ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο φοβισμένος Σαμαράς απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο τηλεοπτικής αναμέτρησης με τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Α.Σαμαράς κάνει μείωση 7% του ΕΝΦΙΑ και ο Α.Τσίπρας οριστική διαγραφή!

Ο Α.Σαμαράς (ΝΔ) κάνει μείωση 7% του ΕΝΦΙΑ, και ο Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) οριστική διαγραφή, άρα ως ευφυής κάποιος τι επιλέγει; Σαφώς το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο φοβισμένος κ.Σαμαράς, και εν γένει η φοβισμένη ΝΔ, που θα χάσει πολλά με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι πολίτες δεν έχουν να χάσουν τίποτα, απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής αναμέτρησης με τον Αλέξη Τσίπρα, άρα ως ευφυής ο κάθε πολίτης τι σκέπτεται; Ότι ο κ.Σαμαράς δεν έχει τη δυνατότητα αντιπαράθεσης, άρα προσβλέπει σε μια παρεχόμενη στήριξη που του παρέχουν τα διαπλεκόμενα και λογής λογής παρασιτικά ''διαβιούντες'' που επί αρκετά χρόνια ''κατατρώγουν'' τις σάρκες του Ελληνικού λαού και λαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Επιπροσθέτως ο κ.Σαμαράς επισημαίνει ότι μειώσαμε το 'χαράτσι' 15% το 2013 για όλους, και ακόμα 15% περίπου μεσοσταθμικά για το 2014, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στο πρόγραμμα του τονίζει την οριστική παύση χαρατσιών και ΕΝΦΙΑ, άρα ως ευφυής ο κάθε πολίτης τι θα επιλέξει; Θα επιλέξει τη ''φοροληστρική'' επιδρομή της ΝΔ που έχει γονατίσει το κοινωνικό σύνολο, η μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θα απαλλάξει τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους από την άδικη φορολόγηση; 

Ο κ.Σαμαράς εν όψει εκλογών, και διαβλέποντας μια εκλογική παταγώδη αποτυχία της ΝΔ, δεν μετανοεί και κάνει το λάθος να αναφέρεται στην ''μεσαία τάξη''. Είναι το σημείο αναφοράς μιας παράταξης όπως είναι η ΝΔ που δηλώνει σαφέστατα ότι δεν σέβεται το Σύνταγμα της Ελλάδος. 

1) Που αναφέρει κ. Σαμαρά το Ελληνικό Σύνταγμα για ειδικές κατηγορίες Ελλήνων πολιτών; Που αναφέρει τη λεγόμενη μεσαία τάξη; 

2) Ποια κριτήρια και ποίων προσδιορίζουν τη μεσαία τάξη κ.Σαμαρά;

Αυτές είναι καπιταλιστικές μπούρδες, που δεν συνάδουν σε κανένα βαθμό με την δημοκρατία των Ελλήνων, άρα μόνο για την έμφαση στη λεγόμενη ''μεσαία τάξη'' που αποτελεί ψευδαίσθηση ορισμένων, απορρίπτεται συλλήβδην η Νέα Δημοκρατία.

Ποιος και τι καθορίζουν τη ''μεσαία τάξη'' σε μια ''καταληστευμένη'' νεοελληνική πραγματικότητα; Το μορφωτικό επίπεδο, η μήπως οι αποδοχές διορισμένων με κομματικά κριτήρια από τα παράθυρα;

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να παρέχετε δημόσια μια απάντηση από τη ΝΔ, παροτρύνω το κοινωνικό σύνολο να σας καταψηφίσει.

Ένας διανοούμενος σε ποια κατηγορία ανήκει κ. Σαμαρά; Στην ''μεσαία'' η στην ''ανώτερη'';

Σε μια πραγματική δημοκρατία δεν υπάρχουν τάξεις, υπάρχουν αποκλειστικά πολίτες. 

Γλυφάδα web,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Το ίδιο ακριβώς λάθος γίνετε ένθεν και ένθεν, και υπάρχουν πολλές χιλιάδες πολιτών που γνωρίζουν ότι τους προσβάλουν τα κόμματα και οι αντιλήψεις των μελών τους. Εκ του ασφαλούς κινούν νήματα, όμως αδυνατούν να αναμετρηθούν επί ίσοις όροις και προσβλέπουν σε εύκολα και απαίδευτα θύματα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο φοβισμένος Σαμαράς απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο τηλεοπτικής αναμέτρησης με τον Αλέξη Τσίπρα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">