ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η κυβέρνηση συνιστά στο κ. Σαμαρά να κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες

Να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες, εφόσον στοιχειοθετηθούν οι πληροφορίες ότι παρακολουθείται το κινητό του, συνιστά το Μέγαρο Μαξίμου στον Αντώνη Σαμαρά. 

Κυβερνητικοί κύκλοι σχολιάζοντας τις σχετικές πληροφορίες ανέφεραν ότι «σε περίπτωση που ευσταθεί το ρεπορτάζ, κ. Σαμαράς είναι υποχρεωμένος να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να διαλευκανθούν αρμοδίως οι αιτιάσεις του». 


Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όσο και μετεκλογικά ο πρόεδρος της ΝΔ στο προσωπικό του μυστικό τηλέφωνο  διαπίστωσε συνεχόμενες διακοπές και περίεργους ήχους.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει στην κατοχή του δυο τηλεφωνικές συσκευές και αντίστοιχα συνδέσεις, όμως στο δεύτερο δεν παρουσιάστηκε την ίδια περίοδο κανένα πρόβλημα. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα καταθέσει στα αρμόδια όργανα, προκειμένου να επιληφθούν του θέματος. 


Υποσημείωση του Γ.Κ: Ο κ.Σαμαράς δεν σκέφτηκε ότι ίσως τα προβλήματα της συσκευής του οφείλονται σε βλάβη της συσκευής, η της καλωδίωσης, η του κυκλώματος, η των κυψελών, αναλόγως τι τηλέφωνο ήταν. Οι διακοπές δεν σημαίνουν κατ' ανάγκη ότι παρακολουθείται. Αν κάποιοι ήθελαν να παρακολουθούν τον κ. Σαμαρά μπορούσαν ταυτόχρονα να παρακολουθούν και τις δυο μυστικές γραμμές. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η κυβέρνηση συνιστά στο κ. Σαμαρά να κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος