ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η οικογένεια Μαρτίνου συμπράττει στο περιβαντολλογικό έγκλημα στην Γλυφάδα;

Ο βασικός χρηματοδότης των υποψηφίων μνημονιακών δημάρχων της Γλυφάδας, τυγχάνει και εκπροσώπησης στο κοινοβούλιο, δεδομένης της υποψηφιότητας της θυγατέρας του.

Την ίδια στιγμή που συντελείτε ένα τοπικό περιβαλλοντολογικό έγκλημα στην Τερψιθέα Γλυφάδας, από τους χρηματοδοτούμενους της οικογενείας Μαρτίνου, κάποιες τοπικές φυλλάδες προπαγανδίζουν ότι η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Γεωργία Μαρτίνου, φροντίζει το συμφέρον των δήμων, με τη συμμετοχή της, και τις καίριες παρεμβάσεις σε νομοθετήματα που αφορούν την πρoστασία του περιβάλλοντος και χωροταξικά ζητήματα.

Την καλώ δημόσια, δεδομένων των δημοσιευμάτων και όσων αναφέρουν, να εκφέρει άποψη  για την ψήφιση τροπολογίας παραχώρησης χρήσης έκτασης 50 στρεμμάτων εντός του στρατοπέδου της αεροπορίας για ίδρυση Κοιμητηρίου, που βρίσκεται στην αναδασωτέα περιοχή της Α’ Ζώνης του Υμηττού, στον Δήμο Γλυφάδας.

Αν αδυνατεί και κωλύεται, θα γίνει σαφές στο σύνολο συμπολιτών μας, ακόμη και στους φανατικότερους νεοδημοκράτες ότι υπάρχει καταστρωμένο σχέδιο αντί της προστασίας της Α’ Ζώνης του Υμηττού, που έχει χαρακτηριστεί αναδασωτέα, και είναι η μοναδική πηγή οξυγόνου για τους κατοίκους, να τον καταστρέψουν, όπως και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Και θα σας εξηγήσω τους λόγους:  Υπήρχε συμφωνία δημιουργίας σύγχρονου διαδημοτικού νεκροταφείου στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, που σαφώς θα κάλυπτε τις ανάγκες ολόκληρης της περιοχής, την οποία αθετούν συνολικά οι της ΝΔ ώστε να καλύψουν τις απαιτήσεις του Λάτση και της Lamda Development. 


Αυτό το περιβαντολλογικό έγκλημα κατά της πόλης μας και των δημοτών δεν 

θα το επιτρέψουμε, και καλώ την υποψήφια κ.Γεωργία Μαρτίνου να τοποθετηθεί.


Γλυφάδα web,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η οικογένεια Μαρτίνου συμπράττει στο περιβαντολλογικό έγκλημα στην Γλυφάδα; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">