ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αλέξη, να δούμε πρώτα το νομοσχέδιο για τις συχνότητες

Είναι γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έχει τη δική του πορεία - ιστορία - την οποία δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, στον αντίποδα όμως ο κάθε ένας από εμάς έχει τη δική του ιστορία και διαδρομή.

Ενώ λοιπόν η πορεία - ιστορία - του Αλέξη Τσίπρα έχει άμεση σχέση με την Ελληνική δημοκρατία σήμερα, και θα διαπιστώνουμε την εξέλιξη αυτής της πορείας, σε τοπικό επίπεδο κάποιοι μεθοδικά και επιμελώς φροντίζουν να αναιρούν την διαδρομή και ιστορία ημών, και τονίζω ότι κάποιοι από εμάς σε ανύποπτο χρόνο πρωτοστατήσαμε δημόσια, με πολιτικό λόγο κατά πολιτικών και κομμάτων, τα οποία επέφεραν σοβαρότατο πλήγμα τόσο στην οικονομία όσο και στην κοινωνία.

Ο κάθε πολίτης μιας κοινωνίας συνθέτει, αξιολογεί, κρίνει, και αποφασίζει το ορθό και δίκαιο που πρέπει να ισχύει, τόσο για το τόπο του, όσο και για το κοινωνικό σύνολο, και εδώ αυταπόδεικτα έχουμε τη λαθεμένη νοοτροπία νεοελλήνων, οι οποίοι καταργούν τόσο την ισχύ των αυτονόητων, όσο και την δικαιοσύνη, δεδομένου ότι επιθυμούν πρωταγωνιστικό ρόλο με συντεχνίες, κ.τ.λ, χωρίς να διαθέτουν το απαιτούμενο κοινωνικό έρεισμα επί του συνόλου.

Ο Α. Τσίπρας σύμφωνα των επιλογών του, και των επιλογών χιλιάδων Ελλήνων, απέκτησε ευρέως κοινωνικό έρεισμα, και σε καμία περίπτωση από κάποιους παράγοντες κομμάτων οι οποίοι ως κομουνιστές δεν επιθυμούσαν ούτε αφίσες του Τσίπρα, ούτε υλικό με την εμφάνιση ενός μέλους του κόμματος, και τους ενοχλούσε αφάνταστα η εν λόγω διαδικασία. 

Αλέξη να δούμε πρώτα το νομοσχέδιο για τις συχνότητες, και αν είναι πράγματι ''καλό'' θα είμαστε και ''εμείς'', διότι δεν μπορεί εσαεί να καλύπτονται διαπλεκόμενοι που φέρουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης για όσα ισχύουν σήμερα κατά εκατομμυρίων πολιτών, και να μη γίνετε τίποτα για όσους κατακρεούργησε το σύστημα.


Ημιτελές το νομοσχέδιο για τις συχνότητες

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Αλέξη, να δούμε πρώτα το νομοσχέδιο για τις συχνότητες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">