ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΙΣ 8.300 ΓΙΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ;

Όπως φαίνεται η ''νέα'' δημοτική αρχή ανταποδίδει τις υπηρεσίες που τις παρείχε η audiovisual, σύμφωνα με καταγγελία του κ.Αναστάσιου Γιαννακόπουλου. 

Έπειτα τις πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που γέμισε η Γλυφάδα, διαφημίζοντας ότι ενισχύονται οι οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας - κάτι που δεν διαπίστωσαν βέβαια οι ίδιοι - αυτό που έλλειπε από τη πόλη μας σήμερα ήταν οι παράνομες μεγαφωνικές εγκαταστάσεις στις κολώνες πολλών κεντρικών οδών της πόλης.

Σύμφωνα με αυτές τις ενέργειες που παραπέμπουν καθαρά στους εντυπωσιασμούς, γίνετε σαφές ότι δεν υφίσταται ίχνος κοινωνικής προνοιακής πολιτικής από τον δήμο Γλυφάδας. 

Το πιστοποιώ ο ίδιος, και άλλωστε ακόμη και τα χρήματα από την ''φιλανθρωπική'' εκδήλωση με τιμώμενο τον Μίκη Θεοδωράκη ήταν καθαρά για εντυπωσιασμό, και για το θεαθήναι, δεδομένου ότι τα 15.000 χιλ. ευρώ θα διατεθούν σε 30 συμπολίτες μας, ενώ οι αποδεδειγμένα άπορες οικογένειες και άτομα που χρίζουν αρωγής υπερβαίνουν τα 600 σε τοπικό επίπεδο.

Σε ποιους και με ποια κριτήρια θα παρασχεθούν κ. Παπανικολάου; Θα δημιουργήσετε κατά την προσφιλή σας μέθοδο ως ΝΔ προνομιούχους και αποκλεισμένους; Θα δημιουργηθεί κάτι ανάλογο των ερτζιανών; Οι προνομιούχοι χρηματοδότες των κομμάτων με σειρά μέσων αντισυνταγματικά και οι αποκλεισμένοι που επί δεκαετίες σέρνονται στα δικαστήρια κατηγορούμενοι;

Ενώ δεν έχετε καμία κοινωνική προνοιακή πολιτική, δημιουργείτε πλαστές εντυπώσεις. Ο δήμος Γλυφάδας  έχει τη δυνατότητα πλήρους κάλυψης όλων των δημοτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, και τα χρήματα υπάρχουν τόσο από το πρασινόσημο, όσο και από τα πολλά εκατομμύρια που δεν εισπράττονται και δεν μπαίνουν στο ταμείο του δήμου.
Αλλάξτε τη χρήση του πρασινόσημου, φέρτε το ζήτημα στο δημοτικό συμβούλιο, και αντί για αγορά οικοπέδων να υπάρχει στο δήμο η κοινωνική προνοιακή πολιτική που απαιτείται
Δημιουργήστε άμεσα τις πολιτικές που υποσχεθήκατε, βγάλτε στη σέντρα όσους συνεργάζονται με τους ''επιχειρηματίες'' διαφήμισης, με γεμάτη τη Γλυφάδα διαφημιστικές πινακίδες και κανένα ευρώ στο ταμείο του δήμου.

Συνεργαστείτε ώστε να πληρώσουν αυτοί που υπερτιμολόγησαν τα οικόπεδα Παπαδημητρίου, αποταμιεύοντας τα 9.000.000 εκ. ευρώ, ζημιώνοντας το σύνολο των δημοτών, και παρανομούσαν σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις για συγκεκριμένα ζητήματα άλλων δημοτών.

Γιάννης Κουρδομένος: Σήμερα ο δήμος Γλυφάδας, αντί για δυο άχρηστα οικόπεδα,  και κάποιους κωδικούς (...) με εκατομμύρια, μπορούσε να έχει καινοτόμο τοπικό πολιτισμό, και παράλληλα ενδεδειγμένη κοινωνική προνοιακή πολιτική.

Και με τον καινούργιο χρόνο φροντίστε να είστε μπροστάρης για την πρόοδο - ανάπτυξη που υποσχεθήκατε προεκλογικά. Αν στη Γλυφάδα ο δήμος και οι αντιπολιτευόμενοι συνεχίσουν να το παίζουν κινέζοι... οι 321 δίκες που έχω υποστεί θα γυρίσουν εις βάρος σας με μηνύσεις σε καθημερινή βάση.

Φροντίστε για σύννομη επαναλειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, όπως την έχω αιτηθεί και βρίσκεται πρωτοκολλημένη στο δήμο Γλυφάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΙΣ 8.300 ΓΙΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">