ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η κοινωνική δικαιοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ!


Μήπως μπορείς να μου πεις γιατί υποστηρίζαμε επί χρόνια την ανατροπή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;

Λέω... μήπως μπορείς;

Είχαμε κάποιους λόγους επί χρόνια να τρέχουμε για την ανατροπή των μνημονιακών νεοφιλελεύθερων κομμάτων εξουσίας ώστε με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να υπηρετούνται καλύτερα τα διαπλεκόμενα;

Δεν θα κάνετε τα κορόιδα και τους Κινέζους, και ειδικά στη Γλυφάδα.

Πείτε στο κόσμο που παροτρύνατε να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ που είναι η κοινωνική δικαιοσύνη και τι έχετε κάνει ως τοπική οργάνωση.

Δεν θα κάνετε τα κορόιδα και τους Κινέζους, ότι μας ανήκει μας ανήκει, και ότι είναι αντισυνταγματικό - όπως τα διαπλεκόμενα που υπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο σήμερα - είναι κατά του λαού και της δημοκρατίας.

Επί πέντε χρόνια ως τοπική οργάνωση κάνετε συνολικά τους Κινέζους, ενώ γνωρίζετε ποιες ενέργειες έπρεπε ήδη να έχουν δρομολογηθεί.

Πλασματική κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία, αλληλεγγύη κ.τ.λ  με τον ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ;

Όλα ήταν ένα σχέδιο ανάδειξης για άλλη μια φορά αυτών που θα υπηρετήσουν την αντιδημοκρατικότητα και την διαπλοκή;

Προσπαθήστε τουλάχιστον να πείτε στο κόσμο που παροτρύνατε να υποστηρίξει ΣΥΡΙΖΑ που είναι οι αποδείξεις της κοινωνικής δικαιοσύνης που δέσποζε ως βασικό μήνυμα και συνεχίζει να χρησιμοποιείται κατά κόρον.

Κάντε μια προσπάθεια, όπως κάνω εγώ, για τον ριζοσπαστισμό που επικαλείστε, και πείτε μας ποια είναι η κοινωνική δικαιοσύνη.

Αν για κάποιον η κάποια από εσάς κοινωνική δικαιοσύνη είναι ο πρωτεργάτης ενός χώρου που παραμένει κλειστός επί 11 χρόνια, έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων, να μην τυγχάνει καμιάς υποστήριξης, και στον αντίποδα να υποστηρίζονται - υπηρετούνται τα διαπλεκόμενα,  και κάποιοι από εσάς με εξασφαλισμένη εργασία και συντάξεις να παριστάνετε τους πολιτικούς, είναι το απόλυτο της κοινωνικής εξαπάτησης.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η κοινωνική δικαιοσύνη του ΣΥΡΙΖΑ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">