ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/1 & ΠΕΜΠΤΗ 15/1 - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Όπως είχαμε συζητήσει στο τελευταίο σεμινάριο ιστορίας πριν από τις γιορτές και στη Βούλα, και στην Αγία Παρασκευή, τα πρώτα σεμινάρια μετά από τις γιορτές, 12 & 15/1, θα είναι εορταστικά και θα έχουν το ακόλουθο πρόγραμμα.

Από τις 6-9μμ θα γίνει κανονικά το σεμινάριο με θέμα: Η αυτοδιαχείριση και η άμεση δημοκρατία από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, ως εξής: Από τις 6 έως τις 7.50μμ θα γίνει η προβολή της γνωστής ταινίας Γη και Ελευθερία του Κεν Λόουτς με πρωταγωνιστές τους Ιαν Χάρτ,. Ροζάνα Παστόρ και Ισιάρ Μπολέν. 

Από τις 7.50 έως τις 8μμ θα γίνει διάλειμμα. Από τις 8 έως τις 9μμ θα γίνει συζήτηση με αφορμή την ταινία και με βάση το άρθρο του ιστορικού Μάκη Σταύρου με τίτλο: Πρώτη Διεθνής-Αυτοδιαχείριση-Άμεση Δημοκρατία Παρακαλούνται όσοι πάρουν μέρος στα σεμινάρια αυτά να έχουν μελετήσει, να έχουν εκτυπώσει και να έχουν μαζί τους το άρθρο, για να διευκολυνθεί η συζήτηση. (Το άρθρο το έχουμε ήδη στείλει ηλεκτρονικά, αλλά το επισυνάπτουμε και πάλι)

Στις 9μμ θα αρχίσει η γιορτή με κόψιμο της βασιλόπιτας που έχουν ήδη αναλάβει να ετοιμάσουν μέλη των δύο σεμιναρίων. Η γιορτή θα περιλαμβάνει επίσης συλλογική κουζίνα με μεζέδες, ποτά και γλυκά που θα φέρει ο καθένας, μουσική και κουβεντούλα.

Το πρόγραμμα αυτό θα πραγματοποιηθεί και στα δύο σεμινάρια

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου στο αυτοδιαχειριζόμενο π. κάμπινγκ Βούλας, 200 μέτρα από την αφετηρία του τραμ και

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ-OPEN, Μεσογείων 463, απέναντι από το ραδιομέγαρο της π. ΕΡΤ.

Επειδή τα χρονικά περιθώρια αυτών των σεμιναρίων είναι περιορισμένα, η προβολή της ταινίας θα αρχίσει ακριβώς στις 6μμ και όσοι θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να παρευρίσκονται την ώρα αυτή στα αντίστοιχα σεμινάρια

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2109886218 και 6932561723 Ευγενία Μαργέτησυντονίστρια της ομάδας ιστορίας και ξεναγήσεων της Εναλλακτικής Δράσης και στο emailena.drasi@gmail.com

Ευχόμαστε και πάλι σε όλες και όλους μια πραγματικά νέα και πραγματικά χαρούμενη χρονιά

Η γραμματεία της Εναλλακτικής Δράσης
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΕΥΤΕΡΑ 12/1 & ΠΕΜΠΤΗ 15/1 - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">