ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πέφτουν οι μάσκες στη Γλυφάδα - Κομματικός δήμαρχος ο Παπανικολάου

Οι μάσκες πέφτουν γρήγορα στη Γλυφάδα

Έπειτα από λίγους μήνες του Γ.Παπανικολάου στο δήμο Γλυφάδας, γίνετε σαφές ότι σχηματίζεται γι'άλλη μια φορά μια διαπλεκόμενη κομματική κακοδιοίκηση, η οποία εξοφλεί τα γραμμάτια στους υπολοίπους κομματικούς τους, με τα χρήματα όλων των δημοτών. 

Ο Γιώργος Παπανικολάου, απροκάλυπτα πλέον με τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας, εξοφλεί τα γραμμάτια στους κομματικούς του, και γίνετε σαφής τόσο η εξαπάτηση των συμπολιτών μας, όσο και η ανηθικότητα που διέπει τη σημερινή διοίκηση.

O δικηγόρος Χρήστος Θεοδωρόπουλος, υιός του πρώην Δημάρχου της πόλης μας Ιωάννη Θεοδωρόπουλου, ο οποίος αποχώρησε με τις χειρότερες εντυπώσεις από τον δήμο Γλυφάδας, έπειτα από την εξόφληση των γραμματίων του σημερινού δημάρχου λαμβάνει σειρά υποθέσεων του δήμου Γλυφάδας, άρα αρκετά χρήματα των συμπολιτών μας, ενώ ο κ.Παπανικολάου συνεχίζει την εγκληματική παρανομία Κ.Κόκκορη.

Με αυτό το αυταπόδεικτο δεδομένο του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου - τα συμπεράσματα είναι αυτονόητα, όπως και η εξαπάτηση που έγινε στο σύνολο των συμπολιτών μας, για την διοίκηση ''όλων'' των δημοτών, η οποία ήταν ''ανεξάρτητη''.

Έχοντας άλλο ένα βασικό δεδομένο, συνέχισης των κακοδιοικήσεων στη Γλυφάδα, και δημάρχων που προασπίζονται τα συμφέροντα των κομματικών τους εις βάρος όλων υμών, αν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο δεν περάσει το πρωτοκολλημένο αίτημα του δημότη, στοιχειοθετείται ο εγκληματικός δόλος κατά υμών. 

Έχουμε πλέον το σύνολο των αποδείξεων, ότι συγκεκριμένα άτομα, συγκεκριμένων κομμάτων, στρέφονται κατά των δημοτών και παρανομούν με δόλο σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις.

Ο δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός, και ειδικά κομμάτων, και μελών κομμάτων, που συνεννοούνται στο παρασκήνιο υπέρ των συμφερόντων τους, ενώ εγκληματούν κατά των υπολοίπων δημοτών. 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κ.ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ κ. Χ.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ.

12.    Έγκριση της υπ΄αρ. 881/2015 απόφασης Δημάρχου που αφορά σε ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο κ. Χρήστο Θεοδωρόπουλο

13.    Έγκριση της υπ΄αρ. 882/2015 απόφασης Δημάρχου που αφορά σε ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο κ. Χρήστο Θεοδωρόπουλο . 

14.    Έγκριση της υπ΄αρ. 883/2015 απόφασης Δημάρχου που αφορά σε ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο κ. Χρήστο Θεοδωρόπουλο . 

15.    Έγκριση της υπ΄αρ. 884/2015 απόφασης Δημάρχου που αφορά σε ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο κ. Χρήστο Θεοδωρόπουλο . 

16.    Έγκριση της υπ΄αρ. 885/2015 απόφασης Δημάρχου που αφορά σε ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο κ. Χρήστο Θεοδωρόπουλο . 

23.    Έγκριση της υπ΄αρ. 942/2015 απόφασης Δημάρχου που αφορά σε ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο κ. Χρήστο Θεοδωρόπουλο . 


Θεωρείτε ότι οι χιλιάδες συμπολιτών μας που ψήφισαν στις δημοτικές εκλογές ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία κ.Παπανικολάου, η ψήφισαν για τα συμφέροντα αποκλειστικά των νεοδημοκρατών; 

Μήπως ξεχνάτε ότι δημόσια την είχατε απαρνηθεί ώστε να λάβετε ψήφους και δηλώνατε ανεξάρτητος;

Μη ξεχάσετε στο δημοτικό συμβούλιο να περάσετε την αίτηση μου που χρονίζει, είναι η τελευταία φορά...


Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πέφτουν οι μάσκες στη Γλυφάδα - Κομματικός δήμαρχος ο Παπανικολάου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">