ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συμβολή Ιασωνίδου και Γούναρη - Ελληνικό

Γνωρίζετε συνολικά τι ισχύει εν όψει των πρόωρων εθνικών εκλογών, με πρόχειρες κατασκευές, αφίσες των κομμάτων, υποψηφίων, κ.τ.λ, στο δήμο Γλυφάδας και σε γειτονικούς δήμους.

Πρόσφατα ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε  «Κάποια κόμματα ζουν στον 18ο αιώνα...» και σαφώς οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι το είχα θέσει πρώτος ραδιοφωνικά, πριν από πολλά χρόνια, τονίζοντας ότι τα κόμματα αξιώνουν την εκλογή τους, οι πολιτικοί μπαίνουν στο κοινοβούλιο, αμείβονται από το κοινωνικό σύνολο, και έχουν την χώρα μας στο 1800.

Δεν γνωρίζω τι έχουν αποφασίσει οι δήμοι στα νότια, γνωρίζω την εικόνα που συναντάμε σε πολλά σημεία, και όπως είχα πει στον παρελθόντα χρόνο «Είμαστε στην εποχή του Internet, των ραδιοτηλεοράσεων, είμαστε στο 21ο αιώνα, κανείς δεν κοιτάει αφίσες, η πόλη υποφέρει. Μόνο μερικοί μικροεπιχειρηματίες επωφελούνται από τις αφίσες» το οποίο διαπίστωσα να επαναλαμβάνει ο δήμαρχος Αθηναίων.

Μετά τις εκλογές θα διαπιστώσουμε συνολικά αν στον 21 αιώνα τα κόμματα θα επαναθεμελιώσουν την δημοκρατία που απαιτείται σήμερα, με ισοκατανομή δημόσιων και ιδιωτικών μέσων στο Ν.Αττικής, ώστε επιτέλους να μην προσβάλλεται η αισθητική και η νοημοσύνη του συνόλου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συμβολή Ιασωνίδου και Γούναρη - Ελληνικό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">