ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα - Κλ. Γιούνκερ στις Βρυξέλλες

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ.

Η ελληνική πρόταση εστάλη στους θεσμούς, και έπειτα από επικοινωνία Τσίπρα, Γιούνκερ, ο δεύτερος ζήτησε από τον πρωθυπουργό να συναντηθούν και να συζητήσουν την πρόταση της κυβέρνησης για μια συμφωνία με τους εταίρους.


Σημειώνεται ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν χθες στο Βερολίνο οι Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ, Άγγελα Μέρκελ, Μάριο Ντράγκι, Κριστίν Λαγκάρντ και Φρανσουά Ολάντ.


Όπως είχε δηλώσει ο πρωθυπουργός, η διαπραγμάτευση είναι σκληρή και ο ελληνικός λαός πρέπει να είναι υπερήφανος για την προσπάθεια της νέας κυβέρνησης.


Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση κατατέθηκε στους θεσμούς 01- 06 - 2015, και όπως δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας «Η απόφαση για το εάν επιθυμούν την προσαρμογή στο ρεαλισμό και την έξοδο από την κρίση, ανήκει στην πολιτική ηγεσία της Ευρώπης»



*Μηδένα πρὸ τοῦ τέλους μακάριζε

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνάντηση Αλ. Τσίπρα - Κλ. Γιούνκερ στις Βρυξέλλες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">