε ότι πριν από δυο μήνες αξίωνε ψήφους από τους δημότες, και περιορίζονται - θεματολογικά - σε οτιδήποτε απασχολεί τους ιδίους.

Όλα στημένα ένθεν και ένθεν.
Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες των ''εθελοντών'' που κατακλύζουν το δήμο Γλυφάδας, και μια διοίκηση που επικροτεί αυτό το ''καθεστώς''. Ένα ''καθεστώς'' το οποίο εκμαυλίζει τόσο τα εργασιακά δικαιώματα, όσο και την κοινωνική συνοχή και το τοπικό πολιτισμό. 

Ρητά και κατηγορηματικά ο δημότης δεν εκπροσωπείται από το σύνολο αιρετών - διοικούντων - και απλά συνεχίζεται ένα ιδιότυπο πλαίσιο εξυπηρέτησης του κάθε επιτήδειου που προσέρχεται στο δήμο η στον κάθε εκλεγμένο.

Θα αναφερθώ και στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Γλυφάδας εχθές χρησιμοποιώντας - τιμώντας τον Μίκη Θεοδωράκη - επίσης σε ένα ιδιότυπο καθεστώς εκδήλωσης μαζεύοντας 15.000 χιλ. ευρώ.

Αυτά τα χρήματα σε ποιους θα διατεθούν; Στους εθελοντές - εθελόντριες που προσέρχονται καθημερινά στο δήμο λέγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, η δια μέσω της ''κοινωνικής υπηρεσίας'' ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ;

Ενδεικτικά θα αναφέρω κάποια παραδείγματα ώστε να αντιληφθείτε πλήρως:Προσέρχονται στο δήμο Γλυφάδας και στην ''κοινωνική υπηρεσία'' κάποιοι - κάποιες συμπολίτες μας έχοντας ένα ενεξόφλητο λογαριασμό της ΔΕΗ και μπαίνουν στη λίστα - προτεραιότητα μέριμνας ώστε να τους δοθεί το 500άρικο ευρώ. Σε έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι κάποια άτομα εξ αυτών διαθέτουν πολυκατοικίες με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, λαμβάνουν μισθούς, και παράλληλα είναι εγγεγραμμένα στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου Γλυφάδας ως άποροι και λαμβάνουν και τα 500άρικα που προορίζονται για τους οικονομικά ασθενείς.

Για το δήμο Γλυφάδας, την ''κοινωνική υπηρεσία'', και τους αιρετούς μας, δεν έχει καμία σημασία ποιοι πραγματικά αντιμετωπίζουν πρόβλημα, αρκεί να μην δέχονται οχλήσεις και ενοχλήσεις από τους επιτήδειους με υπέρμετρο θράσος.

Δεν έτυχαν πότε μέριμνας.
Έχοντας τα στοιχεία - και δεδομένου ότι γνωρίζουν αρκετοί εκλεγμένοι τα ισχύοντα - μπορώ να σας πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι οι πραγματικά οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας δεν τυγχάνουν καμιάς μέριμνας.

Σύμφωνα με τα προαναφερόμενα, υπάρχουν συμπολίτες μας άνεργοι και με αναπηρίες με κομμένο το ηλεκτρικό δυο χρόνια, καρδιοπαθείς με κομμένο το τηλέφωνο δυο και περισσότερα χρόνια, με λογαριασμούς ανεξόφλητους πολλών χιλιάδων ευρώ, και όταν προσέφυγαν στον δήμο Γλυφάδας και την ''κοινωνική υπηρεσία'' αντί εξυπηρέτησης δέχτηκαν τον εμπαιγμό και την εξαπάτηση.

Το ίδιο ίσχυσε και με τους κατ' επίφαση αρμοδίους της περιόδου Κόκκορη.
Από τον Άννα, στον Καϊάφα και τούμπαλιν όσο εξυπηρετούσαν ημέτερους. 

Η νομιμότητα στο δήμο Γλυφάδας δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Όσοι πρέπει και οφείλουν να μιλήσουν κωφεύουν: Το συγκεκριμένο θέμα - με τα πειστήρια - θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη καταγγέλοντας τόσο τους εκλεγμένους, όσο και τους ''υπευθύνους'' της ''κοινωνικής υπηρεσίας'' του Δήμου Γλυφάδας. (Βλέπε κ. Τσιώλη υπάλληλο του δήμου νεοδημοκρατικών καταβολών και αντιλήψεως και τα πεπραγμένα της, όπως και της κακοδιοικήσεως Κόκκορη.)

Σύντομα θα διαπιστωθεί αν υφίσταται και συνέχεια από την διοίκηση Παπανικολάου αναπαράγοντας όσα ίσχυαν ώστε να υπάρξει πληρότητα φακέλλου και καταγγελίας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">