ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑ 3Β


Τη δέσμευσή του ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να προχωρήσει εντός του 6μήνου στην απόκτηση χώρου για το 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο Βούλας έδωσε ο δήμαρχος των 3Β, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος σε συνάντηση με το Σύλλογο Διεκδίκησης του 3ου Γυμνασίου Λυκείου.

Όπως ενημέρωσε το ΔΣ του Συλλόγου, «ο κύριος Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι στους επόμενους έξι μήνες θα έχουν τελειώσει όλες οι νομικές διαδικασίες που απαιτούνται για την απόκτηση από τον Δήμο του χώρου του παλαιού λατομείου στην οδό Σπετσών.

Ο χώρος αυτός, έκτασης περίπου 7300 τμ καλύπτει ένα οικοδομικό τετράγωνο και βρίσκεται σε περιοχή που χωροταξικά εξυπηρετεί. Επίσης, ξεκαθάρισε πως για την απόκτηση του χώρου δεν θα χρειαστεί να ξοδευτούν χρήματα, οπότε αμέσως θα μπορούν να ξεκινήσουν οι ενέργειες για την κατασκευή του κτηρίου».

Πρόκειται για ένα επείγον αλλά …χρονίζον αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Βούλας, που έχει αναγκάσει πολλά τμήματα των σχολείων της περιοχής να λειτουργούν σε κοντέινερ και πρόχειρες κατασκευές, ενώ υπήρξε ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν έντονα την προεκλογική περίοδο.

Σχετικά με τα υπόλοιπα σχολεία, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ανέφερε στα μέλη του Συλλόγου ότι έχουν βρεθεί ήδη χώροι για Νηπιαγωγεία, ενώ παρατηρείται δυσκολία ανεύρεσης κατάλληλου οικοπέδου για το 5ο Δημοτικό.

πηγή:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΑ 3Β Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">