ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FARMVILLE κ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο κ.Γιάννης Σκούφης που παρουσιάζεται ως ιδιωτικό τοπικό ΜΜΕ στη Γλυφάδα, στην ιστοσελίδα του δήμου, ''εθελοντικά'' εργάζεται στο γραφείο τύπου του δήμου. 

Προσωπικά δηλώνω ότι είναι απαράδεκτο δημοσιογράφος τοπικού ΜΜΕ να βρίσκεται παράλληλα και στο γραφείο τύπου του δήμου Γλυφάδας, διότι δεν υφίσταται ο χαρακτήρας εθελοντισμού, όπως δεν υφίστατο και την τετραετία Κ.Κόκκορη, ο οποίος έπειτα από αίτημα που υπήρχε δημόσια στο διαδίκτυο, επέλεξε να βάλει από το παράθυρο κάποια άτομα ως γραφείο τύπου του δήμου.

Αν συνειδητά ο συμπολίτης μας κ.Γιάννης Σκούφης επιθυμεί να βρίσκεται στο γραφείο τύπου του δήμου Γλυφάδας, οφείλει να κατεβάσει άμεσα την σελίδα που παρουσιάζεται ως τοπικό ΜΜΕ στην ιστοσελίδα του δήμου.

Είναι γνωστό ότι καταδικάζω απερίφραστα τα φαινόμενα διαπλοκής, καθώς και τον εθελοντισμό όπως τον αντιλαμβάνονται οι δεξιοί, και στην θέση των φερόμενων εθελοντών προτείνω μόνιμες θέσεις εργασίας για τους δημότες.

Σε όσα κάκιστα συμβαίνουν επί ημερών σας έχω να αντιπαραθέσω ολοκληρωμένη μελέτη, πρόταση, σχεδιασμό, δημιουργίας μιας πλουραλιστικής τοπικής δομής, όλων των δημοτών, με κανονικές θέσεις εργασίας για τους συμπολίτες μας.

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ:
Να τεθεί στην ημερησία διάταξη του δημοτικού συμβουλίου πρόταση δημιουργίας τοπικού μέσου με συγκεκριμένο αριθμό απασχολούμενων, που θα καλύψει πλουραλιστικά το σύνολο της τοπικής πολιτικής, αθλητικής, και κοινωνικής δραστηριότητας.

Υπό την αιγίδα του δήμου, η κατόπιν συνεννόησης με τους γειτονικούς δήμους στα Νότια ως διαδημοτική επιχείρηση, η ακόμη ως Ιδιωτικοδημοτική επιχείρηση, στην οποία θα προσληφθούν όσοι κάτοικοι πληρούν τις προϋποθέσεις. Ο αριθμός απασχολούμενων θα καθοριστεί έπειτα συζητήσεως με το σύνολο των εκλεγμένων παρατάξεων.

Δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε κ. Παπανικολάου και Σκούφη, και με τις δικές σας μεθοδολογίες θα εκμαυλιστεί ακόμη περισσότερο το επίπεδο στη πόλη μας.

Κύριε Παπανικολάου προεκλογικά είπατε ότι η Γλυφάδα έχει μείνει ουραγός, και το ίδιο έλεγα ραδιοφωνικά από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM πριν από 20 χρόνια, μην αδικείται τον εαυτό σας και μην υποτιμάται τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας. 

Η πρόταση ολοκληρωμένη θα πρωτοκολληθεί στον δήμο Γλυφάδας.

Γνωρίζουμε όλοι  τι σημαίνει ''εθελοντές'' και τι ισχύει στη συνέχεια με τα άτομα που για πέντε χρόνια λαμβάνουν κανονικά μισθούς από τα χρήματα των δημοτών.

Αν ο κ.Σκούφης, που εμφανίστηκε πέρυσι, δικαιούται σε αυτό το άτυπο καθεστώς να αμείβεται για τα επόμενα πέντε χρόνια, τι πρέπει να ισχύσει με εμάς τους υπολοίπους;

Σαφώς ο κ.Γιάννης Σκούφης δικαιούται μια κανονική θέση εργασίας στον δήμο Γλυφάδας, δεδομένου όμως ότι και άλλοι συμπολίτες μας δικαιούνται ακριβώς το ίδιο, η επιλογή από την πλευρά του κ.Παπανικολάου δεν είναι δίκαιη.
Κανείς δεν δίνει το δικαίωμα σε μια διοίκηση που οφείλει να εκπροσωπήσει το σύνολο των δημοτών να φροντίζει ένα δημότη και να παρακάμπτει τους υπολοίπους.

Δεδομένου ότι ο δήμος - διοίκηση Παπανικολάου επεξεργάζεται την ίδρυση και λειτουργία *ραδιοφωνικού σταθμού από το γραφείο τύπου, είναι πλήρως απαράδεκτο να τίθεται εκτός ο δημότης που λειτούργησε ανιδιοτελώς επί δεκαετίες στη πόλη μας, και οι συμμετέχοντες να είναι άτομα που δεν είχαν καμία σχέση με το αντικείμενο.

Οι λαλίστατοι αντιπολιτευόμενοι συμπολίτες μας θα δηλώσουν κάτι για το συγκεκριμένο ζήτημα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο;
Θα υπάρξει η εκπροσώπηση που οφείλουν στους δημότες;

Οι συμπολίτες μας πρέπει να παρακολουθήσουν ειδικά την στάση που θα κρατήσει ο Κ. Κόκκορης, στον οποίο είχα αιτηθεί το γραφείο τύπου του δήμου ώστε να υπάρξει η ενδεδειγμένη δομή ώστε να μην ισχύουν αυτά τα φαινόμενα ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

* Σαφώς μπορούμε να απαλλάξουμε τη διοίκηση του δήμου Γλυφάδας από μια δαπάνη που θα φορτωθούν συνολικά οι συμπολίτες μας, όσων αφορά εξοπλισμούς κ.α. - μηχανήματα ψηφιακού ήχου που ήδη υπάρχουν - όπως και να παρέχουμε την τεχνογνωσία, τη δομή λειτουργίας, όσο και τη δομή μεταδιδόμενου προγράμματος. Άλλωστε οτιδήποτε αφορά την ραδιοτηλεόραση στη Γλυφάδα έχει αποκλειστικά copyright κατατεθειμένο στο υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ με παράβολο, και όποιος λειτουργήσει με την συγκεκριμένη επωνυμία, ως ΓΛΥΦΑΔΑ, θα δεχθεί ποινικές κυρώσεις. Ακόμη και διαδικτυακά... ως ραδιόφωνο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FARMVILLE κ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">