ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σαμαράς - Βενιζέλος θέλουν να τα ξεπουλήσουν όλα στους τραπεζίτες-εφοπλιστές-εργολάβους

Ενώ διόριζαν όπου μπορούσαν προεκλογικά, βολεύοντας τους δικούς τους και μαζεύοντας ψήφους, ονομάζουν αξιοκρατία να κατάγεσαι από τη Μεσσηνία και να διορίζεσαι στο Μουσείο Ακρόπολης, στην Βουλή, και στην Νερίτ.

Αυτές είναι οι μεταρρυθμίσεις των Σαμαρά-Βενιζέλου.

Δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τις χιλιάδες απολύσεις, την κατάργηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, τις διώξεις - κατασχέσεις.

Ξεπουλούν τα πάντα στους τραπεζίτες-εφοπλιστές-εργολάβους, και πάνε να μας ρίξουν την ευθύνη για την χρεωκοπία, τη φτώχεια, την ανεργία, και τα τεράστια κοινωνικά αδιέξοδα που προκάλεσαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. (δηλ. οι ίδιοι)

«Εμείς είμαστε με τους επενδυτές, τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες, τους εργολάβους, τόνισε ο κ. Σαμαράς» Και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με τους επενδυτές, αρκεί να υπάρχει μέτρο και να μην οδηγούμαστε σε καθολικότητα ξεπουλήματος.

Εάν μας διώξετε, εάν μας καταψηφίσετε, εάν πάψουμε να σας κυβερνάμε, εάν πάψουμε να είμαστε υπουργοί και αφέντες σας, εάν πάψουμε να σας ''σώζουμε'', τότε – απειλούν οι κυβερνώντες – οι Αγορές θα ''αντιδράσουν''. 
Τότε η τρόικα θα ''εκνευριστεί''. Τότε η Ευρωζώνη θα μας ''διώξει''. 
Τότε ο Γιούνγκερ θα ''ενοχληθεί''. Τότε το ΔΝΤ θα ''τσαντιστεί''. 
Τότε οι ντόπιοι και οι ξένοι τραπεζίτες θα ''εξοργιστούν''. 
Τότε οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές και οι εργολάβοι δεν θα ''επενδύσουν''.

Όλα αυτά, λοιπόν, κι αλλά τόσα πολύ χειρότερα και ακατονόμαστα θα μας συμβούν αν πάψουν οι Σαμαροβενιζέλοι να κάθονται στο σβέρκο μας.

Κατόπιν τούτων, επομένως, λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψη μας την φοβέρα ότι οι Αγορές, ο Γιούνγκερ, το ΔΝΤ, οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι εργολάβοι, το ΝΑΤΟ, η τρόικα, και τα χρηματιστήρια, θα ''τσαντιστούν'', έχουμε μια σκέψη.

Μοναδική απάντηση στις πολιτικές τους, καταψήφιση από όλους, και υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σαμαράς - Βενιζέλος θέλουν να τα ξεπουλήσουν όλα στους τραπεζίτες-εφοπλιστές-εργολάβους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">