ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ;

Καθημερινά φουντώνουν οι φήμες από στενούς συνεργάτες της τέως διοικήσεως στη Γλυφάδα, για τέσσερις κωδικούς τραπέζης, που συνδέονται με το σκάνδαλο των οικοπέδων Παπαδημητρίου και τις περιβόητες διαφημιστικές πινακίδες.

''Βουίζει'' πλέον η Γλυφάδα για τέσσερις κωδικούς τραπέζης που συνδέονται με την αγορά των οικοπέδων Παπαδημητρίου, και τις διαφημιστικές πινακίδες, που με δήλωση του δημάρχου Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου στο ΔΣ του δήμου Γλυφάδας, από το 2011 δεν έχει μπει στο ταμείο του δήμου ούτε ένα (1) ευρώ.

Το θέμα δεν εμπίπτει στις δικές μας αρμοδιότητες, άρα όσοι διεξάγουν έρευνα όσων αφορά την συγκεκριμένη υπόθεση που εκδικάζεται ας ερευνήσουν περισσότερο.

Αν πράγματι δεν είναι απλά φήμες από κακεντρεχείς, θεωρώ ότι μπορεί να αποδειχθεί αν διεξαχθούν οι έρευνες που αρμόζουν στην εν λόγω υπόθεση.

Κάποια στιγμή, και εύχομαι σύντομα, πρέπει να αλλάξει η κυβερνητική πολιτική, να αλλάξει κυβέρνηση, να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος, να δημιουργηθεί νέο θεσμικό πλαίσιο, όσων αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση, και επιτέλους να υπάρχει αληθινά το πόθεν έσχες των εμπλεκόμενων με τα κοινά.
Πλήρης διαφάνεια όσων αφορά τους χρηματοδότες των υποψηφίων, και πλήρης διαφάνεια για τους συμπαραστάτες τους πολιτικούς και κόμματα.

Ειδικά στη Γλυφάδα, στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, συντελέστηκαν πολλά που δεν έχουν γραφεί από τις τοπικές φυλλάδες, ούτε ενημερώθηκαν οι συμπολίτες μας από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Διαπιστώνοντας ότι συνολικά τα κόμματα δεν επιθυμούν εξυγίανση, και κράτησαν σιωπή ιχθύος σε πολλά απαράδεκτα φαινόμενα, ως βασικό αυταπόδεικτο πρέπει να προβληματίζει άπαντες η στάση τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">