ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λευτεριά και Άσυλο στους Τούρκους αγωνιστές της ΑΤΙΚ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟ
ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΙΚ!

Η Τ.Ε. της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νοτίων Προαστίων καταγγέλλει τις συλλήψεις τεσσάρων Τούρκων αγωνιστών, του Gültekin Erol, του Kaya Turgut, του Pektaş Deniz και της Ozdemir Arzu, που έγιναν στις 15 και 18 Απρίλη, από τη λεγόμενη «αντιτρομοκρατική» υπηρεσία η οποία εισέβαλε στα σπίτια τους.

Ο Gültekin Erol, ο Kaya Turgut και η Ozdemir Arzu έχουν άδεια εξάμηνης παραμονής στην Ελλάδα και ζητούν άσυλο, καθώς διώκονται από την Τουρκία λόγω των δημοκρατικών τους αγώνων, ενώ ο Pektaş Deniz είναι Γερμανός υπήκοος. Η Ozdemir Arzu απαλλάχθηκε στις 30/4 από κάθε κατηγορία και περιμένει να προχωρήσει η διαδικασία ασύλου.

Τα ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης από Γαλλία και Γερμανία, που εκκρεμούσαν σε βάρος τους και η σύλληψή τους από το ελληνικό κράτος έχουν ξεκάθαρο πρόσημο, καθώς δεν τους προσάπτεται καμία κατηγορία.

Ουσιαστικά διώκονται για τις απόψεις τους και για τη δημοκρατική τους δράση!

Οι συλλήψεις αυτές είναι το επακόλουθο της πολιτικής που εφαρμόζει η Ελλάδα και συνολικά η ΕΕ ενάντια σε όποιον αγωνίζεται. Πολιτικής που, στο όνομα της λεγόμενης «αντιτρομοκρατίας», οδήγησε το τελευταίο διάστημα, σε διάφορες χώρες της ΕΕ, σε σωρεία συλλήψεων αγωνιστών από την Τουρκία. Αυτοί που στηρίζουν και προωθούν αυτήν την πολιτική συγκαλύπτουν, με τον πιο χυδαίο τρόπο, το πραγματικό πρόσωπο του τούρκικου κράτους. Προσπαθούν να κρύψουν ότι πραγματικοί τρομοκράτες των λαών είναι το κεφάλαιο και ο ιμπεριαλισμός!

Στόχος αυτών των συλλήψεων δεν είναι άλλος από την τρομοκράτηση και και ιδιαίτερα της Τουρκίας.

Η Τ.Ε. της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νοτίων Προαστίων καταγγέλλει τις συλλήψεις αυτές, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αμέριστη αλληλεγγύη στους Τούρκους αγωνιστές.

· ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!
· ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ!
· ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ!

ΌΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ
ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΗ, ΣΤΙΣ 7:00 μ.μ. ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Υποσημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Λευτεριά και άσυλο στους αγωνιστές Τούρκους και υποστήριξη - συμπαράσταση κατά της τρομοκράτησης των ιμπεριαλιστών. 

Κατά τα άλλα όλα καλά (...) και ειδικά σε τοπικό επίπεδο που όπως φαίνεται συνολικά άπαντες έχουν συμβιβαστεί με τα κόμματα που αποτελούν την κυβέρνηση, που έρχονταν για συγκεκριμένους λόγους στην εξουσία, και σήμερα υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο όσους φανατικά τα πολεμούσαν - και ειδικά δημόσια.

Εμείς έχουμε λευτεριά στη Γλυφάδα; Μήπως θυμάστε να έχει υπάρξει έστω μια (1) τοποθέτηση για σειρά διώξεων και κατασχέσεων ώστε να υπηρετηθούν καλύτερα τα διαπλεκόμενα και πολιτικοί με σειρά αντισυνταγματικών ΜΜΕ που ως κοινά κλεφτρόνια άφησαν την συχνότητα τους (102,7 mhz) και δέσμευσαν την δική μας;

Σας αρέσει μια κυβέρνηση που έκανε σημαία την αριστερά και τον ριζοσπαστισμό και σήμερα υπηρετεί διαπλεκόμενα και ακροδεξιούς;

Ξέρετε απόλυτα ποια είναι η στάση που έχουν κρατήσει τα τελευταία χρόνια οι αξιοσέβαστοι συμπολίτες μας. Σιγή ιχθύος. 
Μας τάραξαν στα δελτία τύπου ενδιαφέροντος για κοινωνική δικαιοσύνη - δημοκρατία - αλληλεγγύη - υποστήριξη - και στο δια ταύτα είναι σαφές ότι είναι συμπαραστάτες και αρωγοί της διαπλοκής και των ακροδεξιών. 

Ειδικά η δικαιοσύνη είναι παντελώς ανύπαρκτη στη χώρα μας, αν λάβουμε υπ' όψιν ότι σε μια χώρα σούργελο οργάνωναν καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, με παράβαση τόσο των νόμων όσο και του Συντάγματος, και σε επίπεδο ''δικαιοσύνης''  δικαστικοί λειτουργοί γύριζαν σελίδα σε απαράδεκτες μεθοδεύσεις υποστηρίζοντας την συντεχνία του συστήματος στο οποίο συμμετέχουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που υποσχόταν δικαιοσύνη δεν πράττει απολύτως τίποτα, και όπως γνωρίζετε σήμερα είναι κυβέρνηση, και είναι πανεύκολο να εξετάσουν ποιοι δικαστικοί λειτουργοί παρέκαμψαν το γράμμα του νόμου και συνήργησαν σε κακοδικία υποστηρίζοντας τους διώκτες της συντεχνίας τους (δημόσιοι υπάλληλοι) κατά της δικαιοσύνης και του πολίτη.

Είναι πανεύκολο να εξεταστεί ποιοι φασίστες και για ποιους λόγους οργάνωναν καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις. Τι κέρδισαν, και τι κερδίζουν με όσα διαμόρφωσαν, και στον αντίποδα να εξετάσουμε αν υπάρχει αριστερά στην Ελλάδα και τι σκοπούς - και ποιους εξυπηρετεί.

Γνωρίζεις ότι κάποιοι αιτήθηκαν μια ΤΟΠΙΚΗ τηλεοπτική άδεια, και ενώ λειτουργούσαν παράνομα, εντός του χώρου που είχαν για κανάλι, έστησαν σε ένα δωμάτιο και τους ''ραδιοφωνικούς σταθμούς''.
Και όταν κάποιος νεοέλληνας έχει την τέταρτη εξουσία να μην την χρησιμοποιήσει ως εφαλτήριο και για την πρώτη; Και αφού έχουν συμμετοχή και στην πρώτη και στην τέταρτη μπορεί να υπάρξει δημοκρατία και δικαιοσύνη;

Αυτοί που μας υποσχέθηκαν την δικαιοσύνη δεν έχουν κάνει το ελάχιστο ενώ γνωρίζουν απόλυτα τα ισχύοντα.

Μπορεί να υπάρξει δικαιοσύνη όταν αυτοί που την υποσχέθηκαν κλείνουν τα μάτια στην αντισυνταγματικότητα;

Ξέρετε πόσο εύκολο είναι σε μια χώρα να μην ισχύει απολύτως τίποτα και κάποιοι επιτήδειοι να θέλουν συμμετοχή σε ΟΛΕΣ τις εξουσίες.
(Βλέπε Καρατζαφέρης) Kαι καναλάρχης και ραδιοφωνατζής και πολιτικός και πρόεδρος κ.τ.λ. 
Αν ίσχυε η ισχύσει το ανάλογο σε εκατοντάδες περιπτώσεις τι διαμορφώνεται;

Επιτέλους θα εξασφαλίσουν την πραγματική ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με σαφείς διακριτούς ρόλους; 

O SYRIZA ήταν μόνο λόγια και υπολείπεται μέχρι αυτή τη στιγμή αποδείξεων και πολιτικών.

Τέλος, αν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν κυβέρνηση, η στο κοινοβούλιο τι θα έπραττε;  Εσείς έχετε πολιτικές;  

* Επανειλημμένα έχω πει ότι το μείζον ζήτημα στη χώρα μας δεν είναι πολιτικού χαρακτήρα, είναι κοινωνιολογικού, και δεν χρειαζόμαστε άλλους πολιτικούς, χρειαζόμαστε άρτιους επιστήμονες κοινωνιολογίας.  

*Αν χρειάζεται και είναι απαραίτητο να γίνουμε όλοι πολιτικοί ώστε να ισχύσουν τα αυτονόητα (...) που έπρεπε να ισχύουν με τους εκλεγμένους μας, είναι σαφές ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα δομής της κοινωνίας, άρα η κοινωνική δικαιοσύνη είναι ανέφικτη όσο και το να γίνουν συνολικά όλοι οι πολίτες πολιτικοί. 


*Ακόμη και σε ένα ουτοπιστικό πλαίσιο πολιτικοποίησης όλων των πολιτών η κοινωνική δικαιοσύνη θα είναι παντελώς ανύπαρκτη δεδομένου ότι θα γίνετε καθημερινά σφαγή της δημοκρατίας.

* Ρίξτε μια ματιά στη Γλυφάδα και τι διαμορφώθηκε ώστε μια σειρά δεξιών συνταξιούχων με δεδομένη τη σύνταξη - και ειδικά του δημοσίου - να έχουν και την χρηστή διαχείριση ώστε να παρανομούν υπηρετώντας την διαπλοκή.
Άλλωστε αυτό έκαναν επί δεκαετίες, υπηρετούσαν ένα σάπιο σύστημα. 

*Δεν είναι σαφής η απόλυτη κοινωνική αλλοίωση που επήλθε από εκατομμύρια νεοέλληνες που εγκατέλειψαν την περιφέρεια και ήρθαν στο Ν.Αττικής διαμορφώνοντας το απόλυτο της αντιδημοκρατικότητας; 

*Πόσα χρόνια γνωρίζετε αυτούς που αξίωσαν να υπηρετήσουν τους πολίτες και υπηρετούν αποκλειστικά τα συμφέροντα δέκα οικογενειών;

*Πόσα χρόνια γνωρίζετε τους παπατζήδες των θεσμών που ήθελαν συμμετοχή στα έδρανα του δήμου; Εκτός των δικών τους συμφερόντων, των ημέτερων, και της διαπλοκής, τι άλλο γνωρίζετε να υπηρετείτε τοπικά;

*Είναι πολιτικό το μείζον πρόβλημα, η είναι αποκλειστικά κοινωνιολογικό σε μια κοινωνία που λειτουργεί ασυνάρτητα και επιλέγει εχθρούς της δημοκρατίας;

* Γνωρίζετε ποιοι πως και πότε αξίωσαν να μπουν στο δήμο, όπως γνωρίζετε τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν, δεν θυμάμαι όμως ποιοι και πότε τοποθετήθηκαν και πόσοι/ες ανέλαβαν την ευθύνη γι' αυτά τα άτομα που ψήφισαν.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λευτεριά και Άσυλο στους Τούρκους αγωνιστές της ΑΤΙΚ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">