ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Eμπρηστική αναφορά κατά του συνόλου βουλευτών από τον Θεοδωράκη

Την έντονη αντίδραση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η εμπρηστική αναφορά του Σταύρου Θεοδωράκη ο οποίος είπε από το βήμα της Βουλής: «Ποτέ δεν ζούσατε από την εργασία σας γιατί ζούσατε από τη μισθοδοσία του κόμματος».

Σαφέστατα οι πολίτες γνωρίζουν ποιος είναι ο κ. Θεοδωράκης, ποια συμφέροντα υπηρέτησε, και ποια υπηρετεί και σήμερα στη βουλή, οπότε δεν τίθεται ζήτημα.

Έξαλλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να φωνάζουν και να σηκώνονται από τα έδρανα τους.«Μπορώ να σας κάνω δώρο έναν τόμο από τις ύβρεις που εκτοξεύουν καθημερινά εναντίον μου οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι σας» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο κ.Θεοδωράκης δεν υπήρξε έμμισθος κονδυλοφόρος συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων της διαπλοκής; Δεν υπήρξε έμμισθος των αντισυνταγματικών παρανομιών διαπλεκόμενων ομίλων;
Γιάννης Κουρδομένος: Λόγω του ότι κάποιοι εξ υμών δεν υπήρξαμε ποτέ έμμισθοι, ούτε κομμάτων, ούτε διοικούντων, οφείλουμε στο βαθμό που μπορούμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, μέχρι να ανατραπούν τα συστημικά - διαπλεκόμενα κόμματα, και οι πολιτικοί που υπηρετούν την οικονομική ελίτ εις βάρος του συντάγματος και της αληθινής δημοκρατίας.
Επί πολύ ώρα όρθιος ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς διαμαρτύρονταν για την επίθεση κατά του συνόλου, ενώ ο Προεδρεύων Αλέξης Μητρόπουλος ζητούσε να σταματήσουν οι προσωπικές αναφορές. Η Άννα Βαγενά προχώρησε προς το βήμα, ενώ και ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης διαμαρτυρήθηκε.

«Δεν ζούσατε ποτέ από τα χέρια σας. Ήσασταν πάντα στην μισθοδοσία του κόμματος. Κομματικοί υπάλληλοι που πλήρωνε το κράτος. Και τώρα πια κυβερνητικοί υπάλληλοι», είπε ο Στ. Θεοδωράκης.

Σαφέστατα ο κ.Θεοδωράκης εξαπέλυσε μια επίθεση της διαπλοκής κατά του συνόλου των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία  δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα., και σε αυτές των περιπτώσεων άπτεται το είπε ο ''γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα''...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Eμπρηστική αναφορά κατά του συνόλου βουλευτών από τον Θεοδωράκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">