ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠ.ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου (Λεωφ.Ιωνίας 96, Άλιμος) συνεδρίαση της 'Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικο'.

Θα συζητηθούν οι πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την υπογραφή σύμβασης μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και της Lamda Development και θα προγραμματιστούν δράσεις της Επιτροπής Αγώνα για το αμέσως επόμενο διάστημα. 


Υποσημείωση: Αποτελεί αξιοπερίεργο ότι κάποιοι που ''σήκωσαν'' σε ανύποπτο χρονικό διάστημα το ζήτημα του πρώην αεροδρομίου, από τα FM, βρέθηκαν εκτός από οτιδήποτε. (Δεν γνωρίζω αν κάποιος από την επιτροπή έχει γεννηθεί εντός του πρώην αεροδρομίου, αν εκδιώχτηκε κακήν κακώς από το 'Βόσπορο', καθώς και αν είχε μια σειρά προτάσεων πριν την παύση λειτουργίας του)

Δεν έτυχε να ακούσουμε, από όσους ασχολήθηκαν, ότι στον εν λόγω χώρο κατοικούσαν εκατοντάδες οικογένειες, που εκδιώχθηκαν κακήν κακώς, και αυτός ο χώρος έναντι πινακίου φακής δόθηκε στον όμιλο Λάτση. Διαβάστε στην ΙΣΤΟΡΙΑ της ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠ.ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">