ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μπράβο !

Μπράβο!

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, συμπολίτες στη Γλυφάδα, από καρδιάς θέλω να συγχαρώ θερμά τόσο την κυβέρνηση, όσο και τους κατά τόπους εκλεγμένους, για την συνέπεια και τον ζήλο να παραμείνουν πιστοί και εναρμονισμένοι με όσα υποσχόντουσαν ώστε να εκλεγούν.

Όπως γνωρίζετε τα προγράμματα, οι δημόσιες δεσμεύσεις και υποσχέσεις, είναι η σφραγίδα αξιοπιστίας κάθε ατόμου που συμμετέχει στη πολιτική και τους θεσμούς, και δεδομένου ότι συνολικά έχετε ολοκληρωμένη την εικόνα της συνέπειας των δανειστών μας που κυριάρχησαν επί Ελληνικού εδάφους, και έγιναν οι θεσμοί της χώρας, σας δίνετε η δυνατότητα να κρίνετε τους δικούς μας εμπλεκόμενους.

Η εντολή του ελληνικού λαού δεν ήταν μονοσήμαντη,  ούτε περιορίζετο αποκλειστικά στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, αφορούσε ένα τεράστιο όγκο από αιτήματα και απαιτήσεις του λαού, και όπως θυμάστε οι πολιτικοί που αποτελούν τη σημερινή κυβέρνηση τα δέχτηκαν όλα, και τα προεκλογικά τους συνθήματα... ώστε να οδηγηθούν στις καρέκλες εξουσίας... ήταν κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία, αλληλεγγύη, μηδενική ανεκτικότητα στην διαφθορά και διαπλοκή.

Οι κόκκινες γραμμές του ελληνικού λαού, των πολιτών, για αναδιανομή του πλούτου και ανάπτυξη, δεν μπορούν να καλυφθούν όταν η σημερινή συγκυβέρνηση συμβιβάστηκε με την κατάφωρη παραβίαση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, και όταν συνεχίζει να υπηρετεί το κεφάλαιο, τις οικογένειες της διαπλοκής, κόμματα και πολιτικούς με offshore, ενώ δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα σχέδιο νόμου η μια ρύθμιση για τους υπολοίπους πολίτες.

Όταν η επιλογή των κυβερνώντων είναι να πιάσουν πόρτα για τον χειμώνα στα πλατό αυτών που λήστεψαν τόσο την δημοκρατία όσο και τον λαό, οι κόκκινες γραμμές των πολιτών εξανεμίζονται.

Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να τονιστεί ότι οι γνωστές οικογένειες της διαπλοκής των ΜΜΕ και των δεκάδων άλλων ομίλων και επιχειρήσεων δεν είχαν ούτε έχουν την ανάγκη υπηρέτησης από την κυβέρνηση, έχουν εξασφαλίσει δις που τους δίνουν τη δυνατότητα να μην έχουν ανάγκη καμία κυβέρνηση. 

Σαφώς το ζήτημα περιπλέκεται όταν προκύπτει ο παράγοντας κορεσμένης πλεονεξίας για οικονομική ισχύ και έλεγχο, που δίνει τη δυνατότητα σε ορισμένους να παρακάμπτουν την ορθή λειτουργία των θεσμών, και από τέταρτη εξουσία να γίνονται η πρώτη.

Μια χούφτα άνθρωποι ελέγχουν με τις ευλογίες και της σημερινής κυβέρνησης το σύνολο των ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ στη χώρα μας, και η πολλά υποσχόμενη κυβέρνηση της αριστεράς που τουλάχιστον θα φρόντιζε για κοινωνική δικαιοσύνη αγκάλιασε σφιχτά την διαπλοκή και δεν έχει να επιδείξει ούτε μια ενέργεια που να διαφοροποιεί το ελάχιστο.

Η αποδόμηση του κοινωνικού κράτους και η ολιγαρχική διεύθυνση κεκλεισμένων των θυρών από μια χούφτα ανθρώπους, όπως και η συνέχιση των μνημονιακών πολιτικώ,ν είναι απόρροια του αντιδημοκρατικού δρόμου που άνοιξαν οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με απτή συνεργασία των οικογενειών της διαπλοκής.

Στο δια ταύτα, κάθε πολίτης μπορεί να διαπιστώσει ότι ακόμη και σήμερα, με μια κυβέρνηση που προσπάθησε να δείξει ένα φιλολαϊκό πρόσωπο, υπηρετούνται αποκλειστικά οι οικογένειες της διαπλοκής και πέραν αυτού τίποτα άλλο.

Δεν καθορίζουν οι δανειστές τους όρους για το σύνολο των εφαρμοζόμενων πολιτικών στη χώρα μας, καθίσταται σαφές ότι η πρώτη εξουσία - η κυβέρνηση - δεν είναι η πρώτη εξουσία, και επί μήνες κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κυβερνά η διαπλοκή.

Το ίδιο ακριβός και στο δήμο Γλυφάδας που δόθηκε η δυνατότητα σε υπαλλήλους, συνεργάτες, και προσκυνημένους των οικογενειών της διαπλοκής να βρεθούν στη χρηστή διοίκηση υπηρετώντας μια χούφτα ανθρώπους.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com  

Υ.Γ: Η αποχή μου επί μακρόν περνάει ένα σαφές μήνυμα._
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μπράβο ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">