ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βασίλης Λεβέντης: Eνοχλούσα, όχι ότι είχα δύναμη, αλλά γιατί έλεγα αλήθειες

Με τον Βασίλη Λεβέντη, πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, έχουμε ένα αποκλειστικό κοινό, που είναι η αλήθεια.

Πρόσφατα μίλησε για την απόφαση του να ασχοληθεί με την πολιτική, το Πολυτεχνείο, ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της ζωής του, που τον έχουν σημαδέψει, όπως τις δυο επιθέσεις που δέχτηκε σε Καλλιθέα και Θεσσαλόνικη.

«Από το ’90 άρχισα να ασχολούμαι με την πολιτική. Κατέβηκα στη Β’ Αθηνών, όπου είχα πάρει πολλές ψήφους. Εκεί έγινε η πρώτη απόπειρα εναντίον μου στην Καλλιθέα, με σιδερογροθιές και νομίσματα όταν πήγα να ψηφίσω. Δέχτηκα άλλη μία επίθεση το ’96, όταν είχε ιδρύσει πια την Ένωση Κεντρώων. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη και τρία φορτηγά με έριξαν στο γκρεμό».

Μάλιστα εξομολογήθηκε και το λόγο που δέχτηκε τις επιθέσεις αυτές: «Γιατί έλεγα από τότε την αλήθεια. Φωτογράφιζα ανθρώπους, προειδοποιούσα ότι ετοιμάζουν κομπίνες στο χρηματιστήριο. Με λίγα λόγια, ενοχλούσα, όχι ότι είχα δύναμη, αλλά γιατί έλεγα αλήθειες και με το ροκάνισμα που έκανα κάποιοι είχαν φόβο ότι μπορεί να ξυπνούσε ο λαός».

Κάτι αντίστοιχο ίσχυε και με εμένα, που σαφώς ενοχλούσα, χωρίς να έχω δύναμη, και όσες αλήθειες έλεγα ραδιοφωνικά δεχόμενος διώξεις και κατασχέσεις, επιβεβαιώθηκαν ετεροχρονισμένα.

Στις επόμενες εθνικές εκλογές, ο Β.Λεβέντης, ενδέχεται να μπει στο κοινοβούλιο, δεδομένου ότι έχει μείνει πιστός στις ιδέες του χωρίς να ταλαντεύεται.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βασίλης Λεβέντης: Eνοχλούσα, όχι ότι είχα δύναμη, αλλά γιατί έλεγα αλήθειες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">