ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δεν θα γίνουμε όλοι δήμαρχοι!

Μπορεί να μην σημαίνει τίποτα για κάποιους/ες από εσάς, όμως, το συγκεκριμένο το έχω φυλάξει για την κατάλληλη ώρα, παράλληλα με πολλά ακόμη.

Επειδή έχουμε δει και γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι έγιναν δήμαρχοι, όπως και τα πεπραγμένα τους, όσοι ευελπιστούν να γίνουν προσεχώς δήμαρχοι της Γλυφάδας απατώνται οικτρά.

Θα τους διαψεύσει η Ιστορία, όπως και οι δημότες - δημότισσες Γλυφάδας, που γνωρίζουν επί δεκαετίες ποιος εκτέθηκε δημόσια, τι διακήρυξε, ποιοι εμφανίστηκαν ετεροχρονισμένα αναπαράγοντας όσα είχαν προηγηθεί, και ποιοι έγιναν και γίνονται κάπηλοι, υποτίθεται αποφασίζοντας εξ' ονόματος των συμπολιτών μας, ενώ αποφασίζουν με γνώμονα τα συμφέροντα ημέτερων, κομμάτων, και των ιδίων.

Προεκλογικά, προκαλούσαν γέλωτα όσοι παρουσιάζονταν ως ανεξάρτητοι, ενώ οι περισσότεροι συμπολίτες μας γνώριζαν περί τίνος πρόκειται, όπως και τι διακήρυξα επί πολλά χρόνια, όπως και αν υπήρξε επιβεβαίωση. (Ήρθε ο καιρός που κανείς δεν επιθυμούσε να δηλώνει δημόσια ότι είναι υποστηριζόμενος από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όπως και να κυβερνήσουν δυο μικρά κόμματα του 3% όπως το μετέδωσα επανειλημμένα ραδιοφωνικά πριν από δυο δεκαετίες. Προσωπικά δεν ξεχνώ ποτέ τι έχει ειπωθεί ΔΗΜΟΣΙΑ)

Όσοι και όσες δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με το δήμο, και τα αυτοδιοικητικά, εμφανίστηκαν ετεροχρονισμένα ως κατάλληλοι να διαχειριστούν, ορκιζόμενοι να υπακούν στο Σύνταγμα και στους νόμους, και να εκπληρώνουν τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους.

Όπως γνωρίζεται, οι αναγνώστες του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, δεν ισχύει ούτε η υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους, ούτε λειτούργησαν τίμια και ευσυνείδητα. Δεν χρειάζεται να κάνω ανάλυση έπειτα από δεκαετίες όσων είχα αποσαφηνίσει στο παρελθόν, έχω να τονίσω ότι όσοι λειτουργούν τίμια και ευσυνείδητα ούτε παρανομούν σε πρωτοκολλημένα αιτήματα των δημοτών, ούτε παρακάμπτουν το Σύνταγμα όπως επανειλημμένα ίσχυσε στη Γλυφάδα.

Κάποιοι αιρετοί προσπάθησαν να επικαλεστούν την υποχρέωση προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος, άλλοι επικαλέστηκαν ότι φροντίζουν τα συμφέροντα των δημοτών, κάποιοι άλλοι μας είπαν για τα συμφέροντα του τόπου, και αυταπόδεικτα τους αναιρώ δημόσια όλες & όλους.

Δεν προασπίζονται ούτε τα συμφέροντα του τόπου, ούτε τα συμφέροντα των δημοτών, προασπίζονται αποκλειστικά τα συμφέροντα μια ολιγαρχίας εφοπλιστών, ημέτερων, υποστηρικτών, τα δικά τους - κομματικά (της συντεχνίας τους) και τίποτα περισσότερο.

Ε, λοιπόν, πράγματι, δεν θα γίνουμε όλοι δήμαρχοι, και στις επόμενες εκλογές θα φροντίσουμε εμείς οι δημότες, τόσο ο δήμαρχος, όσο και οι διοικούντες αιρετοί, να μην έχουν καμία σχέση με το σύνολο εμπλεκομένων του χθες και του παρόντος.

Οι έχοντες ευτελείς συνειδήσεις, ας επιλέξουν πάλι όσους και όσες αντιβαίνουν των θεσμών, των νόμων, του Συντάγματος, και ειδικότερα των χαρακτηριστικών που πρέπει να διέπουν το ανθρώπινο είδος._

Πείτε μας έστω μια (1) ενέργεια που έχετε κάνει μια (1) φορά για εμάς...

Εμείς θα σας ανατρέψουμε όλους... 
Δικαιωματικά, γιατί εμείς γνωρίζουμε... και βιώνουμε τις παθογένειες με όλους εσάς που κάκιστα συμμετέχετε, και έχουμε χιλιάδες μάρτυρες...

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δεν θα γίνουμε όλοι δήμαρχοι! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">