ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015!


Με ένα λογότυπο που εμφανίζει το δήμο Γλυφάδας με ανθρώπινη μορφή, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου επέλεξε να στείλει τις ευχές του στους συμπολίτες μας.

Σαφώς, ο δήμος Γλυφάδας μέχρι σήμερα αποδεικνύεται ότι δεν έχει ανθρώπινο πρόσωπο, και εννοώ ότι επί πολλές τετραετίες δεν υφίσταται ορθή διαχείριση των χρημάτων των δημοτών.

Η προπαγάνδα από πλευράς έμμισθων που δήλωσαν ''εθελοντές'', ενώ απεδείχθη στην κοινή καθομιλουμένη ότι είναι 'γλύφτες' σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, (δεν ήταν δικά μας) δεν είναι αρκετή ώστε να αντιπαρατεθεί στην αλήθεια. 

Διαχρονικά ως αριστεροί συμμεριζόμαστε το δικαίωμα του κάθε πολίτη να διαβιώσει με αξιοπρέπεια, όταν όμως όσα ισχύουν προσκρούουν κατά της ορθών και δίκαιων ενεργειών, από τη πλευρά των αιρετών μας, τα ισχύοντα ονομάζονται παθογένειες και κακώς κείμενα.

Ο κ.Παπανικολάου  διατυμπάνιζε προεκλογικά το δίκαιο (το είχε κάνει σημαία του) και σύμφωνα όσων ίσχυσαν και ισχύουν υπάρχουν οι αποδείξεις μιας διφορούμενης δημοτικής αρχής που φροντίζει για κόλακες, παρατρεχάμενους,  κ.α. χωρίς να ισχύει σε κανένα βαθμό το δίκαιο.

Ο κ.Παπανικολάου πράγματι διαβλέπει ότι το 2015 ανήκει στην αριστερά, και όπως βλέπετε στο λογότυπο το 2015 είναι ερυθρού χρώματος.

Γι' άλλη μια φορά αδικείται κατάφωρα η πόλη μας, ο πολιτισμός μας, και η ενδεδειγμένη μετεξέλιξη, απόρροια των επιλογών που έκανε ένα τμήμα του κατοίκων.

Σεβαστήκαμε τις επιλογές των συμπολιτών μας, και τη διαμόρφωση που έκαναν, σεβαστήκαμε το αποτέλεσμα, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται να σεβαστούμε την υποκρισία που τους διέπει, τα δυο μέτρα και σταθμά,  την άνιση κατανομή των χρημάτων μας, και την αναπαραγωγή όσων δεν τιμούν κανένα.

Το δημόσιο χρήμα είναι όλων των δημοτών, δεν είναι γαλάζιο η κόκκινο, και μια δίκαια δημοτική αρχή πρέπει να φροντίζει να κατανείμετε με ορθό και δίκαιο τρόπο. Δεν έχει ισχύσει μέχρι σήμερα εξορθολογισμός και δίκαια κατανομή στους δημότες, συνολικά οι συμπολίτες μας το γνωρίζουν, και ελάχιστοι μεταξύ μας έχοντας τα απαιτούμενα εφόδια μπορούν να κρίνουν. Οι περισσότεροι δυστυχώς δεν έχουν τη δυνατότητα ορθής κρίσης, εξοικειώθηκαν με τη διαπλοκή, τη λαμογία, το ρουσφέτι, την αναξιοκρατία, το γλύψιμο, την υπεραπλούστευση, το λαϊκισμό, και πολλές ακόμη παθογένειες.

Εμείς ως αριστεροί έπρεπε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια κάποιων συμπολιτών μας, που έχουν διαχωρίσει τους δημότες σε προνομιούχους και μη, και επιλεκτικά σε όσους και όσες επιθυμούν παρέχουν απ' ευθείας τα χρήματα μας. Οι υπόλοιποι προφανώς δεν υπάρχουν για την τωρινή διοίκηση.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">