ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παραμένει λανθασμένη η διοίκηση του δήμου Γλυφάδας

Παραμένει λανθασμένη η διοίκηση του δήμου Γλυφάδας έπειτα από τους πρώτους μήνες διοικήσεως από τον Γ.Παπανικολάου. 

Καθημερινά υπάρχουν αρνητικά σχόλια αρκετών συμπολιτών μας, οι οποίοι συζητούν τα τοπικά δρώμενα, σε πλήρη αντιδιαστολή με τους ανενημέρωτους/ες, που δεδομένου ότι δεν γνωρίζουν τα ισχύοντα, κάνουν αναφορά στο καλό παιδί - δήμαρχο.

Μια από τις χρόνιες δυσλειτουργίες του δήμου Γλυφάδας είναι η καθολικά αδιαφανής λειτουργία του, επίσης, οι αποφάσεις κεκλεισμένων των θυρών που καταλαμβάνουν εξαπίνης τόσο τις παρατάξεις όσο και τους δημότες, το έλλειμμα ουσιαστικής ενημέρωσης, το οποίο έχει καταστεί μόνιμη παθογένεια στη πόλη μας,  καθώς και οι συνεχιζόμενες παρανομίες από την πλευρά των εκάστοτε διοικούντων.

Οι διοικούντες δεν βρίσκονται δίπλα στους δημότες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθίσταται σαφές ότι συμπράττουν υπέρ συμφερόντων που επ' ουδενί έχουν ανάγκη το δήμο, και έπειτα από μικρό χρονικό διάστημα διοικήσεως Γ. Παπανικολάου αντιστρέφεται το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε προεκλογικά. (Οι εντυπώσεις - πυροτεχνήματα - κρατούν λίγο)

Μια διοίκηση  που δεν έχει πράξει απολύτως τίποτα για χιλιάδες συμπολιτών μας, και ως πρώτη ενέργεια χαρίζει 2.000.000 εκ. ευρώ στην πλούσια Μητρόπολη, δεν μπορεί παρά να συζητάτε αρνητικά.

Οι συμπολίτες μας πλην των αρνητικών σχολίων για την διοίκηση Παπανικολάου, συζητά αρνητικά και για την τοπική Μητρόπολη με πολλά και ειδικά σχόλια που δεν δύναμαι να δημοσιοποιήσω στο σύνολο τους.

Χαρακτηριστικά: Δυστυχώς η εκκλησία δεν παρέχει την βοήθεια που χρειάζεται ο κόσμος. Έχει τεράστια περιουσία, και μπορούσε να συνδράμει καθοριστικά τους δοκιμαζόμενους πολίτες, όμως δεν κάνει αυτά που πρέπει.

Χτίζουν τη δική τους αυτοκρατορία - έχουν τεράστια περιουσιακά στοιχεία - και ενώ δεν βοηθούν όπως πρέπει το κόσμο, αιτούνται ο κόσμος να τους συνδράμει με εκατομμύρια. 

Έχουμε δυο ουσιώδη βασικά τοπικά δεδομένα στα νότια προάστια, και ειδικότερα στη Γλυφάδα: Διοίκηση και Μητρόπολη δεν παρέχουν τη βοήθεια που απαιτείται με κοινωνικές ''πολιτικές'' τόνωσης, ενώ εφαρμόζουν πολιτικές παροχών από το κοινωνικό σύνολο στους ιδίους. Εκκλησία και Δήμος λαμβάνουν από το σύνολο, δεν στηρίζουν όπως απαιτείται το κόσμο, και αυταπόδεικτα υφίσταται και ένας ιδιότυπος χαρακτήρας διαπλοκής μεταξύ τους.

Είναι αδιανόητο να χαρίζεις δημοτική περιουσία εκατομμυρίων στη Μητρόπολη, όταν γνωρίζεις ότι διαθέτει μεγάλη ακίνητη περιουσία, και δεν πράττει όσα πράττουν άλλες Μητροπόλεις της Αττικής.

Το καλό παιδί Παπανικολάου όπως μας λένε πολλοί και διάφοροι, όμως εμείς γνωρίζουμε ότι ακόμη και η κακοδιοίκηση Κόκκορη ασκούσε για αρκετούς συμπολίτες μας ''καλύτερη'' κοινωνική πολιτική.

Τέλος, η μεγαλύτερη κοινωνική αδικία συνεχίζεται στη Γλυφάδα με το καθεστώς ειδικών - προνομιακών μεταχειρίσεων στους ημέτερους και στους ''δικούς μας''.

Γ.Κ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παραμένει λανθασμένη η διοίκηση του δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">