ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ημιτελές το νομοσχέδιο για τις συχνότητες

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί το νομοσχέδιο για τις συχνότητες», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.

Αποσαφηνίζουμε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, και συγκεκριμένα ο κ. Παππάς και ο κ.Σπιρτζής, αφορά αποκλειστικά τις τηλεοπτικές συχνότητες, και ούτε λόγος για τις ραδιοφωνικές συχνότητες, και το πραγματικό πραξικόπημα που έχει συντελεστεί στο Ν.Αττικής.

Ομολογουμένως η κυβέρνηση επικεντρώνει στις τηλεοπτικές συχνότητες, ενώ το φάσμα συχνοτήτων είναι ένα (1), δεδομένου ότι οι τηλεοπτικές θα επιφέρουν κάποια έσοδα, και αδιαφορεί πλήρως για το αν ένας διαπλεκόμενος όμιλος παράλληλα της τηλεοπτικής αδείας λειτουργεί και πέντε - δέκα ραδιόφωνα καταργώντας απόλυτα το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και την δημοκρατικότητα ενός χώρου. 

Σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη, στο νομοσχέδιο θα περιέχεται συγκεκριμένος αριθμός συχνοτήτων και είναι πιθανό ορισμένα κανάλια να μην πληρούν τους όρους.

Αναφερόμενος στο ρόλο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων και το διαγωνισμό για τη διαχείριση των τηλεοπτικών συχνοτήτων, ο Αναπληρωτής υπουργός έκανε λόγο για σκάνδαλο.

Ο κ.Σπιρτζής έκανε λόγο για σκάνδαλο, και εγώ κάνω λόγο για πραξικόπημα από τη πλευρά όλων των κομμάτων, που επί δεκαετίες κατάργησαν την δημοκρατικότητα ενός χώρου - των ραδιοφωνικών συχνοτήτων - κατά της πλειονότητας, και υπέρ διαπλεκόμενων οικογενειών και πολιτικοοικονομικών συμφερόντων που ακολούθησαν ετεροχρονισμένα.

Η πολιτεία δεν παρέχει καμία λύση έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων σε πρωτεργάτες ενός χώρου, και παράλληλα δεν νομοθετεί επί του συνόλου του φάσματος των συχνοτήτων, με σαφή σχέδιο νόμου αποκατάστασης της δημοκρατικότητας ενός χώρου.

Σύμφωνα με όσα ακολουθούνται η διαπλοκή θα συνεχίζει να υφίσταται.

Τονίζω, ότι η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα δημιουργίας απόλυτα συνταγματικού και δημοκρατικού σχεδίου νόμου, να καλύψει στο Ν.Αττικής δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς έναντι όσων λειτουργούν σήμερα, είτε θεσμοθετώντας για την ψηφιακή ραδιοφωνία, είτε παρέχοντας ένα φάσμα συχνοτήτων που μένει ανενεργό. Βλέπε Ιαπωνική μπάντα FM  (76.0 to 90 MHz - και από τους 90 -108 MHZ διαπλεκόμενα εμπορικά και κρατικά.) 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΔΙΩΞΕΙΣ&ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmal.com

Υποσημείωση: Για τις ληστεμένες συχνότητες - δημοκρατία - της Ν.Α.Αττικής, η οποία τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ραγδαία πληθυσμιακή ανάπτυξη έναντι του παρελθόντος, τι θα κάνετε κ. Υπουργέ της αριστερής κυβερνήσεως;

Η κυβέρνηση που θα αποκαθιστούσε δημοκρατία και δικαιοσύνη θα συνεχίζει την καταπάτηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ώστε μια χούφτα οικογενειών να έχουν στο γύψο την πραγματική δημοκρατία του μισού της Αττικής, και επιλεκτικά να χειραγωγούν υπέρ συγκεκριμένων προσώπων - συμφερόντων, τους παθητικούς αποδέκτες - αποδέκτριες;

Κύριοι Παππά και Σπιρτζή όσα κάνετε σήμερα θα τα βρείτε προσεχώς μπροστά σας...(Άλλωστε ο κόσμος γνωρίζει σε πόσο χρόνο υπήρξε αποκατάσταση των διαπαραταξιακά διορισμένων στην ΕΡΤ, και την επαναλειτουργία ''850'' κρατικών ραδιοτηλεοράσεων πανελλήνια, όταν στο Ν.Αττικής ισχύει η ΧΟΥΝΤΑ των ερτζιανών, για την ωφέλεια πολιτικοοικονομικών παραγόντων που συνθλίβουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)

Μη ξεχνάτε ότι επί 26 χρόνια τα κόμματα του κοινοβουλίουως κυβερνήσεις, έχετε καταργήσει την πραγματική εκπροσώπηση του συνόλου, και την ισοκατανομή επί του συνόλου. Το καταμαρτυρά η έλλειψη ενός (1) ραδιοτηλεοπτικού στη Ν.Α.Αττική, ενώ ως κυβέρνηση επιτρέπετε την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ λειτουργία μιας χούφτας οικογενειών με σειρά ραδιοτηλεοράσεων, οι οποίοι έχουν γίνει πολυεκατομμυριούχοι εις βάρος συντάγματος, πολιτών, και πολιτεύματος.

Οι πολιτικοί σε τοπικό επίπεδο γνωρίζουν μαθηματικά; Αν γνωρίζουν ας κάνουν πρόσθεση πόσα χρόνια δεν εκπροσωπούν το τόπο, και εκπροσωπούν αποκλειστικά μαφιόζους, και την οικονομική ελίτ, απολαμβάνοντας βουλευτικές αποζημιώσεις, και το δημόσιο χρήμα,  παρέχοντας κάποιες φορές υποκριτικές κορώνες χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα για την περιοχή μας.

Αν δεν ισχύσουν τα αυτονόητα, και συνεχίζεται να αποτελείται ανύπαρκτους εκπροσώπους δημοτών - πολιτών - τόπου, δεν θα υπάρξει επόμενη φορά για την πραγματική δημοκρατικότητα.

Επί 35 χρόνια περνάω δημόσια: Εσείς οφείλατε και οφείλετε να περάσετε στο κοινοβούλιο και στους συναδέλφους σας πρόταση για ισοκατανομή ιδιωτικών και δημόσιων ραδιοτηλεοράσεων επί του πληθυσμού στο Ν.Αττικής. Σαφέστατα εννοώ ότι είναι πλήρως εγκληματικό από τη πλευρά όσων πολιτεύονται να χωρίζουν το Ν.Αττικής στα τρία,  (Α'Αθηνών, Β'Αθηνών, υπόλοιπο Αττικής) όσων αφορά την εκλογή Βουλευτών κ.τ.λ,  και στον αντίποδα να μην πράττουν το ελάχιστο για τα ερτζιανά στο ίδιο καθεστώς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Ημιτελές το νομοσχέδιο για τις συχνότητες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">