ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Την τελευταία πράξη του κυβερνητικού συνασπισμού προβλέπουν στο ΣΥΡΙΖΑ και ετοιμάζονται για πρόωρες εκλογές. Εντωμεταξύ Με 6,5 μονάδες προηγείται της ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ, στην νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis για τοTvxs

Στην ολομέλεια της Βουλής σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα διεξαχθεί, η 3η ονομαστική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Αν δεν συγκεντρωθούν οι απαραίτητες 180 ψήφοι βουλευτών υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα, θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αντλεί τη δύναμή του από τη στήριξη μίας μεγάλης κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας που αγωνίζεται για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη» και προσέθεσε «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δε θα είναι κυβέρνηση μιας παράταξης. Θα είναι κυβέρνηση όλου του λαού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α. Τσίπρας σε άρθρο του που δημοσίευσε η ΑΥΓΗ.

Υπό κατάρτιση είναι τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις συνελεύσεις σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς οι  νομαρχιακές επιτροπές στέλνουν τις προτάσεις τους για τις επιμέρους υποψηφιότητες, με τον τελικό λόγο να έχει η ειδική επιτροπή που συστήθηκε στην Κουμουνδούρου για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων. 

Ο Αλέξης Τσίπρας στο άρθρο του στην Αυγή της Κυριακής επανέλαβε με τον πλέον σαφή τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί στη λογική των ευρύτερων συμμαχιών,  δημιουργώντας αντιδράσεις της Αριστερής Πλατφόρμας του Παναγιώτη Λαφαζάνη για τα ανοίγματα τόσο στη ΔΗΜΑΡ όσο και σε στελέχη άλλων κομμάτων.

Στην  επιτροπή αξιολόγησης  μετέχουν ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, ο Γ.Γ. της Κ.Ε. Δημήτρης Βίτσας, καθώς και οι Παναγιώτης Λαφαζάνης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Θοδωρής Δρίτσας και Τάσος Κορωνάκης.

Γνωρίζουμε την δυσφορία που προήλθε έπειτα των υποψηφιοτήτων στις δημοτικές εκλογές, και ενδέχεται να ισχύσουν ανάλογα φαινόμενα έπειτα της αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων.

«Μαζί με τον λαό, να γυρίσουμε σελίδα για τον τόπο» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας, και η αλλαγή σελίδας για τη χώρα μας προϋποθέτει ένα κλίμα που να μην περιέχει ούτε γκρίνιες, ούτε μελανά σημεία, ούτε δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του κόμματος. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">