ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα

Σας κάναμε κυβέρνηση δεδομένου ότι υποσχεθήκατε δημόσια δικαιοσύνη και δημοκρατία τα οποία ούτε κατά διάνοια ισχύουν. 

Ανοίγεται την ΕΡΤ, και θα επαναλειτουργήσει το μαγαζί των κλεπταποδόχων του Ελληνικού λαού. 

Στην ΕΡΤ βρίσκονται τα κλεμμένα που με καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις αφαίρεσαν από εμάς, και αναλογιστείτε πως ονομάζεται ο λαός που υποστήριξε την ανατροπή ΝΔ&ΠΑΣΟΚ ώστε να έρθουν στην εξουσία πολιτικοί οι οποίοι θα πληρώνουν με τα χρήματα μας δημόσιους υπαλλήλους ώστε να εκτελούν χρέη κλεπταποδόχων.

Ο κ.Τσίπρας όπως και ο κ.Παππάς που υποσχέθηκαν στον Ελληνικό λαό δικαιοσύνη και δημοκρατία υποχρεούνται να τα αποκαταστήσουν.

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα. Δώστε εντολή επανεξετάσεως από την πλευρά της ''δικαιοσύνης'' σε ποιο καθεστώς έγιναν οι καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις εις βάρος του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και ποιος νόμος επέτρεπε χωρίς λειτουργία Ρ/Σ και με κατατεθειμένη αίτηση και παράβολα για λειτουργία Ρ/Σ, υπάλληλοι του υπουργείου τηλεπικοινωνιών, αστυνομικοί, όπως και εισαγγελέας να κινήσουν ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ δίωξη και κατάσχεση κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.

Σε περίπτωση αδράνειας εντολής επανεξετάσεως τόσο των καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, που τελέστηκαν εις βάρος μου, όσο και επανεξετάσεως της κατατεθειμένης αιτήσεως, μελέτης, και παραβόλων για την λειτουργία του Ρ/Σ ΓΛΥΦΑΔΑ FM, στο υπουργείο τύπου και ΜΜΕ, όπως και στο ΕΣΡ, καθίσταται σαφές ότι οι πολιτικοί που οδηγήσαμε στην διακυβέρνηση της χώρας εξαπάτησαν με τον χειρότερο τρόπο τον Ελληνικό λαό.

Η δικαιοδοσία ισχύος της δικαιοσύνης, της συνταγματικότητας, και της νομιμότητας, είναι αρμοδιότητα πρωθυπουργού και αρμοδίων υπουργών, οι οποίοι οφείλουν να δώσουν εντολή έρευνας και εξονυχιστικής επανεξετάσεως όσων κατατέθηκαν από τους πολίτες και για ''άγνωστους'' λόγους έγινε κατάχρηση αντί ορθής χρήσεως.

Αξιώσατε κυβερνητικά έδρανα και τα έχετε, δεδομένου ότι ο λαός σας υποστήριξε, σας υποστηρίξαμε, και δεν το κάναμε ώστε να συνεχίσετε τα κακώς κείμενα, τις παρανομίες, την αντισυνταγματικότητα, και τις νεοελληνικές παθογένειες. Σας δρομολογήσαμε στην διακυβέρνηση για πραγματική δικαιοσύνη, δημοκρατία, και νομιμότητα σύμφωνα των συνταγματικών μας δικαιωμάτων.

Αν έχουν δικαιώματα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που με ρουσφέτια και με τα χρήματα του Ελληνικού λαού βρέθηκαν εργαζόμενοι λειτουργώντας ραδιοτηλεοράσεις που χτίστηκαν με λεφτά των πολιτών, εμείς κ. Τσίπρα δεν έχουμε δικαιώματα που κατάργησαν απαράδεκτα κόμματα, πολιτικοί, και δικαστικοί λειτουργοί;

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Και τα κλεμμένα δεν είναι απλά συσκευές, και πομποί, είναι η δημοκρατία που εκλάπει, το σύνταγμα, το δίκαιο, και το μέλλον μας.  

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Αποδεικτικά της καταχρηστικής διώξεως κατασχέσεως το 1999, που τελέστηκε με δόλο χωρίς να υπάρχει λειτουργία Ρ/Σ μια εβδομάδα πριν την ισχύ του νόμου, και ακολούθησε και η επόμενη το 2004.




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φέρτε πίσω τα κλεμμένα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">