ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημήτρης Μπουντουτσίδης: Η εξαθλίωση και η υποτέλεια

Εύχομαι εσείς οι υποστηρικτές του ΝΑΙ να μη παραπονιέστε εάν επικρατήσει το ΝΑΙ σας.  

Εδώ και χρόνια ακούμε να λέτε «ότι, όλοι οι πολιτικοί το ίδιο είναι,  για αυτό μας φέρανε εδώ που μας φέρανε»  (αύριο  σας δίνεται η ευκαιρία με το ΝΑΙ σας  -εάν επικρατήσει -να τους εδραιώσετε για πάντα  και αυτό να μη το   ξεχάσετε) και ξέρετε γιατί?. 

Γιατί, και εδώ είναι απαραίτητο το ΕΓΩ, εγώ για την ανακολουθία λόγων και έργων των προηγούμενων πολιτικών και  Δημάρχων,  ασχολήθηκα δύο χρόνια περίπου για να κάνω ένα προσχέδιο καταστατικού με τίτλο  ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ  ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΔΙΜΕΤΟΠΑ –  για να σταματήσει η ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩΝ χάνοντας ατέλειωτες ώρες.

Οι υποστηρικτές του ΟΧΙ και που σε αυτούς ανήκω και εγώ  νοιώθουμε , νοιώθω, ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία της  μεταπολίτευσης, που κόμματα για την μη προεκλογική τους ανακολουθία έργων και λόγων τηρούν. Τηρούν τον λόγο τους γιατί γνωρίζουν όπως και εμείς οι υποστηρικτές του ΟΧΙ, ότι τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που υπέγραψαν οι προηγούμενοι, είναι ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ εξαθλίωσης και υποτέλειας.

Εκτός του ότι η συνείδηση μου με καλεί να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ στην ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, στην ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ και  ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ της ΧΩΡΑΣ μου. Αλλά να  στηρίξω και αυτά (τα κόμματα) που για πρώτη φορά ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. 

Έτσι τουλάχιστον με την συνείδηση μου θα είμαι ήσυχος. 

Εσείς που πριν από τις εκλογές, βρίζατε τους ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ και τώρα ξεχνάτε, δεν καταλαβαίνω εάν θα κοιμάστε ήσυχοι με την συνείδηση σας.

Ο ΦΟΒΟΣ. Είναι η τροφή των ισχυρών της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΕΛΙΤ της ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΕΛΙΤ της ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑΣ και αυτού του είδους της ΕΛΙΤ δημιουργούσαν πάντα τις ανωμαλίες. Ακολουθήστε τους.

Τέλος, εάν εμείς οι υποστηρικτές του ΟΧΙ κάνουμε λάθος, ας επικρατήσει το ΝΑΙ των ανωτέρω.

Δημήτρης Μπουντουτσίδης     

4-7-2015 και κάτι ώρες πριν από την τελική διεξαγωγή του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.

Υποσημείωση του Γ.Κ: Γνωρίζουν χιλιάδες σε τοπικό επίπεδο - και όχι μόνο - ότι δεν ακολουθώ καμία δεδομένη νεοελληνική σχολή, και ''πρεσβεύω'' την πραγματική δημοκρατία που μας στερούν συνολικά τόσο τα κόμματα όσο και οι αχαρακτήριστοι συμμετέχοντες.

Λόγω του ότι έχω εκφράσει επανειλημμένα τις άποψεις μου για την δομή λειτουργίας των κομμάτων, η οποία όσων αφορά τις τοπικές κοινωνίες είναι απόλυτα σε λάθος βάση, (είναι αυταπόδεικτη η ελλειμματική δημοκρατία, δεδομένου ότι αν δεν υπήρχαν οι Αμερικανοί να παρέχουν το διαδίκτυο και τα sosial media, για την εδραίωση της νέας τάξης πραγμάτων, οι πλειονότητα των τοπικών κοινωνιών - δημοτών, θα ήταν στο περιθώριο, έρμαιο αποκλειστικά ανήθικων κομμάτων) θα περιοριστώ στην υποτέλεια και εξαθλίωση.

Κύριε Μπουντουτσίδη κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις, και δυστυχώς στη χώρα μας επικράτησε ένα διπολικό σύστημα ''δεξιάς - αριστεράς'' που κατακρεουργεί την πραγματική δημοκρατία. Η υποτέλεια και η εξαθλίωση δεν δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές της μιας πλευράς, φέρει τεράστιο μερίδιο ευθύνης και η φερόμενη αριστερά.

Επί του παρόντος καλείται τμήμα της αριστεράς να αποκαταστήσει όσα κάκιστα διαμορφώθηκαν από το διπολικό σύστημα, στο οποίο λειτουργεί και το ίδιο, και λειτουργεί επί μέρους με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο. (Ενδεικτικά, κάποιοι παράγοντες αναγάγουν κατόπιν μαγειρέματος ως ''πολιτικά πρόσωπα'' την ''ουρά τους'' η οποία πιθηκομαϊμουδίζει τις απόψεις τους, και κατακρεουργούν δημοκρατία και δίκαιο.)  Συνολικά γνωρίζουμε ότι το προτέρημα της δημοκρατίας είναι η δυνατότητα που παρέχει στον κάθε ένα να συνθέτει τις απόψεις του - επιχειρήματα - να συμμετέχει στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου, και το κοινωνικό σύνολο να κρίνει ποιο είναι το ορθό από το σύνολο των απόψεων, με μια σαφή διαφοροποίηση στην γενέτειρα του πολιτεύματος: Τα κόμματα επιθυμούν την επικυριαρχία ελέγχου των πολιτών, και μεθοδεύουν συστημικά και κρατικά ΜΜΕ κατά της πραγματικής δημοκρατίας των τοπικών κοινωνιών, άρα έλεγχος και ''σβήσιμο'' της ανάδειξης όσων πράγματι έχουν να παρέχουν κάτι ωφέλιμο για το σύνολο. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημήτρης Μπουντουτσίδης: Η εξαθλίωση και η υποτέλεια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">