ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Στη Γλυφάδα που ισχύουν ιδιότυπες καταστάσεις, και διοικήσεις που κρύβουν από πίσω τους οικονομικούς χρηματοδότες από το λόμπι των εφοπλιστών, γνωρίζουμε πόσοι δεξιοί κατοικούν.

Το θέμα πλέον είναι καθαρά δημοκρατίας, και όσοι όσες εθελοτυφλούν... διότι οι ίδιοι είχαν κάποια ωφέλεια από τις κυβερνήσεις της ΝΔ, δεν μπορούν να παραβλέψουν ότι οι πολιτικές τους δεν είναι αυτές που χρειάζονται σήμερα η χώρα και οι πολίτες.

Δεν έχουν κανένα δικαίωμα, στο όνομα της λαϊκής εντολής, να επιθυμούν να εξαντλήσουν την τετραετία όταν ο λαός δεν τους παρέχει πλέον την εντολή.

Αρκετοί πολίτες στενάζουν κάτω από αυτές τις πολιτικές και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν, άρα οι εκλογές άμεσα και αλλαγή πλεύσης πολιτικών αποτελούν την λαϊκή εντολή του παρόντος.

Οι συμπαθείς καθ'όλα συμπολίτες μας δεξιοί, πρέπει να καταλάβουν ότι εκτός αυτούς και τα συμφέροντά τους, επί 40 χρόνια, υπάρχουν σαφώς και οι υπόλοιποι που πρέπει να εκπροσωπηθούν και να υπηρετηθούν.

Χιλιάδες συμπολίτες μας καθημερινά δείχνουν την δυσαρέσκεια τους για τις πολιτικές που ακολουθούνται, και τους ακούμε στις καφετέριες, στα καφενεία, στα mini market, στους φούρνους, στα προποτζήδικα, στις στάσεις, και σε οτιδήποτε υφίσταται τοπικά.

Και τελικά, πείτε μας αν αισθάνεστε ιδιαίτερη ικανοποίηση, ως κάτοικοι Γλυφάδας και νοτίων προαστίων, που αποδεδειγμένα είσαστε οι ουραγοί ολόκληρης της Αττικής.

Οι δεξιές και πασοκικές κυβερνήσεις εξάντλησαν όλη τους την αυστηρότητα κατά των δημοτών Γλυφάδας και των νοτίων, και χαρίστηκαν στα λόμπι των εφοπλιστών και μεγαλοεργολάβων, που εκτός των πολλών παράνομων ραδιοτηλεοπτικών που διαθέτουν, με τα νότια προάστια, και όσα συμβαίνουν στα μέρη μας, δεν ασχολείται κανείς.

Όπως έλεγα ραδιοφωνικά πριν από 20 - 25 χρόνια, υπήρχε ένα αντιδημοκρατικό σχέδιο από τις τότε κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, διαμοιρασμού του Ν.Αττικής στα δύο, με τους εκπομπούς απο μία πλευρά του νομού, και τους παθητικούς χειραφετημένους αποδέκτες στο άλλο μισό. Απαράδεκτη μεθόδευση.

Η νοσούσα ελλειμματική δημοκρατικότητα των ερτζιανών, που μεταφράζεται σε κάκιστη κοινοβουλευτική δημοκρατία και αντιπροσώπευση των πολιτών.

Τουλάχιστον για εμένα αποτελεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα, μετά τη νέα Βουλή, όταν διαμορφωθεί το πλαίσιο επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα να έχει τη βάση του στα Νότια, η τη Γλυφάδα, και να δίνεται η δυνατότητα ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα να εξειδικεύσει στα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και της πλουραλιστικής ενημέρωσης με όσα τοπικά ζητήματα προκύπτουν.

Πρωταγωνιστής ο λαός,
Εκλογές Τώρα!

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">