ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Πούτιν - Μέρκελ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, και την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, είχε σήμερα το μεσημέρι  ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου, αυτό που συζητήθηκε ήταν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε τη «στήριξή του προς τον ελληνικό λαό» για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

Αργά το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, στο περιθώριο της σύσκεψης που πραγματοποιεί από το πρωί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Σύμφωνα με το Μαξίμου, Μέρκελ - Τσίπρας «συμφώνησαν ο πρωθυπουργός να παρουσιάσει αύριο Τρίτη στη Σύνοδο Κορυφής τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης».

Η ελληνική πλευρά επιδιώκει την άμεση επανέναρξη των συνομιλιών με τους θεσμούς, στο πλαίσιο της επίτευξης μιας έντιμης και βιώσιμης συμφωνίας, γεγονός που έχει επισημάνει επανειλημμένως ο Πρωθυπουργός.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Πούτιν - Μέρκελ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">