ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΥΑΛΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ!


Ο Άγιος Αθανάσιος στον Κορινθιακό στον «κατάλογο κινήτρων» γερμανικής εταιρείας.

Ένα ολόκληρο ελληνικό νησί προσφέρεται ως δώρο με την αγορά… 420.000 σκελετών γυαλιών. Δεν πρόκειται για αστείο, αλλά για την προσφορά ενός γερμανικού οίκου οπτικών προς τους μεγάλους πελάτες του. Με μια λεπτομέρεια: το νησάκι που εμφανίζεται στην προσφορά, ο Άγιος Αθανάσιος στον Κορινθιακό κόλπο, δεν ανήκει στην εταιρεία αλλά θα αγοραστεί αν υπάρξει ενδιαφέρον.

Κάθε χρόνο η γερμανική εταιρεία Libuda Optic World εκδίδει έναν «κατάλογο κινήτρων» προς τους μεγάλους πελάτες. Ο φετινός τιτλοφορείται «Ανήθικη προσφορά για τους καλύτερους πελάτες» και το μεγαλύτερο δώρο του είναι... το νησάκι Αγιος Αθανάσιος. «Οι διακοπές στη Μαγιόρκα θα ήταν καταπληκτικές, αν δεν υπήρχε τόσο πολύς τουρισμός. Ιδέα: τι λέτε να αποκτήσετε το δικό σας νησί; Στη δική σας παραλία κανείς δεν θα σας ενοχλεί πια. Στον Κορινθιακό κόλπο, κοντά στην Ιτέα και όχι μακριά από τους Δελφούς, το χιονοδρομικό κέντρου του Παρνασσού και το ιστορικό λιμάνι του Γαλαξιδίου, βρίσκεται αυτό το καταπληκτικό νησί. Από το ύψωμά του προσφέρει μια υπέροχη θέα.
Θα ήταν το ιδανικό σημείο για την κατασκευή μιας ιδιωτικής βίλας. Μεγάλος αριθμός από ελαιόδεντρα και πεύκα βρίσκονται διασκορπισμένα στο νησί, ενώ μια στενή αμμώδης παραλία βρίσκεται στο βορειοδυτικό μέρος του. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη και γεμάτη ψάρια», αναφέρει ο κατάλογος και καταλήγει: Προσφορά: με την αγορά 420.000 σκελετών γυαλιών και μηδενική συμμετοχή, ή με την αγορά 155.000 σκελετών και συμμετοχή 999.999 ευρώ.

Με μια «λεπτομέρεια»: το νησί δεν ανήκει στην εταιρεία που το προσφέρει «αλλά προσφέρεται από εξειδικευμένα μεσιτικά γραφεία. Αν ένας πελάτης ενδιαφερθεί για την προσφορά, τότε η Libuda θα αγοράσει το νησί για λογαριασμό του. Και ναι, υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον, καθώς αρκετοί μεγάλοι πελάτες έχουν έως τώρα επικοινωνήσει μαζί μας, ζητώντας να μάθουν για τις κλιματικές συνθήκες στην περιοχή, αν επιτρέπεται να χτίσεις στο νησί κ.λπ. Θεωρούμε ότι η πρόταση του καταλόγου μας είναι κολακευτική για την Ελλάδα, γιατί δείχνει την απήχηση των ελληνικών νησιών στους Γερμανούς. Είναι μια ιδέα marketing, αλλά με σοβαρό background».

Σύμφωνα με τις αναφορές ελληνικών και διεθνών μεσιτικών ιστοσελίδων, ο Αγιος Αθανάσιος έχει έκταση 10 στρεμμάτων και πωλείται προς 1,5-1,6 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με κάποιες από τις αγγελίες, ο ιδιοκτήτης έχει εκδώσει τις απαραίτητες άδειες, που βεβαιώνουν ότι μπορεί να χτιστεί μια κατοικία 360 τ.μ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΥΑΛΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">