ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Bild εναντίον Βαρουφάκη: Ο ψεύτης, προβληματικός υπουργός Οικονομικών

Νέα επίθεση εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη εξαπολύει η γερμανική εφημερίδα Bild με αφορμή τη διάψευση εκ μέρους του Έλληνα υπουργού Οικονομικών ότι η γνωστή χειρονομία με το δάκτυλο που έκανε τον Μάιο του 2013 μιλώντας στο Ζάγκρεμπ δεν αφορούσε στη Γερμανία και τους Γερμανούς.
Η εφημερίδα σε άρθρο με τίτλο «Ο Ψεύτης» και με φωτογραφία του Γιάνη Βαρουφάκη με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο τονίζει ότι «μας έδειξε το μεσαίο δάχτυλο και στη συνέχεια με αναίδεια είπε ψέματα όταν ο ο παρουσιαστής της γερμανικής εκπομπής Günther Jauch την περασμένη Κυριακή, προέβαλε το βίντεο με τη χειρονομία του υπουργού Οικονομικών. Τώρα είναι ο Έλληνας ψεύτης. Ο καθένας μπορεί να αναφερθεί σε αυτόν ως «ο κύριος με το μεσαίο δάχτυλο». Τόσο γρήγορα μπορεί να γίνει. Ταχύτατη άνοδος, αστραπιαία κάθοδος» και υποστηρίζει ότι η εικόνα του Γιάνη Βαρουφάκη έχει καταστραφεί μέσα σε λίγο καιρό από την ανάληψη των καθηκόντων του.
Προσθέτει δε πως ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ «έχει τελειώσει, καθώς όποιος βλέπει τον Γιάνη Βαρουφάκη, θα βλέπει πάντα το μεσαίο του δάχτυλο. Όποιος τον ακούει, θα ακούει πάντα «stick the finger to Germany», ανεξάρτητα απ’ το τι λέει» καταλήγει.
Αυτό που φαίνεται ότι ενόχλησε τη γερμανική εφημερίδα είναι ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης «είπε ψέματα» τώρα που είναι υπουργός. «Θα μπορούσε η χειρονομία του κ. Βαρουφάκη, να μην αποτελεί πρόβλημα εφόσον δεν ήταν υπουργός Οικονομικών το 2013 τότε που την έκανε αλλά το ψέμα προέρχεται από τον ίδιο τώρα που είναι υπουργός και είπε ψέματα στα μούτρα του Günther Jauch όταν είπε ότι το βίντεο είναι μονταρισμένο. Δεν έχω υψώσει το δάχτυλο στη Γερμανία» επισημαίνει και καταλήγει το δημοσίευμα της Bild «Η Ελλάδα είναι πλέον μία χώρα πρόβλημα με έναν προβληματικό υπουργό Οικονομικών».  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Bild εναντίον Βαρουφάκη: Ο ψεύτης, προβληματικός υπουργός Οικονομικών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">