ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φορτώνετε το Δήμο Γλυφάδας με ανούσιες δαπάνες

Έξι ζητήματα τοπικού χαρακτήρα θέτει ο κ.Α.Γιαννακόπουλος, τονίζοντας ότι θα δαπανηθεί ένα μεγάλο ποσό που θα βαρύνει τους δημότες, ενώ θα υπάρξουν σημαντικές απώλειες, προτρέποντας τη δημοτική αρχή να ξανασκεφτεί τη πίστωση των χρημάτων των δημοτών.

Προς Δήμο Γλυφάδας Αττικής.
Δήμαρχο.
Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών.
Δ/ντη Τεχνικών Υπηρεσιών.
Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου.
Διεύθυνση Υγιεινής Νότιας Αττικής.
Λιμεναρχείο Γλυφάδας.

Γιαννακόπουλου Αναστασίου του Ιωάννη, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, οδός Ιάσονος αρ. 15, τηλ./fax: 210-9645005.

Θέματα: 
1) Απελευθέρωση του γηπέδου, στο σημείο που υπάρχει ο χώρος στάθμευσης έμπροσθεν του εστιατορίου, με την επωνυμία «SIROCCOS», επί της οδού διαδόχου Παύλου .
2) Τοποθέτηση (μπλε) κάδων στις παραλίες, για την εναπόθεση απορριμμάτων από τους λουόμενους.
3) Παρατηρητήριο λουομένων, με ναυαγοσώστη 
4) Τοποθέτηση σημαντήρων.
5) Ομπρέλες.
6) Πράσινοι κάδοι απορριμμάτων.

1/1) Σας παραπέμπω στο από 31-08-2010, με αρ. πρωτ. 41551/03-09-2010 έγγραφό μου και συμπληρωματικά αιτούμαι να απομακρύνετε τις τσιμεντένιες σωλήνες που τοποθέτησε ο τέως δήμαρχος έμπροσθεν του «SIROCCOS» προκειμένου η επιχείρηση να έχει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης οχημάτων για τους πελάτες.
Επίσης η ΤΡΑΜ Α.Ε. να υποχρεωθεί να τοποθετήσει σηματοδότες στις διασταυρώσεις (με τις εισόδους στις παραλίες) επειδή είναι βέβαιο ότι θα προκληθεί τροχαίο Θανατηφόρο Συμβάν, από πρόσκρουση του Τραμ με διερχόμενα αυτοκίνητα, όπως έγινε πριν ένα χρόνο στην προέκταση της οδού Λιούγκα.

2/2) Επειδή στις παραλίες υπάρχουν πληθώρα λουόμενοι, ειδικότερα δε τα Σαββατοκύριακα οι παραλίες γεμίζουν ναύλoν σακούλες, κουτιά και μπουκάλια από αναψυκτικά και μπύρες και όταν οι άνεμοι είναι βόρειοι, βρίσκονται εντός της θαλάσσης, γι΄αυτό είναι απαραίτητο να τοποθετηθούν μεγαλύτεροι και περισσότεροι κάδοι. (οι λευκοί κάδοι που πρόσφατα τοποθετήσατε γεμίζουν, με αποτέλεσμα οι λουόμενοι να τα πετούν στο έδαφος και στη συνέχεια με τον αγέρα βρίσκονται στη Θάλασσα).

3/3) Σύμφωνα με διάταξη νόμου, σε πλαζ άνω των 80 λουομένων, είναι υποχρεωτική η κατασκευή παρατηρητηρίου λουομένων, με ναυαγοσώστη.
Στην ΄΄πλαζ΄΄ μεταξύ Γ. Μαρίνας και ΄΄ΚΑΤΑΡΑΛΑ΄΄ υπήρχαν δύο παρατηρητήρια. Τώρα υπάρχει ένα. Γιατί κ. Δήμαρχε; ; ;
Η μεταφορά του Παρατηρητηρίου στο σημείο που το τοποθετήσατε πρόσφατα, βρίσκεται σε πολύ μεγάλη απόσταση από τα δύο ακραία σημεία όπου υπάρχουν λουόμενοι και μάλιστα μικρά παιδιά και υπερήλικες. Στην περίπτωση που υπάρξει επικείμενος πνιγμός λουόμενου, ο ναυαγοσώστης δεν προλαμβάνει να επέμβει.
Επίσης παρατήρησα, τις απογευματινές ώρες (ειδικότερα τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχει ναυαγοσώστης, αν και οι λουόμενοι είναι εκατοντάδες).

4/4) Ως προς τις σημαδούρες, που πρόχειρα τοποθετήσετε, κοντεύουν να φτάσουν στην ΑΙΓΙΝΑ. Η ποντισθείσα βάση τους δεν πρέπει να είναι τσιμεντόλιθοι, ή κάποιο ελαφρύ αντικείμενο, αλλά πρέπει να είναι αρκετά βαρύ, ούτως ώστε να μην μετακινείται από την αντίσταση του νερού όταν υπάρχουν Β/Άνεμοι. Συνήθως ποντίζουν φθαρμένα λάστιχα οχημάτων με τις ζάντες και μπετό εντός των ελαστικών.

5/5) Οι περισσότεροι πράσινοι κάδοι απορριμμάτων είναι χωρίς καπάκια, με αποτέλεσμα τα απορρίμματα εντός και εκτός των νάιλον σακουλιών και τις υψηλές θερμοκρασίες, να είναι εστίες βλαβερών εντόμων.
Δήμαρχε, με την ΕΚΛΕΚΤΗ παρέα σου (τον Σωκράτη ΖΑΧΟ, τον ΠΑΠΑΧΛΗΜΙΤΣΟ και τον δικηγόρο, τον Γεωργούλα Απόστολο, η οποίοι από κοινού με απέτρεψαν να έχω μια σελίδα φωτοαντίγραφο επί σχετικού εγγράφου μου προς εσάς, προκειμένου να την παραδώσω στους αστυνομικούς επειδή δεν παραλαμβάνατε αίτησή μου), φροντίζετε να φορτώνετε το Δήμο Γλυφάδας με άλλες ανούσιες δαπάνες, αλλά οι κάδοι είναι χωρίς καπάκια. (Μια παροιμία λέει: «ΟΛΑ ΤΑ ’ΧΕΙ Η ΜΑΡΙΟΛΗ, Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ». Ετσι και από τις παραλίες, μας λείπουν οι ομπρέλες, και μάλιστα σε ξένο έδαφος.
ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ! ! !

6/6) Ως προς τις ψάθινες ομπρέλες που προτίθεστε να τοποθετήσετε, (εγώ ο κατ΄εσάς . ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ που προεκλογικά σε στήριξα όσο κανένας άλλος, για να μην ξανά εκλεγεί δήμαρχος ο ΚΟΚΚΟΡΗΣ), επισημαίνω τα παρακάτω:

α) Θα δαπανήσετε ένα μεγάλο ποσό που θα βαρύνει τους δημότες, προκειμένου να κάνετε ''το κομμάτι σας'' ή το κέφι σας.
β) Θα τοποθετήσετε ομπρέλες σε χώρο που δεν ανήκει στο Δήμο Γλυφάδας.
γ) Είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν μεγάλες απώλειες (…)
δ)Το κυριότερο είναι, ότι οι ''πλαζ'' της Γλυφάδας, δεν επαρκούν για τους κατοίκους της Γλυφάδας.

Με την τοποθέτηση ομπρελών, δεν θα υπάρξει ούτε ένα μέτρο τετραγωνικό ακάλυπτο, επειδή θα έρχονται λουόμενοι από όλα τα προάστια των Αθηνών.
Επίσης, από τα χαράματα, θα προλαμβάνουν οι πονηροί για να καταλαμβάνουν ομπρέλες και ο υπόλοιπος κόσμος, θα είναι και πάλι στον ήλιο, σαν τα βόδια στον κάμπο της Λάρισας.
Μετά το πέρας του θέρους, θα αφαιρέσετε τις ομπρέλες προς φύλαξη;
Αν παραμείνουν εκεί, πολλές απ΄αυτές θα πάνε σε χέρια ιδιωτών, αφενός και αφετέρου, όσες παραμείνουν εκεί, θα καταστραφούν από τις κακοκαιρίες
Προτείνω να το ξανά σκεφθείτε, εκτός και αν υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ …ΚΟΝΟΜΑ, (όπως λέγεται στις παρέες).

Η Γλυφάδα, για όλους τους δημάρχους (και τους περισσότερους δημοτικούς συμβούλους - νυν και πρώην) είναι η αγελάδα που έχει πολύ γάλα για …άρμεγμα.

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου.
Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της, για κάθε νόμιμη χρήση και
Να λάβω απάντηση επί των ενεργειών σας.


Γλυφάδα, 03-08-2015 Ο Αιτών

Αναστάσιος Ι. Γιαννακόπουλος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φορτώνετε το Δήμο Γλυφάδας με ανούσιες δαπάνες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">