ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αυτό που ισχύει τοπικά ονομάζεται δήμος η εγκληματική οργάνωση;

Απόλυτα αντικειμενικά, ''άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς''.

Ο πολυδιαφημιζόμενος ως δίκαιος, Γ.Παπανικολάου, ήρθε να συνεχίσει μια κακοδιοίκηση Κ.Κόκκορη, σε ένα δήμο με απόλυτα ευτελές επίπεδο τοπικού πολιτικού πολιτισμού.

Η πολυδιαφημιζόμενη ''ανεξάρτητη'' υποψηφιότητα, Γ.Παπανικολάου, χαρακτηρίστηκε ποικιλοτρόπως από πολλούς συμπολίτες μας, και τα τοπικά ΜΜΕ, και σαφώς όχι άδικα, δεδομένου ότι δεν ήταν σε κανένα βαθμό ανεξάρτητη.

Όπως βλέπετε καθαρά στο παραταξιακό λογότυπο που χρησιμοποιήθηκε, ήθελαν να περάσουν το μήνυμα στήριξης - υποστήριξης των δημοτών από το θεσμικό ρόλο που αξίωναν, όμως έχουμε τις αποδείξεις ισχύος ακριβώς του αντιθέτου.

Μια διοίκηση βαμμένη γαλάζια - Νεοδημοκρατική - η οποία εξαπάτησε τους δημότες, δεν είναι δίκαια έναντι αυτών, δεν είναι μια διοίκηση όλων των δημοτών, και μένουν τα σημάδια και τα χρώματα του εμπαιγμού και της εξαπάτησης.

Ο κ.Παπανικολάου προεκλογικά επικαλέστηκε το δίκαιο, θυμήθηκε ετεροχρονισμένα (δεκαετίες έπειτα εμού) ότι η Γλυφάδα είναι ουραγός, αν και δεν συνάδει με τα οικονομικά της, και εξεδήλωνε από πλατεία σε πλατεία τις προθέσεις του για πραγματικές αλλαγές, πρόοδο, και ευημερία.

Μήπως εσείς είδατε τις αλλαγές σε όσα ίσχυαν, τη πρόοδο, και την ευημερία, και ο υποφαινόμενος έπειτα από ισχύουσες πρωτοκολλημένες αιτήσεις στον δήμο κάνει κάποιο λάθος;

Γι΄άλλη μια φορά συντελείτε μια εγκληματική καπηλεία σε επίπεδο θεσμών και δήμου, με μια ''νέα'' δημοτική αρχή που έπειτα λίγων μηνών στον δημαρχιακό θώκο εναρμονίστηκε με τις χρόνιες παθογένειες της Γλυφάδας, και αντί όσων υποσχόταν προεκλογικά έχουμε τα πρώτα δείγματα ''ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ'' μεταξύ δήμου - εκκλησίας, δήμου - εφοπλιστικού λόμπι, δημοτικής αρχής - ημέτερων, δήμου - εργολάβων, και ούτε ένα (1) δείγμα γραφής ενδεδειγμένης χρηστής διοικήσεως υπέρ του δημότη.

Αυτός που αξίωσε τον δημαρχιακό θώκο, ώστε οι δημότες να απεμπλακούν από τον ανεύθυνο παρανομούντα τέως δήμαρχο Κ.Κόκκορη, έπειτα από λίγες εβδομάδες διοικήσεως ασπάστηκε όσα ακολουθούσε ο τέως δήμαρχος χωρίς να υφίσταται ούτε μια (1) ενέργεια απόκλισης.

Ενημέρωσα για τις παρανομίες του τέως δημάρχου,  και όπως βλέπετε μέχρι στιγμής, από την πλευρά Παπανικολάου, δεν υπάρχει ίχνος διαφοροποίησης της εγκληματικής ανευθυνότητας δημάρχου και δημοτικής αρχής εις βάρος του δημότη που σύννομα αιτήθηκε.  

Στον αντίποδα, εκ του ασφαλούς αιτείται η πλούσια Μητρόπολη, και οι δημόσιοι υπάλληλοι αυτής,  και η δημοτική αρχή χωρίς να ενημερώσει κανένα, αυτομάτως περνάει στο δημοτικό συμβούλιο τη παραχώρηση δωρεάν οικοπέδου που αγοράστηκε με τα χρήματα όλων των δημοτών για ανέγερση κτιρίου γραφείων - Επισκοπείου.

Δυο μέτρα και σταθμά - αυταπόδεικτα - από τη δημοτική αρχή, δεδομένου ότι το ζήτημα του δημότη, που χρονίζει δεκαετίες, δεν έχει περάσει στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ υφίσταται το αίτημα στο δήμο Γλυφάδας. ( Ο δημότης δεν είναι έμμισθος δημόσιος υπάλληλος )

Tι σημαίνουν αυτές οι διφορούμενες ενέργειες των δυο μέτρων και σταθμών από την διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, με την αρωγή κάποιων αντιπολιτευόμενων επίσης διφορούμενων των δυο μέτρων και σταθμών;

Σημαίνουν ανευθυνότητα όσων αξίωσαν τη συμμετοχή τους στα κοινά;

Σημαίνουν εκμαυλισμό του τοπικού πολιτισμού;

Καθιστούν σαφές ότι οι διοικούντες επικεντρώνουν μονομερώς υπέρ των συμφερόντων των εχόντων και κατεχόντων;

Πείτε κ.Παπανικολάου τι κάνατε για τις αιτήσεις του δημότη στις οποίες παρανομούσε η τέως διοίκηση;

Πείτε μας αν εσείς που δηλώσατε δίκαιος κρίνετε ορθό αυτό που ακολουθείται... γνωρίζοντας τι ισχύει όσων αφορά το δημότη;

Τέλος, αυτό που ισχύει τοπικά ονομάζεται δήμος η εγκληματική οργάνωση; 

Γλυφάδα FM 1977 - 2004 (Σειρά συγκεκριμένων αιτημάτων ΑΡΩΓΗΣ του δήμου για επαναλειτουργία έπειτα όσων κάκιστα ίσχυσαν)

Πλην παρανομιών - καμία ενέργεια από τη πλευρά του δήμου.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΥΓ: Οι κυρίες και κύριοι όλων των παρατάξεων αξίωσαν ψήφους και την εμπλοκή τους στα κοινά ώστε να κωφεύουν και να παρανομούν; 

Μήπως αξίωσαν ψήφους για την υπηρέτηση των εφοπλιστών που επί δεκαετίες καταπατούν Σύνταγμα και τους θεσπισμένους νόμους; (Ρωτήστε)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αυτό που ισχύει τοπικά ονομάζεται δήμος η εγκληματική οργάνωση; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">