ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Υδρούσα από φυσικό νησάκι Μύκονος

Οι πολιτικές που δημιουργούν την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος στο όνομα της ''ανάπτυξης'' στην Υδρούσα, και κάποιοι εξ ημών γνωρίζουμε καλύτερα από τον κάθε ένα σε αυτή τη χώρα πως καταστρέφεται οτιδήποτε φυσικό για την εμπορευματοποίηση.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου σχετικά με το θέμα της Υδρούσας, το οποίο έχει πάρει ένα πολυδιάστατο χαρακτήρα έπειτα της ενοικίασης - αγοράς για 25 χρόνια από το ζεύγος της showbiz Νικολόπουλου-Λάσπα.

Η Περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε από τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο να την ενημερώσει αναλυτικά για το ζήτημα της Υδρούσας.

Το ζήτημα της Υδρούσας θα εξεταστεί διεξοδικά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις 5 Αυγούστου, στις 18.00, και δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις προκειμένου το ζήτημα να λυθεί μέσω της νομικής οδού.

Τα σχέδια του ζεύγους  Νικολόπουλου-Λάσπα

Με καράβια από τη Βούλα οι Αθηναίοι σε 10 λεπτά θα βρίσκονται στην Υδρούσα, η οποία θα γίνει από φυσικό νησάκι κάτι ανάλογο της Μυκόνου, η οποία όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα σκουπιδαριό.

Η Κατερίνα Λάσπα υποστήριξε πως το νησάκι της Υδρούσας θα γίνει ένας ιδανικός προορισμός για όλους τους Αθηναίους, ενώ για εμάς δεν πρέπει να ισχύσει αυτό.

Από την 3η μαρίνα της Βούλας θα φεύγουν ''καράβια'' και μέσα σε δέκα λεπτά με ένα εντελώς συμβολικό αντίτιμο θα μεταφέρουν και θα αποβιβάζουν τον κόσμο στο νησί. (Ποιος θα ελέγχει τον αριθμό επισκεπτών;)

Στην παραλία θα τοποθετηθούν ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ οι λουόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν αναψυκτικά, φαγητό,  από μία πλωτή καντίνα που θα υπάρχει στη περιοχή.

Στα μελλοντικά σχέδια του ζεύγους Νικολόπουλου-Λάσπα θα είναι συναυλίες στο χώρο, θέατρο 500 θέσεων, κ.τ.λ, και σαφέστατα θα διαταραχτεί το φυσικό περιβάλλον του νησιού.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις & Κατασχέσεις, ώστε οι εμπλεκόμενοι με την showbiz, και τη πολιτική που ακολούθησαν, να κάνουν κονόμα, με τους πρωτεργάτες ενός χώρου, μιας χώρας, εκτός.

Υποσημείωση: Θα έχετε και πλωτό σκουπιδιάρικο το οποίο θα συλλέγει τα απορρίμματα και θα τα φέρνει στις χωματερές της Αττικής; (Έχει υπάρξει μελέτη συνολικής αποκομιδής των απορριμμάτων που θα δημιουργούνται, η κομποστοποίησης μέρος αυτών των απορριμμάτων;)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Υδρούσα από φυσικό νησάκι Μύκονος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">