ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε χειροβομβίδα στη παραλία Γλυφάδας


H xειροβομβίδα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από ναυαγοσώστη, πλησίον της ακτογραμμής στη θαλάσσια περιοχή της 3ης Μαρίνας Γλυφάδας, ήταν σκουριασμένη, αμυντικού η επιθετικού τύπου;

Στερούμαστε επαρκούς ενημέρωσης, και σαφέστατα το μείζον δεν είναι τόσο η χειροβομβίδα, το μείζον είναι ποιου τύπου ήταν, και από πότε ήταν στο σημείο.

Ήταν σκουριασμένη - παλιά - η ήταν μια xειροβομβίδα την οποία κάποιος πέταξε στη περιοχή πρόσφατα, η του ''έπεσε'' σκόπιμα στην συγκεκριμένη περιοχή. 

Έχει μεγάλη σημασία αν ήταν αμυντικού η επιθετικού τύπου, και από πότε ήταν στην περιοχή. Η ενημέρωση συνεχίζει να είναι ανεπαρκής, και ειδικότερα διότι κάποιοι συμπολίτες μας το επέλεξαν

Όσοι και όσες τοπικά τυγχάνουν τόσο του δημοτικού χρήματος, όσο και της εύνοιας των εκάστοτε διοικούντων - αιρετών, όφειλαν να ενημερώνουν επαρκώς τους συμπολίτες μας.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού, η οποία προέβη σε αποκλεισμό της παραλίας από λουόμενους, ενώ κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του σώματος μετέβη στο σημείο για την περισυλλογή του πυρομαχικού.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε χειροβομβίδα στη παραλία Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">