ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο επαγγελματισμός της εξαπάτησης

Δεν θα μπορούσα να γίνω επαγγελματίας στη βάση του καπιταλισμού, και δεν έγινα συνειδητά επαγγελματίας, λόγω ηθικού ζητήματος ιδεολογίας, ώστε να αποκτώ το δικαίωμα να δηλώνω δημόσια αριστερός, και αμφισβητώντας ακόμη και το σύνολο των ψευτοαριστερών.

Ο πραγματικά αριστερός δεν έχει το δικαίωμα, ούτε τη δυνατότητα, να μπορεί να εξαπατήσει τους ''συντρόφους'' του, και το κοινωνικό σύνολο, ούτε να καπηλεύεται, ούτε να εξαπατά, ούτε να εκμεταλλεύεται, και όσες φορές είδαμε και γνωρίζουμε προδοτικές ενέργειες από τη πλευρά αριστερών, σαφώς καθίσταται αυταπόδεικτο ότι δεν επρόκειτο για πραγματικά αριστερούς.

Η αριστερά δεν είναι απλά μια πολιτική ιδεολογία που την ασπάζεται και την ακολουθεί κάποιος, είναι καθαρά τρόπος ζωής, και αντίληψης επί παντός επιστητού.

Οφείλουμε να θυμηθούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν προϊόν μιας πλατιάς ενότητας της Αριστεράς από την αριστερή σοσιαλδημοκρατία μέχρι τις οργανώσεις της επαναστατικής Αριστεράς, του κόσμου των κοινωνικών κινημάτων, και πολλών ανένταχτων αριστερών.

Ο αντισεκταρισμός του, η ικανότητα της μαζικής απεύθυνσης, η σύγκλιση πάνω στο μίνιμουμ αναγκαίο πρόγραμμα και η αξιοποίηση των καλύτερων ιστορικών παραδόσεων της Αριστεράς αποτελούσαν τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα σε σχέση με τον υποτιθέμενο αριστερισμό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον ιδιότυπο σεκταρισμό του ΚΚΕ.

Ο ενήμερος λαός, ο οποίος δεν εξαγοράστηκε από την διαπλοκή μιας χούφτας οικογενειών, και δεν χειραγωγείται από μαφιόζους του κεφαλαίου, οι οποίοι απέκτησαν περιουσίες από το αίμα του Ελληνικού λαού, απαιτεί μια Αριστερά με σαφή θέση για την Ε.Ε, με κινηματικό - εργατικό χαρακτήρα, πέρα από τα όρια του κυβερνητισμού, και με μια ξεκάθαρη θέση για τη ρήξη και την αποδέσμευση με την Ε.Ε, το ευρώ, από την οπτική της αντικαπιταλιστικής πάλης, της εργατικής εξουσίας, και της σοσιαλιστικής οικοδόμησης.

Σε αυτό το πλαίσιο η μετωπική συμπόρευση όλου του αγωνιστικού δυναμικού του κόσμου της Αριστεράς, των ριζοσπαστικών πολιτικών ρευμάτων, και των ανένταχτων αγωνιστών των κινημάτων μπορεί να φέρει την πραγματική ελπίδα, και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε κανένα κεντροαριστερό κόμμα, το οποίο αποτελείται από φυντάνια που προέκυψαν από τη σχέση διαπλεκόμενων - κομμάτων - τηλεοράσεων - πελατειακού συστήματος, ρουσφετιών, εξαπάτησης, και συμφερόντων.

Ήθελα να πιστεύω ότι ο Ελληνικός λαός είναι ευφυής, λογικός, με φιλότιμο, μπέσα, και έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων λαών έχοντας μια μακρά Ιστορία, και όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου σε αυτή τη βάση.

Οι νεοέλληνες - νεοελληνίδες μετασχηματίστηκαν στη χειρότερη κωλοφάρα ολόκληρου του πλανήτη, διεφθαρμένοι τόσο χρηματικά όσο και ψυχικά, χωρίς αρχές, χωρίς φιλότιμο, χωρίς την απαιτούμενη ευφυία, όμως με τεράστια αποθέματα πανουργίας και κουτοπονηριάς.

Σε εκατοντάδες χιλιάδες περιπτώσεις διαθέτουν ένα ικανοποιητικό μορφωτικό επίπεδο, το οποίο όμως συντελεί στο να διαφθείρονται περισσότερο, και να γίνονται σε μεγαλύτερο βαθμό επιρρεπείς στην διαφθορά, την λαμογιά, και την εκούσια σύμπραξη αναπαραγωγής φαινομένων κάκιστων ατόμων σε θεσμικό ρόλο.

Ο δήμος Γλυφάδας αποτελεί το κορυφαίο παράδειγμα, σε πολλές των περιπτώσεων, κάκιστων εκλεγμένων, οι οποίοι δεν εκλέγονται βάση αξίας και αξιών, εκλέγονται βάση κουτοπονηριάς, διαφθοράς, συμφερόντων, χρηματισμού, και όσων άλλων κακών βάζει ο νους κάθε ανθρώπου.

Να τονιστεί ότι αρκετοί - αρκετές - έγιναν ''επαγγελματίες'' του οτιδήποτε στη πλάτη των υπολοίπων, και εις βάρος του κοινωνικού συνόλου, ειδικά στο Ελληνικό δημόσιο, και περισσότερο στους δήμους, οι οποίοι αποτελούν το άνδρο του πελατειακού συστήματος, της διαφθοράς, και του συνόλου των νεοελληνικών παθογενειών.

Επαγγελματισμός σημαίνει γνώση, κατάρτιση, συνεχής ενημέρωση, συνέπεια, υγιής ανταγωνισμός, και εν κατακλείδι ποιοτική εργασία, την οποία στη Γλυφάδα δεν την γνωρίζουμε επί δεκαετίες όσων παρέλασαν από το δήμο, και δεδομένων αιτήσεων, προτάσεων, μελετών, ενημέρωσης, κ.τ.λ.

Τα πρώτα τρία προσφέρουν τη σιγουριά, γνωρίζω το αντικείμενό μου καλά, μπορώ να εκφέρω σοβαρή άποψη και έχω επίγνωση του πεδίου των αρμοδιοτήτων μου.

Ο υγιής ανταγωνισμός αναφέρεται στην προσπάθεια να είναι κάποιος καλός και να γίνεται διαρκώς καλύτερος στη δουλειά του ώστε να έχει ζήτηση, σεβόμενος τον καλύτερό του και όχι μειώνοντάς τον με οποιαδήποτε αθέμιτα μέσα.

Πάντα ο καλύτερος θα πρέπει να αποτελεί το κίνητρο όλων για βελτίωση. Αυτό θεωρώ στη χώρα μας δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, η σκόπιμα οι περισσότεροι/ες το παρακάμπτουν θεωρώντας την πληθώρα του οτιδήποτε αρκετή, χωρίς να σκέπτονται όσο απαιτείται.

Στην Ελλάδα επιλέγουμε να υποτιμάμε τους καλύτερους, *(ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ) για να επικρατεί η μετριότητα. Λάθος που γίνεται εμπόδιο στην πρόοδο μιας κοινωνίας, και είναι της πάση γνωστό ότι η χώρα μας σήμερα ''σέρνεται'' έναντι των υπολοίπων χωρών, και κανείς δεν άλλαξε τη νοοτροπία του.

Η δημιουργία παραγωγικών διαδικασιών για την επίτευξη στόχων, και ειδικά υψηλών, στη χώρα τούτη εκμηδενίζονται, διότι από τη μια έχουμε μια χούφτα οικογένειες διαπλοκής, οι οποίες κατάφεραν σε απτή συνέργεια με πολιτικά κόμματα και πολιτικούς, να ασκούν επιρροή στο κοινωνικό σύνολο με ραδιοτηλεοράσεις, εφημερίδες, media κ.τ.λ, διαμορφώνοντας την κοινή γνώμη, και στον αντίποδα πολλές οικογένειες που είτε αναπαράγουν όσα σχεδιάζουν τα σχεδιαστήρια λίγων οικογενειών διαπλοκής, είτε ελλείψει του απαιτούμενου χρόνου να σκέπτονται τα υιοθετούν ως τη μοναδική ''τροφή''.

Αναλογιστείτε πόσοι ηλίθιοι είναι, και θα χαρακτηρίζονταν από τον κάθε Έλληνα αυτής της χώρας πριν από δυο χιλιετίες, όσοι και όσες είχαν τη δυνατότητα να πράξουν το ελάχιστο για την ορθή μετεξέλιξη της χώρας και του κοινωνικού συνόλου, που είτε από την αμορφωσιά τους, είτε από την κακία τους, είτε από φθόνο, είτε λόγω διαφθοράς και εξαγοράς, αποδέχτηκαν ως μοναδικό δεδομένο την διαπλοκή μιας χούφτας οικογενειών, και πούλησαν το θεμέλιο της χώρας τους.

Δεν έγινα ''επαγγελματίας'' και δεν πρόκειται να γίνω, γιατί έχοντας το σύνολο των αποδείξεων θεωρώ ότι ο ''επαγγελματισμός'' στη βάση των διαπλεκόμενων στη χώρα μας, καταστρέφει απόλυτα τόσο το πολίτευμα, όσο και τον πολιτισμό, και παράλληλα το κοινωνικό σύνολο και την κοινωνική συνοχή, και ήμουν ο πρώτος και μοναδικός που το πέρασε πρώιμα δημόσια, ώστε σήμερα να αποτελεί απόδειξη στο σύνολο, πως καταστρέφεται τόσο ο πολιτισμός όσο και η όποια μορφή δημοκρατίας για τα συμφέροντα ελαχίστων.

Όσο και να το θέλουν κάποιοι λωποδύτες των θεσμών, όσο και κάποιοι ημιμαθείς κάτοικοι στη πόλη μας, δεν πρόκειται να ξεχάσω και να μη τιμώ όσο ζω ότι ήμουν ο πρώτος και ο μοναδικός που στράφηκε ΔΗΜΟΣΙΑ κατά του συνόλου των προδοτικών κομμάτων, και της διαπλοκής μιας χούφτας οικογενειών.

Η αριστερά επιμένω ότι δεν υφίσταται ΣΗΜΕΡΑ στη χώρα μας, υπάρχουν όμως αριστεροί πολίτες, και όσοι παρουσιάστηκαν ως αριστεροί είναι κάπηλοι, δεδομένου των πεπραγμένων τους έπειτα από προτάσεις οι οποίες δεν έγιναν από τον πρώτο τυχόντα, είτε από έναν νεοέλληνα λαμόγιο, έγιναν από ένα πολίτη που είχε παρέχει δημόσια τα διαπιστευτήρια του.

Ο Τσίπρας και η παρέα του δεν είναι αριστερά, και όσοι θα υποστηρίζεται ότι αποτελείται την αριστερά στη χώρα μας θα εμπαίζεται και θα εξαπατάται με το χειρότερο τρόπο το κοινωνικό σύνολο, δεδομένου ότι θα υπάρχει δημόσια η πρόταση που παρακάμφθηκε τόσο από τη κυβέρνηση της αριστεράς διαπλοκής, όσο και από τα μέλη της τοπικής ΟΜ.

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο επαγγελματισμός της εξαπάτησης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">