ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Το ζήτημα της συγκοινωνίας παραμένει τεράστιο πρόβλημα για τους συμπολίτες μας.

Καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται στην στάση του Ελληνικού - Μετρό Ελληνικού - με τις διαφοροποιήσεις που έγιναν στις λεωφορειακές γραμμές.

Ειδικότερα, το εντονότερο πρόβλημα παρουσιάζεται για τους κατοίκους στη συνοικία της Τερψιθέας - περιμετρικά της πλατείας Καραϊσκάκη - δεδομένου ότι η γραμμή 205 όπως έχει τροποποιηθεί αργεί έως και μια ώρα να περάσει από την στάση Ελληνικό.

Στην αναμονή πολλές φορές μαζεύονται περίπου 50 - 150 συμπολίτες μας, και ο ΟΑΣΑ κάποιες φορές στέλνει ένα mini bus με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται στον οδηγό δεδομένου ότι δεν χωρούν ώστε να εξυπηρετηθούν.

Πρόβλημα δημιουργείται και με τα κανονικά λεωφορεία, δεδομένου ότι οι αναμένοντες δεν χωρούν. Στις χθεσινές φωτογραφίες βλέπετε ένα τέτοιο περιστατικό που έμειναν εκτός περίπου δέκα συμπολίτες μας. Ευτυχώς γι' αυτούς μετά από μια ώρα αναμονής πίσω από το 205 ήταν η γραμμή 124. Πολλές φορές τα λεωφορεία έρχονται ταυτόχρονα έπειτα από αρκετή ώρα.

Φανταστείτε σήμερα με τη κακοκαιρία να χρειάζεται ηλικιωμένοι συμπολίτες μας να περιμένουν επί μια ώρα τη γραμμή για Τερψιθέα. Η διοίκηση του δήμου οφείλει να επισπεύσει τις διαδικασίες πιέσεων, ώστε να υπάρξει διευθέτηση και λεωφορειακές γραμμές που να καλύπτουν τις ανάγκες των συμπολιτών μας χωρίς αναμονή μιας ώρας.



Τονίζουμε ότι οι συνθήκες στην εν λόγω στάση Ελληνικού χαρακτηρίζονται ''τριτοκοσμικές'', διότι δεν υφίσταται ούτε στάση, ούτε καθίσματα για εκατοντάδες και χιλιάδες κατοίκων που μετακινούνται καθημερινά.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">