ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άλλοι στήριζαν και άλλοι τυγχάνουν υποστήριξης κ. Δούρου

Σε αυτό το σύντομο κείμενο θα εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου για όσα ισχύουν στα νότια προάστια της Αττικής.

Ανιδιοτελώς κάποιοι εξ υμών έδωσαν το δικό τους καθημερινό αγώνα ώστε να κερδηθεί η περιφέρεια Αττικής από τη Ρένα Δούρου. Οι συμπολίτες μας στη Γλυφάδα γνωρίζουν ποιοι λειτούργησαν ανιδιοτελώς.

Η εκλογική νίκη της Δούρου στη περιφέρεια είναι η απαρχή των αλλαγών στις πολιτικές για το κοινωνικό σύνολο, με μια σαφή επισήμανση, κάποιοι που δεν έπραξαν το ελάχιστο σήμερα τυγχάνουν στήριξης από τη περιφέρεια Αττικής, και ορισμένοι που συνέδραμαν ανιδιοτελώς δεν τυγχάνουν καμίας στήριξης.

Ξέρετε γιατί δεν τυγχάνουν καμιάς στήριξης αυτοί που πρώτοι δημόσια σήκωσαν τη ''σημαία'' κατά του κ.Σγουρού και της καθολικής ανευθυνότητας τέτοιων εκλεγμένων και τέτοιων διοικήσεων; 

Δεν τυγχάνουν καμιάς εκπροσώπησης, γιατί ορισμένοι βολεύτηκαν θεσμικά, διαβιούν, και υφίσταται εγκληματική αδιαφορία από τη πλευρά τους ενώ αξίωσαν θεσμικό ρόλο στη Γλυφάδα, είναι ενήμεροι, και δεν έχουν πράξει το ελάχιστο.
Άρα για τον πολίτη - ριζοσπάστη αριστερό - που ήταν και παραμένει κατά των ρουσφετιών υφίστανται απόλυτα ανάλγητοι και εγκληματικά ανεύθυνοι εκλεγμένοι σε τοπικό επίπεδο.

Αρχίζω να πιστεύω ότι σκόπιμα δεν έχουν πράξει το ελάχιστο, ενώ τους έχω ενημερώσει επανειλημμένα, τους έχω παρέχει φάκελλο με το σύνολο των στοιχείων, και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι υφίσταται, άρα για τον πολίτη αυτοί οι πολιτευομενοι - τοπικά - είναι επιεικώς απαράδεκτοι για θεσμικό ρόλο.

Η Ρένα Δούρου μίλαγε για αλλαγές στις ζωές μας, και το μόνο που γνωρίζω είναι η αλλαγή διαβίωσης ορισμένων συμπολιτών μας χωρίς ίχνος συνδρομής από τον θεσμικό ρόλο που αξίωσαν. Έπειτα των τριπλών εκλογών οι καθ' όλα ενήμεροι συμπολίτες μας άρχισαν να με αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

Αν κρίνω εξ' αυτού του αποτελέσματος, μέχρι αυτή τη στιγμή - της καθολικής αδράνειας - αδιαφορίας - των τοπικών μας υποψηφίων, μπορώ και  γνωρίΖΩ ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα για το σύνολο των πολιτών. 

Δεν διαπιστώνω να υφίσταται κάποιο ενδεδειγμένο σύστημα ιεράρχησης των προβλημάτων των πολιτών από τη πλευρά των τοπικών μας εκλεγμένων, που οφείλουν θεσμικά να είναι οι βασικοί προαγωγοί όσων ταλανίζουν το κοινωνικό σύνολο, και ειδικά τους συμπολίτες μας - τους κατοίκους - δημότες στα νότια και τη Γλυφάδα.

Δεν έχω λόγια χαρακτηρισμού, διότι συναντώ καθημερινά συμπολίτες μας που ουδέποτε στήριξαν το ΣΥΡΙΖΑ και εν γένει οτιδήποτε αφορά αυτό (το αντίθετο ήταν πολέμιοι κατά του ΣΥΡΙΖΑ), να στηρίζονται, και αρκετοί εξ υμών που εκτέθηκαν δημόσια υποστηρίζοντας, να μένουν εκτός, χωρίς να αλλάζει το ελάχιστο από όσα είχαν εφαρμόσει ο Γ.Σγουρός και η συγκυβέρνηση. (Και το εκτός, αντιλαμβάνονται πολύ καλά ορισμένοι τι σημαίνει, δεδομένου ότι επί πέντε μήνες έπειτα των εκλογών δεν έχουν ξαναπατήσει το πόδι τους σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης που ερχόντουσαν προεκλογικά) 

Γ.Κ


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άλλοι στήριζαν και άλλοι τυγχάνουν υποστήριξης κ. Δούρου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">