ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Π. Λαφαζάνης: Στηρίζω την κυβέρνηση αλλά δεν στηρίζω ένα πρόγραμμα λιτότητας

Με το (παρών) εξέφρασα τη ριζική και κατηγορηματική μου αντίθεση σε μια (πρόταση) που κινδυνεύει να παρατείνει την κηδεμονία της πατρίδας μου, αναφέρει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε δήλωσή του μετά την ψηφοφορία τις πρώτες πρωινές ώρες στη Βουλή.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά το (παρών) στην αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή έκανε την εξής δήλωση:

«Με το (παρώνεξέφρασα τη ριζική και κατηγορηματική μου αντίθεση σε μια (πρόταση) που κινδυνεύει να παρατείνει την κηδεμονία της πατρίδας μου. Στηρίζω την κυβέρνηση αλλά δεν στηρίζω ένα πρόγραμμα λιτότητας, νεοφιλελεύθερων απορρυθμίσεων και ιδιωτικοποιήσεων, που αν γίνει δεκτό από τους "θεσμούς" και εφαρμοστεί στην πράξη, θα επιτείνει το φαύλο κύκλο της ύφεσης, της φτώχειας και της δυστυχίας. 

Η χώρα θα έχει αύριο, αν όλοι μαζί κάνουμε παρελθόν την ευρω-νεοαποικιοκρατία, και η Ελλάδα ανεξάρτητη και κυρίαρχη, χαράξει, χωρίς νέα μέτρα λιτότητας, με ικανή ρευστότητα και βαθιά διαγραφή του χρέους, μια νέα πορεία προοδευτικής ανασυγκρότησης, της παραγωγικής μας βάσης, της οικονομίας και της κοινωνίας».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

Item Reviewed: ΕΚΤΑΚΤΟ: Π. Λαφαζάνης: Στηρίζω την κυβέρνηση αλλά δεν στηρίζω ένα πρόγραμμα λιτότητας Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος