ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στη Γλυφάδα δεν υπάρχει Δημοκρατία ούτε Πολιτισμός προδιαγραφών

Του Γιάννη Κουρδομένου

Ξεκάθαρα, χωρίς περιστροφές, χωρίς υποκρισία, χωρίς μάσκες, χωρίς τις διαχρονικές ιδιοτελείς παθογένειες νεοελλήνων, στη πόλη μας δεν υπάρχει ούτε δημοκρατία, ούτε πολιτισμός αξιώσεων, και το ανάλογο ισχύει κατ' επέκταση στο σύνολο των νοτίων προαστίων.

Δεν θα αναφερθώ στο γενικό πλαίσιο, που σαφώς είναι αν υφίσταται δημοκρατία στη χώρα μας, τι είδους, και πως την αντιλαμβάνεται ο κάθε νεοέλληνας σύμφωνα των συμφερόντων και σκοπιμοτήτων του, θα αναφερθώ για πολλοστή φορά  αποκλειστικά σε όσα διαδραματίζονται τοπικά επί δεκαετίες.

Στη συνέχεια θα σας παρουσιάσω περιεκτικά όσα κατά καιρούς μετέδωσα Ραδιοφωνικά από τον επανειλημμένα κατασχεθέντα ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004, ώστε λαμόγια των θεσμών να έχουν περίοπτες θέσεις και ρόλους στην υποτιθέμενη δημοκρατία τους, και τον ανύπαρκτο πολιτισμό τους.

Πρωτίστως θεωρώ ότι συνολικά γνωρίζετε ως κάτοικοι - δημότες - δημότισσες στα νότια προάστια και την Γλυφάδα ότι:

1) Σε τοπικό επίπεδο,  στο μισό του Ν.Αττικής, δεν υπάρχει ένα (1) κόμμα.
2) Σε τοπικό επίπεδο, στο μισό του Ν.Αττικής, δεν υπάρχει τριτοβάθμια εκπαίδευση.
3) Σε τοπικό επίπεδο, στο μισό του Ν.Αττικής, τα κόμματα 42 ετών κατάργησαν όσα θέσπισαν και νομοθέτησαν και εξ αυτού δεν υπάρχει ούτε ένα (1) ραδιοτηλεοπτικό.
4) Σε τοπικό επίπεδο,  στο μισό του Ν.Αττικής, δεν υπάρχει ένα (1) σύγχρονο νοσοκομείο.
5) Σε τοπικό επίπεδο,  στο μισό του Ν.Αττικής, δεν υπάρχει ούτε ένα (1) θέατρο, με δεδομένη ιστορία χιλιετιών και αξιόλογο πρωτογενή ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
6) Σε τοπικό επίπεδο,  στο μισό του Ν.Αττικής, δεν υπάρχει ένα (1) μουσείο, ενώ υπάρχουν χιλιάδες ευρήματα του πολιτισμού ΕΛΛΗΝΩΝ.

Μπορώ να συνεχίσω με τις χιλιάδες ελλείψεις του μισού της Αττικής - ειδικά των νοτίων προαστίων - όμως θα περιοριστώ στη συνέχεια σε αυτά που έχουμε.

Στη νότια Αττική σήμερα έχουμε πάνω από ένα (1) εκατομμύριο κατοίκους, οι οποίοι προέρχονται είτε από το σύνολο της χώρας, είτε από σειρά τρίτων χωρών, και αποτελούν το κοινωνικό σύνολο του αυταπόδεικτα ελλιπούς τοπικού πολιτισμού και δημοκρατίας.

Σαφώς είναι δύσκολο, είτε δυσνόητο σε κάποιους/κάποιες να αποδεχτούν τη νοσηρότητα τόσο της τοπικής δημοκρατίας, όσο και του τοπικού πολιτισμού, δεδομένου ότι οι ίδιοι/ίδιες τον αποτελούν, άρα φέρουν την ευθύνη για το σύνολο τόσο των ελλείψεων, όσο και της διαμορφώσεως. 

Ενώ δεν υπάρχουν ''τα πάντα όλα'' στα νότια προάστια, και υφίσταται καθολικότητα ελλείμματος εξισορρόπησης από τη πλευρά όλων των κομμάτων, έχουμε αρκετούς εκατομμυριούχους πολιτικούς στις πόλεις μας, οι οποίοι επί δεκαετίες λειτούργησαν και λειτουργούν κατά της τοπικής δημοκρατίας και πολιτισμού, ενώ οι συμπαθέστατοι δημότες δημότισσες τους επιλέγουν σταθερά για το κοινοβούλιο των δυο μέτρων και σταθμών.

Γνωρίζετε το καθεστώς που ισχύει όσων αφορά την εκλογή τους, με την Α'Αθηνών, Β'Αθηνών, και υπόλοιπο Αττικής, γνωρίζετε τις κατά τόπους οργανώσεις όλων των κομμάτων, ενώ δεν γνωρίζετε το έργο τους, και οι φανατικότεροι υποστηρικτές τους αν ερωτηθείτε θα μασήσετε κυριολεκτικά τη γλώσσα σας.

Εκτός από χιλιάδες ρουσφέτια - αντισυνταγματικά κακουργηματικά ρουσφέτια - δεν υπάρχει επί δεκαετίες από τη πλευρά τόσο των κομμάτων, όσο και των πολιτικών σας, παραγόμενο έργο που να πιστοποιεί ότι καλώς βρίσκονται στο κοινοβούλιο.

Όσων αφορά τους δήμους στα νότια προάστια, η αναπαραγωγή κομματικών διοικήσεων και κομματικών μελών, κατά τόπους, πιστοποιεί ότι εκτός πολλών εκατομμυριούχων εις βάρος τόσο της τοπικής δημοκρατίας ,πολιτισμού, και του συνόλου των δημοτών, δεν διαφαίνεται ούτε υπάρχει τίποτα άλλο στον χρονικό ορίζοντα.

Τους ήδη υπάρχοντες εκατομμυριούχους τους γνωρίζετε, όπως γνωρίζετε και ποιοι μακροπρόθεσμα θα γίνουν εκατομμυριούχοι εις βάρος όλων των κατοίκων και των πόλεων, όσο και της τοπικής δημοκρατίας - πολιτισμού, όπως γνωρίζετε τι αβαντάρετε - στηρίζετε - ψηφίζετε και τους λόγους.

Σήμερα, την ώρα που συντάσσω αυτό το κείμενο δίνεται άλλη μια παράσταση κατακρεούργησης της δημοκρατίας στον δήμο Γλυφάδας, που αφορά τον ''συμπαραστάτη του δημότη'', δεδομένου ότι όλες οι εκλογικές διαδικασίες στη χώρα μας, και στη πόλη μας είναι χαλκευμένες, άρα δεν υφίσταται ίχνος δημοκρατίας.

Οι γνωστοί νεοέλληνες - νεοελληνίδες - επικαλούνται για το θεαθήναι την δημοκρατική διαδικασία ψηφοφοριών, ενώ το αποτέλεσμα όλων των εκλογών που συμμετάσχουν κόμματα και κομματικά μέλη - είτε διοικήσεις κομματικές, είτε μέλη κομμάτων, το αποτέλεσμα είναι προσυμφωνημένο ημέρες πριν τις εκλογές. 

Σε τέτοιου τύπου εκλογές ένας πραγματικά ελεύθερος δημοκράτης - άνθρωπος - δεν συμμετέχει, διότι αποτελούν προσβολή των θεσμών, του πολιτεύματος, και του πολιτισμού των Ελλήνων, που ξέπεσε σε κομματικές ''συμμορίες'' νεοελλήνων.

Για τις χιλιάδες κατοίκων στα νότια, και τη Γλυφάδα, που οι γνωστοί κομματικοί συμμορίτες, και οι έμμισθοι κοντυλοφόροι τους, αποκαλούν αντιεξουσιαστές, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αποτελούν αποκλειστικά δικό τους έργο, αν και προσωπικά ποτέ δεν τους αποκάλεσα αντιεξουσιαστές, δεδομένου ότι οι όποιες εξουσίες που ήδη υπάρχουν είναι ως επί το πλείστον διαμόρφωση λαμόγιων νεοελλήνων - των θεσμών και του πολιτεύματος.

Αναμένω την διάψευση από πλευράς δήμου Γλυφάδας, και του συνόλου των κομματικών παρατάξεων, ότι οι φερόμενοι αντιεξουσιαστές δεν αποτελούν δικό τους έργο. Και δεδομένου ότι πράγματι αποτελούν δικό τους έργο - κομματικό έργο - ποιοι δικαιούνται να θέτουν δημόσια καταδίκη κατά αυτών, όταν οι θεσμοί - κατακρεουργούνται από λαμόγια των θεσμών που χαλκεύουν τη δημοκρατία;

Να θυμίσουμε τα πεπραγμένα σας  όσων αφορά την εκλογή ''συμπαραστάτη του δημότη'';  Να θυμίσω τα αναρίθμητα δελτία τύπου όλων των '' δημοκρατικών παρατάξεων'' που δημοσιεύτηκαν δωρεάν; Και στον αντίποδα ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ο οποίος κατέστη αυταπόδεικτος στις ''εκλογές'' για ελεγχόμενο κομματικό - παραταξιακό - έμμισθο της διοικήσεως η των άλλων παρατάξεων.

Αποκαλείται δημοκρατία τον παραταξιακό σας φασισμό εντός του δήμου;

Υπάρχει ένας (1) φερόμενος αντιεξουσιαστής από τις χιλιάδες κατοίκων στο δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας; Υπάρχουν όμως αρκετοί αστυνομικοί σε πολλές παρατάξεις.

Υπάρχει πιστοποίηση όσων υποσχόντουσαν προεκλογικά, για διοίκηση και δήμο χωρίς κομματικά χαρακτηριστικά όλων των δημοτών; 

Eμείναν εκτός τα κομματικά από την διοίκηση του δήμου;
Σαφέστατα δεν έμειναν, και το πιστοποιώ δημόσια για τους (φασίστες) της τοπικής ''δημοκρατίας'', των οποίων δοκίμασα την λειτουργία ως υποψήφιος. Αντιλαμβάνεσαι επαρκώς τι σημαίνει φασισμός, δεδομένου ότι το 90% των εκλεγμένων στο δήμο Γλυφάδας δεν διαθέτει εντοπιότητα, διαθέτει όμως κομματική ταυτότητα και την παλιανθρωπιά νεοελλήνων που διέλυσαν την ίδια τους τη χώρα, πολίτευμα, πολιτισμό, για το προσωπικό τους όφελος - κέρδος.

Αφού δικαιούνται και υπάρχουν στη πλασματική δημοκρατία μας 90% χωρίς εντοπιότητα, στα κοινά του δήμου, η τοπική ''δημοκρατία'' είναι θεσπέσια... και απόρροια πολιτικών και κομμάτων που καταχρώνται το πολίτευμα,  το Σύνταγμα, όπως και την λαϊκή εντολή, και αυτές οι πολιτικές δημιούργησαν κοινωνίες χωρίς κοινωνική συνοχή, και χωρίς πραγματικό πολιτισμό. Εξ' αυτού και οι βασικές ελλείψεις στα νότια. 

Εσύ βάλε τώρα και άκου τον John Lenon - imagine και κάνε αντιπαράθεση όσων έγραψα - είπα - γνωρίζω - και γνωρίζεις.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com


Υ.Γ: Η αξία κάθε ανθρώπου (πολίτη) ενός κοινωνικού συνόλου είναι συγκεκριμένη, άρα όσα πραγματώνονται με δόλο ειδικά από παρατάξεις - κόμματα - εξαιρώντας τόσο την αξία των πολιτών, όσο και την αμοιβαιότητα που πρέπει να υφίσταται ανάμεσα σε πολίτες και ενέργειες είναι απόλυτα απορριπτέα.
Οφείλατε να είστε το υγιές πρότυπο της κοινωνίας,  να υπάρχει ψηλά ο πήχης, και να μην υπάρχει τίποτα μεμπτόν. Οφείλατε να μην υποβαθμίζεται κανένα για τα πιστεύω του, όποια και να είναι, και να υφίσταται αναλογική συμμετοχή από ολόκληρο το φάσμα της κοινωνίας, ειδικά στη Τ/Α. Αποκαλέσατε φασίστες τους συμπολίτες μας, και σας ανταποδίδω το χαρακτηρισμό με αιτιολόγηση. 

Πείτε στους συμπολίτες μας τι πρεσβεύεται; Πόσους πολίτες θα δολοφονήσετε οι δημοκράτες ώστε να υπηρετούνται διαπλεκόμενα και μια χούφτα οικογένειες δισεκατομμυριούχων;  

Παράλληλα δείξτε τους το δημοκρατικό σας έργο, δεδομένου ότι ο υποφαινόμενος είναι ραδιοφωνατζής, δεν είναι εκδότης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στη Γλυφάδα δεν υπάρχει Δημοκρατία ούτε Πολιτισμός προδιαγραφών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">