ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

EKTAKTO: Βομβαρδισμός επιθέσεων στη Νάντια Βαλαβάνη

Αν υφίσταται προνομιακό πεδίο στον ΣΥΡΙΖΑ, καλείται να το εξακριβώσει η δικαιοσύνη, η οποία επανειλημμένα έχει ενεργήσει αυτεπάγγελτα κατά ημών, χωρίς να διερευνήσει τα αίτια - και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούσαν ορισμένα άτομα που κίνησαν διαδικασίες εκ του ασφαλούς φυσικής εξόντωσης Ελλήνων πολιτών - και ειδικά όταν αποδείχτηκε (στα Ελληνικά δικαστήρια) ότι οι εμπλεκόμενοι ήταν υπόδικοι για χρηματισμό από ολιγάρχες.

Σαφέστατα συνολικά είδατε τα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, όσων αφορά ανάληψη της μητέρας της κ.Βαλαβάνη, και έχετε σχηματίσει άποψη πως λειτουργεί σήμερα το σύστημα της δημοσιογραφίας.

Γνωρίζουμε ότι η κ.Βαλαβάνη, σε πλήρη αντιδιαστολή των προκατόχων της στο υπουργείο οικονομικών, εργάστηκε και πέρασε μια ρύθμιση η οποία εκτιμήθηκε από εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών, και ουδέποτε ακολούθησε τις πρακτικές συκοφάντησης  που ακολουθούνται κατά κόρον.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από τον συνεχιζόμενο βομβαρδισμό Βουλής και Πρωθυπουργού με ερωτήσεις του κ. Λευτέρη Αυγενάκη και την αναπαραγωγή τους στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ζητώ την άμεση παρέμβαση της, κατ΄ εξοχήν θεσμικά αρμόδιας, Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Παραμένει ωστόσο το ερώτημα που έθεσα ήδη, για ανθρώπους που πιστεύουν ότι η διαφθορά είναι ο φυσικός τρόπος συνύπαρξης των ανθρώπων. 

Είναι τυχαίο άραγε ότι η λάσπη που όσοι τη χειρίζονται - πολιτικοί και δημοσιογράφοι - γνωρίζουν ότι «κολλά» ανεξάρτητα και πέραν πάσης πραγματικής και υπαρκτής απόδειξης, εκτοξεύεται αυτές τις πιο κρίσιμες για την πολιτική ιστορία του τόπου μέρες;»
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: EKTAKTO: Βομβαρδισμός επιθέσεων στη Νάντια Βαλαβάνη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">