ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Δεν θα συνεχίζεται επ' αόριστον η εγκληματική δράση των κομματικών στελεχών που με δόλο δολοφονούν τους δημότες και παρανομούν συστηματικά σε σύννομα αιτήματα.

Το θέατρο σκιών που διαδραματίζεται σε τοπικό επίπεδο από την πολιτική αλητεία και τα συμφέροντα τους πρέπει να λάβει τέλος.

Με χρήση έμμισθων που αμείβουν με τα χρήματα όλων των δημοτών και με πυροτεχνήματα προσπαθούν να πείσουν τους ανυποψίαστους συμπολίτες μας ότι παρέχουν έργο, ενώ η αλήθεια είναι πασιφανής.

Παρασκηνιακά έχει συμφωνηθεί από συγκεκριμένα κομματικά και διαπλεκόμενα συμφέροντα η φυσική εξόντωση του δημότη που έχει να επιδείξει δεκαετίες ανιδιοτέλειας στη Γλυφάδα.

Δεν θα περάσει η πολιτική αλητεία, ούτε η εξαπάτηση των ανυποψίαστων συμπολιτών μας.

Όσοι επέλεξαν να παρανομούν σε σύννομα αιτήματα επί 11 χρόνια, χωρίς να παρέχουν το ελάχιστο από τον θεσμικό ρόλο που τους παραχωρήθηκε είναι κατάπτυστοι, και απατεώνες των θεσμών.

Οι απατεώνες των θεσμών στη Γλυφάδα, που παρουσιάστηκαν τάχα ως ανεξάρτητοι, ήδη έδωσαν τα πρώτα δείγματα της προεκλογικής τους εξαπάτησης. Τα γνωρίζετε συνολικά. Αν στον αντίποδα υπάρχει το ελάχιστο που γνωρίζετε ως κάτοικοι Γλυφάδας και προσωπικά αγνοώ να με ενημερώσετε. 

Η θα αποδείξουν συνέπεια σε όσα υποσχέθηκαν προεκλογικά, και σεβασμό στους θεσμούς που αξίωσαν να συμμετάσχουν, η να εγκαταλείψουν τώρα πριν τις ενέργειες δημόσιας κατακραυγής.

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να συνεχίζεται με δόλο η εγκληματική δράση κατά υμών και του τόπου μας.

Θα υποστείτε τις συνέπειες των άτιμων πράξεων σας, δεδομένου ότι επανειλημμένα αιτήθηκα οι σύννομες αιτήσεις να περάσουν στο δημοτικό συμβούλιο, και να λάβουν γνώση τόσο το σύνολο παρατάξεων όπως και οι συμπολίτες μας.

Γιάννης Κουρδομένος

Υ.Γ: Σήμερα γνωρίζετε τους λόγους που η διαπλοκή στήριζε συγκεκριμένα κόμματα και πρόσωπα, όπως και τους λόγους που το εφοπλιστικό λόμπι ανέλαβε την χρηματοδότηση - προεκλογική εκστρατεία των ''ανεξάρτητων παρατάξεων'' που φροντίζουν την ''πρόοδο'' και την ''ανάπτυξη'' στη Γλυφάδα.

Μπορεί να υπάρξει έστω και ένας κάτοικος Γλυφάδας ο οποίος να αμφισβητήσει την ορθή διαχείριση - διοίκηση που γίνετε στη πόλη μας από τους εγκληματίες;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">