ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Το αμαρτωλό τρίγωνο της Γλυφάδας, εφοπλιστές, τοπικοί εκδότες, και αιρετοί - δήμαρχοι.

Τονίζουμε τη κοινή συναινετική γραμμή πολλών παρατάξεων στη Γλυφάδα, όσων αφορά τις επιλογές της τωρινής διοικήσεως, και υπογραμμίζουμε ότι το σύνολο των προεκλογικών εξαγγελιών ήταν αποκλειστικά απάτη.

Οι κύριοι και κυρίες των παρατάξεων στη Γλυφάδα, που δέχτηκαν τη προεκλογική περίοδο την οικονομική στήριξη από τους εφοπλιστές, η οποία δεν είχε καμία σχέση με τα θεσπισμένα,  σήμερα είναι υπόλογοι των δημοτών που γνωρίζουν τη σχέση συνεργασίας και εξυπηρέτησης οικονομικών συμφερόντων. 

Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από έρευνα και μάρτυρες, τη προεκλογική περίοδο το οικονομικό λόμπι πλησίασε με αντιπρόσωπο του τις δημοτικές παρατάξεις και παρείχε τεράστια χρηματικά ποσά οικονομικής στήριξης.

Άραγε για ποιο λόγο ειδικά οι εφοπλιστές πλησίασαν τις παρατάξεις στη Γλυφάδα; Τι προσδοκίες είχαν; Τι εξυπηρετείτε σήμερα;

Το αμαρτωλό τρίγωνο που χρεοκόπησε τη χώρα, το οποίο παράγει την ενημέρωση που το συμφέρει, που προσπαθεί να επιβάλλει την πολιτική που το συμφέρει, και μία πολιτική που δουλεύει για να παράγεται περισσότερο χρήμα για λίγους και εκλεκτούς, χρηματοδότησε πολλές τοπικές παρατάξεις στη Γλυφάδα τη προεκλογική περίοδο.

Δέχτηκαν ασυζητητί οι παρατάξεις την οικονομική στήριξη από τη πλευρά του εφοπλιστικού λόμπι, άρα συμπεραίνουμε ποιοι είναι οι λόγοι που επί πέντε μήνες σε πολλά ζητήματα δεν υφίσταται αντιπολίτευση. 

Να υπογραμμίσουμε επίσης το καθεστώς χρηματοδότησης με μαύρα των ''τοπικών εκδοτών'' οι οποίοι βγαίνουν δημόσια ως τιμητές της διαφάνειας και της νομιμότητας, ενώ οι συμπολίτες μας αδυνατούν να γνωρίζουν ότι κάποιοι εξ' αυτών τη προεκλογική περίοδο έλαβαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, υποτίθεται για ''ενημερωτικές εφημερίδες'', που ήταν αποκλειστικά διαφημιστικές ''νάιλον σακούλες''. 

Δεν διαπιστώνουμε ποιος είναι ο τοπικός πλουραλισμός από το σύνολο τοπικών εκδοτών και ΜΜΕ, άρα αποτελεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα από μια κυβέρνηση της αριστεράς να ''επαναφέρει'' στις τοπικές κοινωνίες ένα υγιές καθεστώς δημόσιων πλουραλιστικών δομών των δημοτών. Ειδικά για πολλές χιλιάδες κατοίκων στα νότια δεν υφίσταται καμιά ενημέρωση, δεδομένου ότι δεν χειρίζονται υπολογιστές, άρα δεν γνωρίζουν τίποτα άλλο πλην όσων παρουσιάζονται από τις διαπλεκόμενες ραδιοτηλεοράσεις

Με βασικό δεδομένο την επικρατούσα σήψη σε τοπικό επίπεδο, και το πολιτικό τέλος της συγκυβέρνησης που πλησιάζει, επαναφέρω προς την αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας μας, τα δεδομένα που ισχύουν στις τοπικές κοινωνίες και ειδικά στη Γλυφάδα, και τονίζω ότι αποτελεί μονόδρομο η χάραξη ενδεδειγμένων πολιτικών δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών δομών ώστε να παταχθεί εν μέρει η επικρατούσα διαπλοκή που απομυζεί την δημοκρατία.

Σε μια πόλη που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν δημιουργήσει μεσαιωνικού τύπου πολιτισμό - αποκλειστικά πυροτεχνημάτων - ενώ υπολειπόμεθα έστω και μιας ραδιοτηλεοπτικής δομής, έπειτα πολλών διώξεων και κατασχέσεων, ώστε να κάνουν ''παιχνίδι'' αποκλειστικά τα διαπλεκόμενα και κάποιοι αιρετοί της κακιάς ώρας, αν δεν υπάρξει προ των εθνικών εκλογών επίσημη εξαγγελία και ανάληψη ευθυνών θα καταστεί σαφές ότι δεν επέρχεται καμιά αλλαγή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

Επίσης διαβάστε:

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">