ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Καλώ σε γενική συστράτευση για το δήμο ΟΛΩΝ των δημοτών


Κείμενο καθαρά σε φόρτιση έπειτα από έντονα προβλήματα υγείας και προσκόμιση στο νοσοκομείο, απόρροια της ανυπαρξίας εκπροσώπησης από τη πλευρά των εκάστοτε διοικούντων - παρανομούντων

''Υφίστανται από την δεκαετία του 80 αιτήσεις και παρεμβάσεις για συνδρομή του δήμου, ενώ συνολικά είτε παρανομούσαν, είτε ήσαν απόλυτα ανάλγητοι, ενώ έχουμε δεκάδες πειστήρια κακοδιοικήσεων, διασπάθισης, κ.α.''

''Ένας δήμος αιρετών διαχρονικά απών σε όσα ίσχυαν τοπικά, και απαθής στα τεκταινόμενα που μεθοδεύτηκαν'' 

''Ορισμένοι φρόντισαν επιμελώς ένας δήμος με ευρωστία οικονομικών να ''βρίσκεται στο μεσαίωνα'' για την προσωπική οικονομική τους αποκατάσταση''  και τα οφέλη ημέτερων

''Βιώνουμε επί δεκαετίες τις επιπτώσεις της διαμορφώσεως που έκαναν τα κόμματα του παλαιοκομματισμού κόντρα τόσο στην ισχύ των αυτονόητων, όσο και στον τοπικό πολιτισμό - δημοκρατία''

''Πράγματι είναι πολλοί και πολλές οι ωφελημένοι από τις κακοδιοικήσεις Γλυφάδας, που συνδράμουν επί τετραετίες υπέρ του σχηματισμού ελλιπούς ορθής διοικήσεως''

Αν δεν ισχύσουν και αυτή τη φορά, άμεσα, όσα απαιτούνται για πραγματική αποκατάσταση της δημοκρατίας - δημοκρατικότητας - ώστε να λειτουργήσω σύννομα, τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, που λειτουργούσα από το 1977 - 2004, δεχόμενος διώξεις και κατασχέσεις, κυριολεκτικά ''θα σας φάω τα λαρύγγια''.

Σήμερα γνωρίζουμε ποιοι και με ποιες μεθόδους συνδράμουν ώστε να μην ισχύσουν τα αυτονόητα σε τοπικό επίπεδο, και στον αντίποδα αυτοί που συνδράμουν ώστε να μην ισχύσουν τα αυτονόητα δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στο κοινωνικό σύνολο.

Σας γνωστοποιώ ότι τους τελευταίους τρεις μήνες έχω οδηγηθεί δέκα φορές στο νοσοκομείο, όσο οι επιτήδειοι καταληστεύοντας τόπο και τοπική δημοκρατία - πολιτισμό - κατατρώγουν το δημόσιο χρήμα.

Φροντίστε συνολικά, σε επίπεδο πόλης, για την ισχύ των αυτονόητων από τη πλευρά της κυβέρνησης, και του δήμου Γλυφάδας, ώστε να επαναλειτουργήσει σύννομα ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM

Περάστε στο δημοτικό συμβούλιο τις πρωτοκολλημένες αιτήσεις για σύννομη επαναλειτουργία του Γλυφάδα FM - του ραδιοφώνου της πόλης και του συνόλου των δημοτών.

1) Πρωτοκολλημένη αίτηση στο δήμο Γλυφάδας με αρ. πρωτ. 56577 ημερομηνία 24/10 /2012
2) Πρωτοκολλημένη αίτηση στο δήμο Γλυφάδας με αρ. πρωτ. 21581 ημερομηνία 19/04/2013

Δεδομένης της απραξίας του συνόλου εμπλεκομένων, και σύμφωνα με όσα λαμβάνουν χώρα σε τοπικό επίπεδο, με διασπάθιση του δημοσίου χρήματος υπέρ ημέτερων, για ''ματιές'' έμμισθων ημέτερων πολλών χιλιάδων, και καθολικότητα ορθών ενεργειών, ''θα σας φάω τα λαρύγγια''.

Θυμίζω ότι συνολικά οι παρατάξεις Γλυφάδας γνωρίζοντας σειρά παρανομιών των κακοδιοικήσεων εις βάρος τόπου και δημοτών, δεν έπραξαν το ελάχιστο για αποκατάσταση της δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο.

Καλώ όσους συμπολίτες μας γνωρίζουν τον απόλυτο εμπαιγμό της κακοδιοικήσεως του παρόντος, όπως και σειράς εκλεγμένων που επ' ουδενί εκπροσωπούν τόπο και δημότες, σε γενική συστράτευση στα προσεχή δημοτικά συμβούλια, ώστε να συνετίσουμε τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ των κοινών σε τοπικό επίπεδο.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗΣ: Γλυφάδα FM 1977 - 2004 ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, και εντός του δήμου οι κομματικές τάσεις και άτομα που εφάρμοσαν αυτές τις φασιστικές πολιτικές, τα οποία πράττουν διασπάθιση του δημοσίου χρήματος,  με καθολικότητα ελλιπούς εκπροσώπησης των δημοτών, αρκεί να χτίζετε η προσωπική τους ανάξια ανάδειξη, και να τους δίνετε η δυνατότητα καταλήστευσης του κοινωνικού συνόλου - τοπικού πολιτισμού - πραγματικού πλουραλισμού - πολυφωνίας - τοπικής ''δημοκρατίας'' - ενημέρωσης.

Ένα συντονισμένο σχέδιο πολιτικής ανεντιμότητας κατά του τόπου και των δημοτών, κοινωνικής αυτοματοποίησης, και εξόντωσης (κατάργησης των θεσμών και των υποχρεώσεων τους) από τις κακοδιοικήσεις των παρατάξεων, οι οποίες είναι αυταπόδεικτο ότι δεν εκπροσωπούν κανένα από τις 100.000 χιλ. δημοτών, πλην των ιδιοτελών τους συμφερόντων και κάποιων ελαχίστων ημέτερων - παραταξιακών, οι οποίοι συνδράμουν στην ανθρωπιστική κρίση, και στο απόλυτο έλλειμμα κοινωνικής συνοχής, παρέχοντας ως κόμμα ελεημοσύνη - ψίχουλα - σε κάποιους δημότες αγοράζοντας την ανοχή τους, την ίδια στιγμή που ληστεύουν το κοινωνικό σύνολο, και την ευημερία στο τόπο μας.

Προσωπικά λυπάμαι αφάνταστα για όσους δέχτηκαν εγκληματίες των θεσμών εντός του δήμου ΓΛΥΦΑΔΑΣ, αντί να αξιώνουν τη πραγματική ευημερία του συνόλου, στους οποίους αγοράζουν τη συνείδηση με λίγα ψίχουλα ως κομματική γραμμή, την ίδια στιγμή που αυτά τα εγκληματικά στοιχεία καταλύουν το τοπικό πολιτισμό,  κακοδιαχειρίζονται τα χρήματα του συνόλου, και δημιουργούν διασπάθιση τεράστιων ποσών που πληρώνουν όλοι οι δημότες.

Είτε το θέλουν, είτε δεν επιθυμούν να το δεχτούν, οι σκοπιμότητες των κομμάτων και παρατάξεων που βρίσκονται στο δήμο Γλυφάδας, έχουν υπηρετηθεί επί μακρόν - πολλά χρόνια - (είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο) και στον αντίποδα δεν υπάρχει ούτε μια (1) ενέργεια από τη πλευρά τους, η οποία να δηλώνει ότι αξίζουν για το δήμο ΟΛΩΝ των δημοτών. 
(Λίγο δύσκολο, έως απίθανο, οι τασικές κομματικές παρατάξεις, να αντιληφθούν τι σημαίνει δήμος όλων των δημοτών - η του σύνολου, όταν επιλέγονται από μερίδα κομματικών τους, και των υπολοίπων δημοτών που τη μια πατάνε στη μια βάρκα και την άλλη στην άλλη, ενώ γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο από κομματική διοίκηση - διοικήσεις - να υπάρξει το ελάχιστο ορθής διοικήσεως για το σύνολο)

Όσοι υποσχέθηκαν δήμο όλων των δημοτών, και δεν το απέδειξαν, διχάζοντας το τόπο μας και τους δημότες, και κακοδιοικούν εις βάρος των δημοτών, δεν αξίζουν για χρηστή διοίκηση, και το αδιάψευστο γεγονός, τοπικά στη πόλη μας, μερίδας έμμισθων για χειραφέτηση - χειραγώγηση των συμπολιτών μας, χωρίς την ισχύ των αυτονόητων για το σύνολο, δεν μπορεί να γίνετε αποδεκτό από σκεπτόμενους δημότες/ισσες.

Σήμερα εντός του δήμου βρίσκονται αιρετοί, με τη στήριξη για ευνόητους λόγους από μερίδα συμπολιτών μας, όσο και με την ανοχή χιλιάδων δημοτών, οι οποίοι γνωρίζουν τα ισχύοντα,  στο σύνολο τους, και όπως βλέπετε, δεν πρεσβεύουν το τόπο, ούτε την δημόσια ωφέλεια. 

Επανειλημμένα έχουν ενοχληθεί οι καιροσκόποι του τόπου, από την αλήθεια χιλιάδων δημοτών που τους είπαν ευθέως είτε ότι δεν υπάρχει τοπικά δημοκρατία, είτε ακόμη βαρύτερους χαρακτηρισμούς, όμως, η πλειονότητα των κατοίκων που γνωρίζει δεκαετίες τι ισχύει εντός του δήμου, επικροτεί με την στάση απάθειας - ανοχής την αναπαραγωγή κάκιστων διοικήσεων, και αύριο, και στο μέλλον.

Καλώ όσους συμπολίτες μας γνωρίζουν τον απόλυτο εμπαιγμό των διαχρονικά κακοδιοικήσεων, όπως και σειράς εκλεγμένων που επ' ουδενί εκπροσωπούν τόπο και δημότες, σε γενική συστράτευση.

Τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος δημιουργίας αυτού που απαιτείται κόντρα σε επαγγελματικά στελέχη κομμάτων, και σε ανάλγητους που δεν υπήρξαν ποτέ στοιχείο του τόπου μας, δεδομένου ότι έχετε και έχουμε τα προαπαιτούμενα και το σύνολο των αποδείξεων, για όσους υπήρξαν στοιχείο του εαυτού τους και των αποκλειστικών συμφερόντων τους.

Έντεκα χρόνια έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων, τις οποίες δεν έχει βιώσει κανείς από όσους και όσες βρίσκονται στα δημοτικά έδρανα, άρα κατά πόσο αξίζουν για την πολιτική και τα κοινά αφού στερούνται του *πολυτιμότερου και δεν πράττουν το ελάχιστο για αποκατάσταση στο τόπο μας ;  *(ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ)

Δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ σαν και αυτούς, δεν χρησιμοποιούμε τους συμπολίτες μας για τα *προσωπικά μας συμφέροντα, δεν χρησιμοποιούμε την ξύλινη γλώσσα, δεν περιοριζόμαστε σε ρηχά πεζά κοινότυπα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν κατά κόρον, δεν πρόκειται να αδικήσουμε κανένα από το σύνολο δημοτών, άλλωστε αυτός είναι ο βασικός λόγος εμμονής και επιμονής για το τόπο που αξίζει στο σύνολο. Αν κάποιοι αισθάνονται τοπικά αδικημένοι/ες, φέρουν την αποκλειστική ευθύνη οι ίδιοι/ες, δεδομένου ότι έχουν κάνει κάποια λάθη, μεγαλύτερα από τα δικά μου.

* Κάποιοι με αποκάλεσαν ουτοπιστή, όταν πριν από 20 χρόνια ανιδιοτελώς διακήρυξα κάποια από όσα αναγράφονται, προδικάζοντας καταδικασμένο το δήμο διαχρονικά βορά των κομμάτων. Το θέμα είναι ποιών κομμάτων, των πολιτικών η των δημοτών; Πρέπει να γίνουν κόμμα συνολικά οι δημότες δημότισσες που κάθε πέντε χρόνια πέφτουν στη φάκα των κομμάτων του κοινοβουλίου, και μερίδας - κομματικής τάσης δημοτών, οι οποίοι/ες δεν κάνουν για χρηστή διοίκηση του συνόλου, όσο καλοί επιστήμονες η οτιδήποτε άλλο επαγγέλλονται. 

Γιατί έχουμε μείνει η μοναδική περιοχή της Ελλάδας που απεμπολίζουν επί δεκαετίες την ύπαρξη ενός μαζικού ραδιοτηλεοπτικού μέσου όλων των δημοτών; Αν το απαντήσεις στο άτομο σου γνωρίζεις κατά πόσο πρέπει να υφίστανται εντός του δήμου πολιτικά κόμματα. Είναι πολλά τα λεφτά στη Γλυφάδα. Πληρώνουν πολλοί/ πολλές και απολαμβάνουν ελάχιστοι, και προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση συκοφάντησης κανενός των εμπλεκομένων.

Είναι συνολικά λάθος οι εμπλεκόμενοι, όλοι,  και δεν φέρει προσωπικά την ευθύνη κάποιος, την φέρουν όλοι, η αν προτιμάτε την φέρουμε όλοι, με μια σαφή διαφοροποίηση. Κάποιοι εμμένουμε - επιμένουμε για τα αυτονόητα, και κάποιοι εξισώθηκαν αναπαράγοντας αποκλειστικά τις παθογένειες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Καλώ σε γενική συστράτευση για το δήμο ΟΛΩΝ των δημοτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">